Philips 32PHS5302/12 - Виж цената

Ревю на Philips 32PHS5302/12

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Philips 32PHS5302/12 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с максимално качество на картината? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Philips 32PHS5302/12 с невероятно HD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще ви накара да се потопите в свят на ясни, реалистични изображение с богати и наситени цветове!

Philips 32PHS5302/12Виж цената за днес

Philips 32PHS5302/12 Review

Pixel Plus HD – тази функция оптимизира качеството на картината, за да осигури по-дълбок контраст, наситени цветове и изображения с невероятни детайли.

Галерия с приложенията на Philips – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления, още със свързването на вашия Smart TV към интернет. Тази богата колекция от приложения ще ви накара да се потопите в един нов, по-забавен ТВ свят.

SAPHI – това е ултрабърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашто дистанционно управление. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение като YouTube и др.

Виж още: Ревю на Samsung 65Q8CN

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерната стойка, осигурява както стабилността на уреда, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на Philips 32PHS5302/12 са 726 x 438 x 77 мм без стойка и 726 x 489 x 179 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 100х100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с вграден мултимедиен плеър.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80см с резолюция от 1366 x 768 пиксела, аспект на изображението 16:9. Яркостта от 280 cd/m² и допълнителните технологии като Pixel Plus HD, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор. Това ви гарантира картина с ненадминато качество

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 16W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Incredible Surround, Incredible Surround, Автоматично еквилибриране силата на звука, Контрол на баса Smart Sound и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор Philips 32PHS5302/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още със: Слот CI+, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Входов компонент, Мини жак за слушалки и 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване и пренесете магията от кино салоните директно във вашия дом с телевизор LED Smart Philips 32PHS5302/12! С перфектната си картина и звук, богати и наситени цветове, този уред ще разкрие пред вас неописуемото удоволствие от гледането на видео съдържание максимално близко до реалността!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password