Ревю на Philips 32PHS5525/12

Philips 32PHS5525/12

От няколко години Philips има в портфолиото си и телевизори с Pixel Plus HD, чрез който се оптимизира качеството на картината и по-този начин успява да осигури чисти изображения с красив контраст, както и по-светло бели и по-тъмно черни тонове. Успехите на моделите на Philips се дължи на усилията на компанията да осигури качествено изображение не само при гледане на 4K съдържание, но и при използване на картина с по-ниска резолюция. Пример за това е моделът, който ще ви представим днес – телевизор Philips 32PHS5525/12. С невероятното си HD качество на картината, той ще възпроизведе висока резолюция, за да можете да се насладите на любимите си филми с богати, наситени цветове.

Philips 32PHS5525/12Виж цената за днес

Philips 32PHS5525/12 Review

В днешно време можете лесно да намерите добър телевизор, дори да имате сравнително нисък бюджет. Пример за това е моделът, който ви представяме със своя 32-инчов дисплей и отличното HD качество. Телевизорът Philips 32PHS5525/12 е изключително компактен и рентабилен, той разполага с всичко, от което имате нужда.

USB запис – чрез USB флаш устройство, вие можете лесно да заснемете видео с възможност за прехвърляне на потока от информация за външно съхранение. Това е много удобно, ако се излъчват едновременно любимите ви предавания, а вие нямате възможност за своевременното им гледане.

Функции за пестене на електроенергия – това е автоматичния таймер за изключване на телевизора през определено време.

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е стилен и изчистен. Решен в любимия на всички сребрист цвят, моделът се интегрира много добре с интериора на вашия дом. Ултратънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от други странични елементи.

Основни характеристики

Размерът на телевизора се изразява в инчове и се определя от дължината на неговия диагонал. Телевизорът Philips 32PHS5525/12 има 30‘‘ инча размер на екрана или 80 см по-диагонал. Той е един модерен LED HD телевизор с много добро качество на картината. Енергийната му ефективност спада към клас A+, а годишната енергийна консумация достига до 36 kWh. Това прави телевизора много ефективен и икономичен за използване.

Брутното му тегло е 5.7 кг, а в комплекта си при покупка той включва още батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и инструкции за употреба. Размерите на модела със стойка са ширина 73.2 см, височина 45.3 см и дебелина от 16.6 см. Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2.

Видео

Перфектната картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 80 см. Той разполага с резолюция от 1366 x 768 пиксела. Освен това има допълнителни технологии, оптимизиращи изображенията, като: Pixel Plus HD , която в комбинация с невероятното HD качество ви гарантира една кристално ясна картина с богата цветова гама, както и отлично цветово възпроизвеждане, изпълнено със силна яркост и контраст. Скоростта му на обновяване е 50 Hz.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео. Тя се поддържа от 2 вградени високоговорителя с обща изходна мощност на звука от 10 W. Тази мощност в комбинация с технологии, като: Smart Sound, Clear sound, Incredible surround и Control bass ще ви накарат да се потопите в магията на кристално чистия звук, като ще можете да се насладите дори на най-малките детайли от звука на вашето желано видеосъдържание.

Конектори

Възможности за свързване, с които разполага Philips 32PHS5525/12 са HDMI връзки – 2 и USB портове – 1. Други връзки за свързаност са: общ интерфейс Plus (CI+), цифров аудио изход (оптичен), сателитен конектор, изход за слушалки, ethernet-LAN RJ-45, Сервизен съединител. EasyLink (HDMI-CEC): преход на дистанционното управление, управление на системния звук, готовност на системата, както и изпълнение с едно докосване.

Нашето мнение за продукта

Philips 32PHS5525/12 е телевизор, които се предлага на страхотна цена и безупречно качество. Устройството ви гарантира отлично възпроизвеждане на цветовете и по-специално на черното и бялото. Моделът предлага превъзходно детайлизиране на картината, благодарение на HD технологията. Всички характеристики на телевизора са много добри и това ви дава сигурността, че ще се насладите на едно ново изживяване когато искате да гледате филми у дома, защото модела създава една истинска атмосфера на киносалон.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo