Ревю на Panasonic LX800E

Panasonic LX800E

Panasonic LX800E е висококачествен телевизор с висока разделителна способност и впечатляващ набор от функции. Той е и един от малкото телевизори в този ценови диапазон.

Panasonic LX800E

Виж цената за днес

Panasonic LX800E: Характеристики, функции и технологии

Panasonic LX800E вдъхва живот на домашното кино с HDR Bright Panel Plus. Това е първият телевизор, който съчетава 4K резолюция с най-новата технология на дисплея. HDR Bright Panel Plus осигурява по-широка гама от цветове, по-дълбок контраст и по-висока яркост за по-живо и реалистично изображение. Той също така увеличава интензивността на светлите моменти в сцените, така че да се насладите на по-богата и детайлна картина.

Процесорът HCX е това, което кара този телевизор да се отличава по отношение на качеството на картината. Той има чудесни цялостни характеристики, когато става въпрос за цветове и контраст, но има и някои недостатъци.

Той разполага с Dolby Atmos, което ви позволява да гледате филми, да слушате музика и да играете игри с пълен съраунд звук. Телевизорът има и възможност за безжично свързване към домашната ви мрежа, така че да можете да предавате поточно съдържание от Netflix или Amazon Prime Video. Това го прави чудесен избор за всеки, който обича да гледа филми на голям екран в собствения си дом!

Функцията “Режим на игра” ви позволява да превключите от гледане на телевизия към игра на игри с бързо натискане на един бутон на дистанционното управление. Това намалява забавянето, така че действието на екрана реагира мигновено на командите ви. Тя ви пренася от дивана във вселената на игрите.

Panasonic LX800E се предлага с гласови команди. Това дистанционно управление ви позволява да сменяте канала, да регулирате силата на звука и да изключвате звука на телевизора. Дистанционното управление разполага и с допълнителна функция, която ви позволява да получите достъп до информация за текущото възпроизвеждане, например какъв филм гледате или колко време ще отнеме на филма да завърши възпроизвеждането си.

Вграден Chromecastе чудесен начин за стрийминг на съдържание от вашия телефон или таблет директно на телевизора, което улеснява наслаждаването на любимите ви предавания на големия екран. Chromecast е съвместим и с Google Home, така че можете да го използвате като част от инсталацията за интелигентен дом.

Panasonic LX800E има широк цветови спектър и включва функция за локално затъмняване, която ви позволява да регулирате нивото на яркост на отделните пиксели на екрана. Тази функция спомага за по-точни цветове и ви улеснява да виждате това, което е на екрана, без да напрягате очите си.

Телевизорът Panasonic LX800E разполага с режим Filmmaker Mode, който позволява на потребителите да възпроизвеждат видеоклипове във формат 16:9 с до 50% увеличено качество на изображението, като запазват оригиналното съотношение на страните.

Серията LX800E се предлага в няколко модела: Panasonic TX-43LX800E, Panasonic TX-50LX800E и Panasonic TX-55LX800E.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

Panasonic LX800E: Мнение за продукта

Panasonic LX800E е чудесен телевизор за тези пари. Той има добро качество на картината и се предлага с интелигентни функции, като приложения и услуги за стрийминг. Дизайнът му е елегантен и модерен.

Виж цената за днес

3.5/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo