Philips 32PFS5823/12 - Виж цената

Ревю на Philips 32PFS5823/12

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Philips 32PFS5823/12

 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с максимално качество на картината? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор LED Smart Philips 32PFS5823/12 с невероятно Full HD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще ви накара да се потопите в свят на ясни, реалистични изображение с богати и наситени цветове!

Philips 32PFS5823/12Виж цената за днес

Philips 32PFS5823/12 Review

Pixel Plus HD – тази функция оптимизира качеството на картината, за да осигури по-дълбок контраст, наситени цветове и изображения с невероятни детайли.

Ultra Surround – това е техника за обогатяване на качеството на звуковото възпроизвеждане на аудио източник с допълнителни аудио канали от високоговорители, които обграждат слушателя (съраунд канали).

Wi-Fi Connection – благодарение на възможността на телевизора да се свързва към безжична интернет връзка, вие можете да се насладите на любимото си онлайн съдържание, лесно и удобно, дирекнто на 65-инчовият екран на вашия Smart TV.

Виж още: Ревю на Sharp 32HI5122E

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в сребрист цвят, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерната стойка, осигурява както стабилността на уреда, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизора са практични и удобни. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 100х100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с възможност за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80см с резолюция от 1920 x 1080 пиксела, аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество. Допълнителните технологии като Pixel Plus HD, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов Smart телевизор.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Incredible Surround, Smart Sound и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов Smart TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизорът разполага с множество допълнителни връзки и конектори. Wi-Fi свързването ви осигурява достъп до любимото ви онлайн съдържание от игри, приложения и канали за онлайн видео споделяне, а USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още с: Антена IEC75, LAN, SAT IN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Мини жак за слушалки, 2 HDMI порта, Слот за CI+ карта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване и пренесете магията от кино салоните директно във вашия дом с телевизор Philips 32PFS5823/12! С перфектната си картина и звук, богати и наситени цветове, този уред ще разкрие пред вас неописуемото удоволствие от гледането на видео съдържание максимално близко до реалността!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password