Panasonic TX-49FX600E - Виж цената

Ревю на Panasonic TX-49FX600E

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

Panasonic TX-49FX600E 

Искате ли нов телевизор, който да разполага с някои от най-модерните технологии интегрирани в него? Държите ли както на висококачествените картина и звук, така и на възможностите за допълнително свързване на вашия нов уред? Ние имаме точния продукт за вас! Днес ще ви представим Panasonic TX-49FX600E с невероятен 49-инчов екран и множество вградени технологии, той ще ви отведе в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, кристална картина и невероятно чист звук.

Panasonic TX-49FX600EВиж цената за днес

Panasonic TX-49FX600E Review

HDR Multiple – благодарение на тази технология, вие можете да се насладите на изключително реалистични изображения. Дълбоки черни оттенъци се комбинират перфектно със светлите участъци от вашата картина, за да получите дълбок контраст, наситени цветове и кристално чиста картина.

Запис на USB/Твърд диск – благодарение на тази функция,вие можете да запишете любимите си филми, реалити предавания или шоу програми на USB флашка или на твърд диск. Просто свържете избрания от вас източник на преносима памет към вашия телевизор и се наслаждавайте на любимото си телевизионно съдържание винаги,когато пожелаете.

Режими за игри/спорт – благодарение на тези 2 режима на картината, вие можете да се наслаждавате на любимите си спортни канали или да играете любимите си игри на вашия нов телевизор, без смущения в картината и звука дори при сцени, наситени с множество движения и динамика.

Виж още: Ревю на Star-Light 55DM7000

Дизайн

Дизайнът на телевизора е класически – решен в черен цвят с ултратънка рамка около екрана. Този уред би се вписал във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавежане.

Основни характеристики

Телевизорът е с размери от 1106 x 644 x 81 мм без стойка и 1106 x 701 x 242 мм със стойка. Това позволява той да бъде поставен както в по-големите, така и в по-малките и по-практични пространства от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200х200, позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. Приемането и предаването на сигнал се осъществява чрез цифров тунер DVB-T/T2/DVB-C и вход антена. Също така, този уред разполага и с вграден мултимедиен плеър и възможност за видео възпроизвеждане на различни формати, а именно: AVI / HEVC / MKV / WMV / MP4 / M4v / FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/WAV, JPEG . Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен с консумирана мощност от едва 94W.

Видео

Диагонал на екрана от 123см, резолюция 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Допълнителните технологии като HDR10+ Dynamic Metadata technology support, High Contrast, Adaptive Backlight Dimming Plus, 4K 1300 Hz и др., ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината за едно ново, по-вълнуващо телевизионно изживяване.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии като Cinema Surround и др. ще ви накарат да се потопите в магията на кристално ясния и чист звук, за да уловите дори най-дребните шумове от озвучаването на вашето видео съдържание.

Конектори

Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество на картината. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: LAN, Слот CI+, RCA, Bluetooth, Аудио дигитален (оптичен) изход, 2 Входa USB, Мини жак за слушалки, 3 HDMI портa.

Нашето мнение за продукта

Пренесете се в един нов телевизионен свят, изпълнен с богати цветове, дълбок контраст и реалистична картина с телевизор Panasonic TX-49FX600E! Пренесете магията от кино салоните и адреналина от мултимедийните игрови центрове във вашия дом, с помощта на този нов, модерен телевизор!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Екран - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password