Philips 32PFS6805/12 - Виж цената

Ревю на Philips 32PFS6805/12

111111111 Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Philips 32PFS6805/12

Държите на високото качество и имате високи изисквания за електроуредите в дома си. Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Телевизор Philips 32PFS6805/12 с Full HD качество на картината, ще ви позволи да се потопите в магията на реалистичните цветове, а множеството му функции за свързване с различн устройства, ще превърнат дома ви в истински развлекателен център.

Philips 32PFS6805/12Виж цената за днес

Philips 32PFS6805/12 Review

SAPHI – това е ултрабърза операционна система, която прави използването на вашия Smart TV още по-лесно. Наслаждавайте се на кристалното качество на картината на вашия телевизор, променяйте настройките му само с едно кликване на бутона на вашто дистанционно управление. Работете с телевизора си лесно и удобно и си осигурете бърз достъп до някои от най-разпространените приложение като Netflix, YouTube и др.

Галерия с приложенията на Philips – тази галерия ви позволява да се потопите в свят на забавления, още със свързването на вашия Smart TV към интернет. Тази богата колекция от приложения ще ви накара да се потопите в един нов, по-забавен ТВ свят.

Виж още: Ревю на Philips 32PHS6605/12

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в черен цвят с матирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 731.8 x 452.8 x 175.9 мм със стойка и 731.8 x 435.3 x 81.1 мм без стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 100 х 100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-C, DVB-S, DVB-S,2 DVB-T, DVB-T2. Освен това, той разполага с възможността за видеовъзпроизвеждане в различни формани. Освен много ефективен, телевизора е и много енергоикономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 30 W.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80 см с резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии като HLG и HDR 10, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Philips телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 16 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии 5-лентов еквалайзер, Clear dialog, Night mode и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор Philips 32PFS6805/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет, а Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне.

Нашето мнение за продукта

Независимо дали искате да гледате любимия си футболен отбор, прекрасни пейзажи, образователни програми или да гледате любимото си шоу, открийте магията на цветовете с телевизор Philips 32PFS6805/12. Прекарвайте времето пред малкия екран у дома, с истинско удоволствие. Подарете на себе си и на любимите си хора, предимството от гледането на висококачествена телевизия, само с един клик на вашето дистанционно.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password