Philips 32PFS4132/12 - Виж цената

Ревю на Philips 32PFS4132/12

Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

Philips 32PFS4132/12 

Искате ли нов, модерен телевизор, който да възпроизвежда любимите ви филми с максимално качество на картината? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Philips 32PFS4132/12 с невероятно Full HD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии, ще ви накара да се потопите в свят на ясни, реалистични изображение с богати и наситени цветове!

Philips 32PFS4132/12Виж цената за днес

Philips 32PFS4132/12 Review

Digital Crystal Clear – За естествено изглеждащи снимки от всякакъв източник, Philips създаде функцията Digital Crystal Clear. Независимо дали искате да гледате любимите си програми, филми или просто искате да следите новините от света, вие ще имате възможността да се наслаждавате на всичко това в картина с оптимален контраст, цвят и острота.

Incredible Surround – благодарение на двата вградени високоговорителя и множеството технологии за подобряване на звука, вие можете да се насладите на кристално ясен и чист звук, без появата на странични шумове или смущения при неговото възпроизвеждане.

Виж още: Ревю на Star-Light 43DM6500

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е модерен и изчистен. Решен в класически черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки модерен дом. Тънката рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Модерната стойка, осигурява както стабилността на уреда, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са 726.5 x 479 x 184.64 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен във всяко помещение, независимо от големината на неговата площ, а съвместимостта на уреда с VESA 100х100 ви позволява да го поставите, директно на вашата стена. Това го прави както много модерен, така и практичен. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2 и вход антена. Също така, телевизора, разполага с вграден мултимедиен плеър и възможност за видео възпроизвеждане.

Видео

Диагоналът на екрана на този уред е 80см с резолюция от 1920 x 1080 пиксела, аспект на изображението 16:9. Яркостта от 280 cd/m² и допълнителните технологии като Digital Crystal Clear, допринасят за перфектното качество на картината на вашия нов LED телевизор. Това ви гарантира картина с ненадминато качество

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с Изходен звук (RMS) от 16W. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии Incredible Surround, Авт. баланс на нивото на звука, Ясен звук, Smart Sound, Control bass.и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, на вашия нов LED TV, като ще можете да се насладите дори на най-фините детайли от звука на вашето възпроизвеждано видеосъдържание.

Конектори

Телевизор Philips 32PFS4132/12 разполага с множество допълнителни връзки и конектори. USB и HDMI свързването ви предоставят възможността да възпроизведете вашите спомени запечатани на снимки или видео, директно от вашия източник на преносима памет. Но това не е всичко. Този иновативен уред разполага още със: Слот CI+, 1 x Audio in, Аудио дигитален (оптичен) изход, Вход USB, Вход Scart (RGB), Мини жак за слушалки, 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Подарете си едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване и пренесете магията от кино салоните директно във вашия дом с телевизор Philips 32PFS4132/12! С перфектната си картина и звук, богати и наситени цветове, този уред ще разкрие пред вас неописуемото удоволствие от гледането на видео съдържание максимално близко до реалността!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password