Panasonic TX-58HX810E - Виж цената

Ревю на Panasonic TX-58HX810E

111111111 Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Panasonic TX-58HX810E

Обичате ли да се наслаждавате на любимите си филми, телевизионни или музикални предавания с най-високо качество на картина и звук? Искате ли нов телевизор, който да ви осигури всичко това? Имате го! Телевизор Panasonic TX-58HX810E с 4K UHD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии при възпроизвеждането на звук и картина, ще ви накара да се потопите в един нов, по-качествен и по-реалистичен телевизионен свят!

 

Panasonic TX-58HX810EВиж цената за днес

Panasonic TX-58HX810E Review

Local Dimming – Чрез затъмняване на частите на екрана, които би трябвало да са тъмни (вероятно в сянка) и поддържката на ярките части на екрана, които трябва да са са силно осветени (да кажем, че има близък добре осветен прозорец), тази функция, подобрява съотношението на контраста.

Wide Colour Spectrum – широкият спектър от цветове, гарантира ясни, наситени и изключително ясни цветове във вашата картина. Насладете се дори на най-дребните детайли от вашата картина, с изключително красиви и реалистични цветове.

Cinema Suround Pro – Насладете се на кристално ясен и чист звук, без смущения или поява на неприятни шумове при неговото възпроизвеждане, благодарение на тази модерна технология. Пренесете емоцията от кино салоните, директно във вашия дом.

Виж още: Ревю на Panasonic TX-50HX810E

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е много стилен и модерен. Решен в класически черен цвят, с ултратънка рамка около екрана, този телевизор ще се впише перфектно в интериора на всеки модерен и стилно обзаведен дом. Т-образната му стойка, гарантира както неговата стабилност, така и перфектния завършек на стилната му визия.

Основни характеристики

Телевизор Panasonic TX-58HX810E разполага с удобни и практични размери, а именно: 1297 x 759 x 65 мм без стойка и 1297 x 810 x 335 мм със стойка. Това прави уреда подходящ за поставяне върху секция или ТВ шкаф, а съвместимостта му с VESA 400×200, позволява телевизора да бъде монтиран директно на стената, което е изключително удобно, ако искате да спестите мястото върху вашите холни мебели. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C. 

Видео

Телевизор Panasonic TX-58HX810E е с диагонал на екрана от 146 см, резолюция на екрана 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като Local Dimming, Brilliant Contrast, Wide Colour Spectrum, HDR Brightness Enhancer и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука като Cinema Surround и др., ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 50-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: 1 x USB 2.0 1 x Jack 3.5 mm 1 x USB 3.0 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF 1 x Вход за данни CI+ slot 1 x YPbPr.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Panasonic TX-58HX810E е нов, модерен уред, който перфектно съчетава в себе си висока ефективност при своята работа и интегрирани някои от най-съвременните технологии, оптимизиращи неговите картина и звук. Ако сте от семействата, които обичат често да се събират на филмови семейни вечери или просто искате да релаксирате пред малкия екран у дома – то този уред е идеалният избор за вашето домакинство!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password