Philips 43PFT5503/12 - Виж цената

Ревю на Philips 43PFT5503/12

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

Philips 43PFT5503/12 

Ако за вас, времето прекарано пред малкия екран у дома, е истинско удоволствие. Ако обичате да се наслаждавате на любимите си филми, шоу програми и музикални видеа, с най-високо качество на изображението – то вие сте на правилното място. Днес ви представяме Телевизор Philips 43PFT5503/12. Той е събрал в себе си модерния дизайн и иновационни технологии в своя 43-инчов екран. Създателите му от Philips, са се погрижили да не ви се налага да правите компромис с качеството, за сметка на цената.

Philips 43PFT5503/12Виж цената за днес

Philips 43PFT5503/12 Review

Pixel Plus Ultra HD – тази функция оптимизира качеството на картината, за да осигури по-дълбок контраст, наситени цветове и изображения с невероятни детайли.

Micro Dimming – контрастът, яркостта и цветовете на вашата картина са още по-наситени, благодарение на което вие можете да се насладите на кристално чисто изображение, максимално доближаващо се до реалността.

Incredible Surround – иновативните технологии, интегрирани в телевизора, ви осигуряват кристално чист звук, без появата на странични шумове и смущения при неговото възпроизвеждане.

Виж още: Ревю на LG 32LK500BPLA

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерните и фини крачета, поставени в двата края на уреда, осигуряват както стабилността на уреда, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор Philips 43PFT5503/12 са 970 x 563 x 80.5 мм без стойка и 970 x 585 x 218 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200х100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/C и вход антена.Уреда разполага и с видео плеър, както и с възможност за видео възпроизвеждане на няколко формата, а именно: NTSC, PAL, SECAM. Също така, телевизора е и много енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 47W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 108см с резолюция от 1920 x 1080 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии Pixel Plus HD, Micro Dimming и др., допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов LED телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Авт. баланс на нивото на звука, Incredible Surround, Ясен звук, Smart Sound, Control bass и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор Philips 43PFT5503/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с: Audio in, Аудио дигитален (оптичен) изход, Вход USB, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 2 HDMI портове, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Philips 43PFT5503/12 е много достъпен телевизор с отлично изпълнение на кчество и функции. Всеки от вас, който се насочва към този модел, ще остане изключително доволен от възможността да се наслаждава на филми, музика и снимки, по всяко време. Подарете на себе си кристално качество на картината, в комбинация с множеството функции, които ви предлага Philips 43PFT5503/12 за едно истинско изживяване, почти като това в развлекателните центрове, дирекно във вашия хол само на един клик разстояние.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password