Nikon D7500 - Виж цената

Ревю на Nikon D7500

Ревюта Фотоапарати
8.3

Рейтинг

Nikon D7500 

Искате ли да запечатате вашите незабравими моменти с любимите ви хора и да им се наслаждавате, винаги когато пожелаете? Независимо в снимки или във видео – фотоапарат DSLR Nikon D7500 ще запази най-съкровените моменти от вашия живот в снимки или филми, с ненадминато качество на изображенията с богати и наситени цветове и изключително дълбок контраст.

Nikon D7500Виж цената за днес

Nikon D7500 Review

D7500  – Независимо дали искате да заснемете красиви пейзажи, или искате да уловите невероятни движения във видеа, вие гарантирано ще получите кадри с ненадминато качество, ясни изображения и ненадминато богати цветове.

D-SLR КАЧЕСТВО – независимо дали искате да направите портретна снимка с плавно размазан фон или целите кадри с кристално качество на изображение и дълбок контраст, това вече е възможно с вашия нов фотоапарат.

Снимайте дистанционно с Wi-Fi – прехвръляйте вашите снимки или видеоклипове мигновено в социалните мрежи, използвайки WiFi свързването на вашия нов фотоапарат, благодарение на приложението Canon Camera Connect.

Виж още: Ревю на Canon EOS 2000D

Дизайн

Фотоапарат DSLR Nikon D7500 е стилен и модерен. Решен в класически черен цвят с размери от 129 x 101.3 x 77.6мм, тегло от 475 гр, този фотоапарат е изключително леснопреносим и удобен, дори когато искате да го вземете със себе си по време на пътуване или във вашите ежедневни разходки, като гарантирано не би натоварил вашия багаж с излишна тежест.

Сензор

С размера си от 22,3 х 14,9мм и резолюция 24.1 мега пиксела, вашя нов фотоапарат, гарантирано ще улови дори най-дребните детайли от снимката, която искате да направите. Цели 9 точки на фокус, гарантират перфектното качество на изображенията, за да запечатате спомените си в невероятни снимки с богати цветове и кристално ясно качество на изображенията.

Обектив

Размерите на обектива на фотоапарата са 18 – 55мм с лещи 18-105mm f/3.5-5.6 и тип монтиране Canon EF-S. Оптичният му Zoom е 3x със скорост на затвор 30 – 1/4000 сек.

Заснемане изображение

Фотоапарат DSLR Nikon D7500 разполага с LCD екран от 3-инча. С възможността за избор на резолюция от 1920 x 1080 / 6000 x 3368 / 3984 x 2240 / 2976 x 1680 / 720 x 408 пиксела, в зависимост от вида на картината за заснемане, вие можете да се насладите на ясни изображения с богати цветове и изсключително дълбок контраст. Експонацията +/- 5 EV със стъпка 1/3 или 1/2 EV и ISO чувствителността 100-12800, гарантират перфектен фокус и изображения, независимо от заснеманата картина. Възможността на заснемане на 29.97 кадърва в секунда, гарантира че няма да пропуснете да запечатате всяко движение, от подвижни обекти и всеки дребен детайл от заобикалящата ви среда.

Заснемане на видео запис

Фотоапарат DSLR Nikon D7500 поддържа видео запис H.264 във формат на видеата Full HD, HD, VGA. Благодарение на тези характеристики, вие можете да се насладите на видеа с Full HD качество, които ще запечатат най-вълнуващите ви мигове, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Памет, връзки

Освен с перфектни характеристики на заснемане, фотоапарат DSLR Nikon D7500 разполага с впечатляващи характеристики и допълнителни връзки. Паметта, поддържана от апарата е SD / SD HC / SDXC. Освен това, фотоапаратът разполага с множество възможности за допълнително свързване. Благодарение на WiFi и Bluetooth свързването, вие можете да свържете вашия висококачествен фотоапарат с различни видове устройства и да прехвърляте вашите снимки и видео клипове в реално време, в мига на тяхното заснемане. Вече не е необходимо да чакате с дни, преди да можете да прегледате снимките си на различни типове устройства – всичко е по-лесно благодарение на новия фотоапарат DSLR Nikon D7500. Допълнителните аксесоари, с които разполага апарата са: Батерия, Захранващ кабел, Обектив.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен с невероятно качество на изображенията, фотоапарат DSLR Nikon D7500 ще запечата вашите най-емоциални преживявания в невероятни снимки и видеа с кристално качество на изображенията и богати и наситени цветове!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 7
Дизайн - 8
Функции - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password