Philips 43PFS5525/12 - Виж цената

Ревю на Philips 43PFS5525/12

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Philips 43PFS5525/12

Държите на високото качество и имате високи изисквания за електроуредите в дома си. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Телевизор Philips 43PFS5525/12 с Full HD качество на картината, ще ви позволи да се потопите в магията на реалистичните цветове, а множеството му функции за свързване с различн устройства, ще превърнат дома ви в истински развлекателен център.

Philips 43PFS5525/12Виж цената за днес

Виж още: Ревю на Philips 50PUS7505/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в сребрист цвят с матирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 968.4 x 583 x 218 мм със стойка и 968.4 x 565.5 x 80.5 мм без стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 200 х 100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-S, DVB-S,2 DVB-T, DVB-T2. Освен това, той разполага с възможността за видеовъзпроизвеждане в различни формани. Освен много ефективен, телевизора е и много енергоикономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 49 W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 108 см с резолюция от 1920 x 1080 пиксела и Pixel Plus HD технология. Това ви гарантира картина с ненадминато качество.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 16 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Smart Sound, Incredible surround, Control bass, Clear sound и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов телевизор от филипс, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор Philips 43PFS5525/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали искате да гледате любимия си футболен отбор, прекрасни пейзажи, образователни програми или да гледате любимото си шоу, открийте магията на цветовете с телевизор Philips 43PFS5525/12. Прекарвайте времето пред малкия екран у дома, с истинско удоволствие. Подарете на себе си и на любимите си хора, предимството от гледането на висококачествена телевизия, само с един клик на вашето дистанционно.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password