Ревю на Philips 32PHS5505/12

Philips 32PHS5505/12

Във времето в което живеем сега, технологиите са много напреднали и предлагат наистина високо качество. Едва ли има домакинство вече, което да няма дори по-няколко телевизора вкъщи. Въпреки това, изследванията показват, че по-голямата част от хората търсят основно евтини телевизори, който да предлага добро качество и да имат впечатляващи характеристики, технологии, размери и т.н. Именно заради това, ние решихме да ви предложим един евтин и много добър вариант, лансиран през 2020 година. Това е телевизорът Philips 32PHS5505/12, при който съотношението цена/качество е наистина много високо. Със него гарантирано плащате една минимална цена, а не жертвате за сметка на другите функции.

Philips 32PHS5505/12Виж цената за днес

Philips 32PHS5505/12 Review

Качеството на изображението на телевизора е HD(High Definition), което означава висока разделителна способност и е напълно достатъчно, за да се насладите на телевизия с много качествена картина.

USB recording – със него, вие можете да свържете USB устройството към специално предназначения за това порт и да гледате файловете, които се съдържат в него.

Pixel Plus HD процесор – той оптимизира качеството на картината, за да осигури чисти изображения с красив контраст. Резултатът от него е картина с невероятна рязкост, детайлност и дълбочина. По-всяко едно време ще можете да се насладите на телевизия с изключително красиви детайли и пълна яснота.

Дизайн

Телевизорът притежава модерен и изискан дизайн, който се вписва перфектно във вашата всекидневна или спалня. Цветът му е решен в елегантен черен цвят, който се допълва идеално и завършва всеки един интериор, независимо от стила на неговото обзавеждане. Неговата пластмасова рамка в черен гланц, позволява да се насладите на пълното му съдържание, без вниманието ви да бъде отвлечено от странични дейности.

Основни характеристики

Моделът има изключително добри характеристики, които го правят един от най-търсените на пазара днес. Philips 32PHS5505/12 има 32‘‘инчов дисплей или 80 см /диагонал/. Той притежава плосък екран и HD качество на изображениетo. Технологията подобряваща дисплея е LED. Енергийната ефективност е клас A+, а годишната енергийна консумация достига до 36 kWh. Това прави телевизора много мощен и същевременно енергоспестяващ.

Приемането и предаването на сигнал на този модерен телевизор се осъществява чрез DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T и DVB-T2. Брутното му тегло възлиза на 5.7 кг, а в комплекта си включва батерии, захранващ кабел, дистанционно управление и инструкции за неговото използване. Той има налични технологията Pixel Plus HD, автоматичен таймер за изключване и така добре познатия ЕКО режим.

Видео

Добрата картина на телевизора се възпроизвежда на екран с диагонал от 80 см. Резолюцията на модела е 1366 x 768 пиксела. Той притежава допълнителни технологии, оптимизиращи изображенията, като: Pixel Plus HD, която в комбинация с HD качеството ви гарантира кристално ясна картина, изпълнена с богати и наситени цветове. Вече можете от дивана на своя дом да се насладите на едно незабравимо телевизионно изживяване.

Виж още: Най-добрите телевизори

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео. Качествен и прецизен стерео звук се осигурява от 2 вградени високоговорителя с обща изходна мощност от 10 W. Всичко това в комбинация с допълнителните технологии, като: Smart Sound, Clear sound, Incredible surround и control bass ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, като ще можете да се насладите дори на най-финият детайл от звука.

Конектори

Телевизорът поддържа впечатляващ списък с конектори и има 2 броя HDMI връзки и 1 брой USB портове. Останалите връзки в него са: общ интерфейс Plus (CI+), цифров аудио изход (оптичен), сателитен конектор, изход за слушалки и сервизен съединител. Останалата част от EasyLink (HDMI-CEC) са: преход на дистанционното управление, управление на системния звук, готовност на системата и изпълнение с едно докосване.

Нашето мнение за продукта

Телевизорът Philips 32PHS5505/12 заслужава вашето внимание, поради високата си функционалност, надеждност, стилен дизайн, ниска консумация на енергия, ярък LED дисплей и висок контраст. Моделът позволява свързване на телевизора с други устройства, благодарение на свързващите технологии, които притежава. Цената е много атрактивна на фона на конкурентите, а качеството е доказано.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo