Panasonic TX-49FX613E - Виж цената

Ревю на Panasonic TX-49FX613E

Ревюта Телевизори
8.8

Рейтинг

Panasonic TX-49FX613E

Обичате ли да се наслаждавате на любимите си филми, телевизионни или музикални предавания с най-високо качество на картина и звук? Искате ли нов телевизор, който да ви осигури всичко това? Имате го! Телевизор LED Smart Panasonic TX-49FX613E с 4K UHD качество на картината и интегрирани някои от най-модерните технологии при възпроизвеждането на звук и картина, ще ви накара да се потопите в един нов, по-качествен и по-реалистичен телевизионен свят!

Panasonic TX-49FX613EВиж цената за днес

Panasonic TX-49FX613E Review

Няколко HDR формата – HDR10, стандартен HDR, Bluray UHD и Hybrid Log Gamma са иновативни формати, поддържани от вашия телевзиор, за да се насладите на качествена картина при гледането на филми, телевизионни предавания, видеоклипове или спортни програми, всеки от които с максимална яснота на изображенията. Насладете се на любимото си съдържание, с перфектно качество, благодарение на HDR форматите на вашия Smart TV, разработени в Япония.

Dimming Plus – Чрез затъмняване на частите на екрана, които би трябвало да са тъмни (вероятно в сянка) и поддържката на ярките части на екрана, които трябва да са са силно осветени (да кажем, че има близък добре осветен прозорец), тази функция, подобрява съотношението на контраста.

Cinema Suround – Насладете се на кристално ясен и чист звук, без смущения или поява на неприятни шумове при неговото възпроизвеждане, благодарение на тази модерна технология. Пренесете емоцията от кино салоните, директно във вашия дом.

Виж още: Ревю на Star-Light 43DM7500

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е много стилен и модерен. Решен в класически черен цвят, с ултратънка рамка около екрана, този телевизор ще се впише перфектно в интериора на всеки модерен и стилно обзаведен дом.

Основни характеристики

Телевизорът разполага с удобни и практични размери, а именно: 1106 x 644 x 81 мм без стойка и 1106 x 701 x 242 мм със стойка. Това прави уреда подходящ за поставяне върху секция или ТВ шкаф, а съвместимостта му с VESA 200×200, позволява телевизора да бъде монтиран директно на стената, което е изключително удобно, ако искате да спестите мястото върху вашите холни мебели. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C и вход антена. Освен това, този модерен телевизор разполагас вграден мултимедиен плеър, както и с възможност за видео възпроизвеждане в различни видео формати, а именно: AVI/HEVC/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/WAV, JPEG. Това позволява да възпроизведете всяко избрано от вас съдържание на вашия нов Smart телевизор.

Видео

Телевизорът е с диагонал на екрана от 123см, резолюция на екрана 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като HDR10+ Dynamic Metadata technology support, Adaptive Backlight Dimming Plus, High Contrast и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображения, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука като Cinema Surround и др., ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 49-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: Слот CI+, RCA, LAN, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входа USB, Мини жак за слушалки, 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор Panasonic TX-49FX613E е нов, модерен уред, който перфектно съчетава в себе си висока ефективност при своята работа и интегрирани някои от най-съвременните технологии, оптимизиращи неговите картина и звук. Ако сте от семействата, които обичат често да се събират на филмови семейни вечери или просто искате да релаксирате пред малкия екран у дома – то този уред е идеалният избор за вашето домакинство!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password