Ревю на Philips 32PFS6805/12

Philips 32PFS6805/12

Телевизор Philips 32PFS6805/12 е нов, 32-ичнов телевизор с множество възможности за допълнително свързване, които ще ви дадат възможността да се наслаждавате не само на любимите си сериали, ТВ програми и пр., но и ще можете да сърфирате в любимото си онлайн пространство или да организирате семейна филмо вечер, благодарение на достъпа до Netflix. Ако ви е писнало от стария телевизор във вашия дом и имате нужда от нов модел, то този уред може да бъде идеалното решение за вашите нужди.

Philips 32PFS6805/12Виж цената за днес

Функции

Pixel Plus HD – Pixel Plus е собствена технология на Philips за обработка на изображения с цифров филтър, която подобрява показването на аналогови излъчвани сигнали на потребителските телевизори.

Mirroring – създаването на огледален образ на екрана ви позволява да споделите екрана на вашия смартфон или таблет, директно върху екрана на вашия телевизор.

Night mode – Популярен на много смартфони и уебсайтове, нощният режим сменя обичайния черен текст на бял фон с тъмен фон и светъл текст. Резултатът е тъмен дисплей, който е подходящ, когато гледате телевизия през нощта, тъй като не натоварва очите.

Основни характеристики и дизайн

На външен вид, модела е компактен, благодарение на размерите си от 731.8 x 452.8 x 175.9 мм със стойка и 731.8 x 435.3 x 81.1 мм без стойка. Класическия 80-инчов екран е заобиколен от тънка черна рамка, така че да видите цялото въпрозивеждано съдържание, без вниманието ви да бъде отвличано от конструкцията на телевизора. Стойката, която го поддържа са 2 стабилни крачета, поставени в долната част на уреда. Производителят е избрал за дизайна класичко черно, така че да можете да го поставите във всяка стая на своя дом, независимо от нейния интериор. Philips 32PFS6805/12 спада към енергиен клас А+, а според най-новите европейски разпоредби в енергиен клас F, което го прави много енергономичен с годишен разход на електрическа енергия от 44 kWh. Дисплеят е с LED HDR технология с Full HD качество на изображенята.

Видео характеристики

Екранът на този модерен телевизор е 32-инча (80см), като той е LED посдсилен от HDR10 и HLG технологии. HLG технологията е обратно съвместим стандарт с висок динамичен обхват (HDR), който е разработен съвместно от BBC и NHK. Той предоставя възможност за кодиране на широк динамичен диапазон, като същевременно е съвместим със съществуващите стандарти за предаване на стандартния динамичен диапазон (SDR). Това прави HLG съвместим със SDR дисплеи, намалявайки сложността и разходите както за производителите на оборудване, така и за разпространителите на съдържание. Картината възпроизвеждана от телевизора е с Full HD качество и резолюция от 1920 x 1080 и технология на изображението Pixel Plus HD. Благодарение на тези специфики, можете да бъдете сигурни, че дори най-дребните детайли от картината стават забележими, а цветовете са ярки с дълбок контраст, без замъглявания дори и при по-динамични сцени.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Аудио характеристики

Висококачествената картина, трябва да бъде придружена и от висококачествен звук. Philips са се погрижили да не правят компромис и в това отношение. Аудиосистемата на уреда се поддържа от 2 високоговорителя с мощност от 16W. Аудио технологиите, които са интегрирани в телевизора Volume balance, Night mode, Clear dialog, 5-лентов еквалайзер и Динамичен съраунд звук, подпомагат за висококачествения изходен звук. Технологията Clear Dialog ви позволява да откриете най-добрите звукови ленти за диалог, които могат да оптимизират звука – насладете се на чист глас, реч и диалог, които няма да ви накарат да разчитате само на субтитри.

Свързаност

Ако ви е омръзнало от скучните телевизори, на които можете да гледате само и единствено телевизионни канали от доставчика ви, то този модел предлага много повече. Уреда има възможност за мрежово Wi-Fi свързване, което ще ви даде достъп до любимото ви онлайн пространство от видеа, игри, сериали и пр. Достъпът до Youtube и Netflix се осъществява само с едно натискане на бутон на дистанционното управление, за да гледате лщбимите си видеа, филми и сериали с един клик. Освен това, допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 1 x Jack 3.5 mm, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB и 1 x RF.

В заключение

Идеалният избор, ако искате малък, но същевременно мултифункционален телевизор. Philips 32PFS6805/12 е с елегантен дизайн, събрал в себе си модерни технологии по отношение на видео, аудио и свързаност. Освен това, компактния му размер ще ви позволи да го поставите във всяка стая от вашия дом.

 

Виж цената за днес

3.3/5 - (7 votes)
Review-bg.com
Logo