Ревю на Ninja AF160EU

Ninja AF160EU

Съвременните технологии непрекъснато ни предоставят нови и удобни начини за приготвяне на храната. Един от тези иновативни уреди е фритюрникът с горещ въздух Ninja AF160EU, който предлага бързо и здравословно готвене без излишното количество мазнини. В това ревю ще разгледаме основните характеристики на този модел, както и предимствата и недостатъците на използването му.

Ninja AF160EU

Виж цената за днес

Ninja AF160EU: Характеристики, функции и технологии

Фритюрникът с горещ въздух Ninja AF160EU е мощен и висококачествен уред, който предлага бързо и здравословно готвене на храна. Уредът има мощност от 1750W и капацитет за храна от 5.2 литра, което го прави подходящ за готвене на големи количества храна за цялото семейство.

Контролният панел на фритюрника е дигитален и лесен за употреба, като предлага 6 различни функции за готвене. Температурният спектър на потока варира от 0 до 240 °C, което позволява готвене на разнообразни ястия. Захранването на уреда е мрежово, а дължината на кабела е 0.85 метра, което осигурява достатъчно свобода при поставянето му на кухненския плот. Фритюрникът е снабден с антихлъзгаща се основа и студени дръжки, които предотвратяват случайни изгоряния и повишават безопасността при работа с уреда. 

Размерите на уреда са 32 см дължина, 25 см ширина и 36 см височина, а теглото му е 5.2 кг. Технологията за пържене с горещ въздух намалява съдържанието на мазнини в храната с до 75% в сравнение с традиционните методи за пържене.

Една от ключовите функции на Ninja AF160EU е технологията Max Crisp, която позволява готвене на замразени продукти без предварително размразяване. Мощният въздушен поток циркулира при температури до 240 °C, което осигурява равномерно готвене на замразената храна и създава перфектно приготвени ястия за няколко минути – от рибни пръсти до златни пържени картофи.

Освен това, фритюрникът може да се използва за печене на пресен хляб, сладкиши, пайове, торти и други десерти. Това го прави универсален уред, който може да замени няколко други кухненски уреди и да спести място в кухнята.

Виж още: Най-добрите фритюрници с горещ въздух

Ninja AF160EU: Мнение за продукта

В заключение, фритюрникът с горещ въздух Ninja AF160EU е отличен избор за тези, които търсят здравословен и ефективен начин за приготвяне на храна. С неговата интуитивна система за управление, голям капацитет и разнообразие от функции, този уред ще ви позволи да приготвите любимите си ястия без излишни мазнини и без да жертвате вкуса. Въпреки някои недостатъци, като възможният шум при работа и по-голямата консумация на енергия, Ninja AF160EU е инвестиция, която си заслужава, особено ако сте любител на фритюрените храни, но искате да внедрите по-здравословни навици в готвенето си.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo