Nikon D5600 - Виж цената

Ревю на Nikon D5600

Ревюта Фотоапарати
8.8

Рейтинг

Nikon D5600 

Искате ли да запечатате вашите незабравими моменти с любимите ви хора и да им се наслаждавате, винаги когато пожелаете? Независимо в снимки или във видео – фотоапарат DSLR Nikon D5600 ще запази най-съкровените моменти от вашия живот в снимки или филми, с ненадминато качество на изображенията с богати и наситени цветове и изключително дълбок контраст.

Nikon D5600Виж цената за днес

Nikon D5600 Review

D5600 – Независимо дали искате да заснемете красиви пейзажи, или искате да уловите невероятни движения във видеа, вие гарантирано ще получите кадри с ненадминато качество, ясни изображения и ненадминато богати цветове.

D-SLR КАЧЕСТВО – независимо дали искате да направите портретна снимка с плавно размазан фон или целите кадри с кристално качество на изображение и дълбок контраст, с 24,2-мегапикселов сензор с формат DX в комбинация с мощния процесор за изображения EXPEED 4 на Nikon и вашия обектив NIKKOR гарантират богати на детайли кадри.

SNAPBRIDGE – качете за секунди, заснетите от вас изображения в социалните мрежи, благодарение на приложението SnapBridge на Nikon. Свързването на фотоапарата със смарт устройството ви е лесно. Веднъж създадена, връзката остава включена за постоянно. Фотоапаратът може да синхронизира снимки със смарт устройството, докато снимате, независимо къде се намирате, без да се налага всеки път наново да установявате връзка между тях. 

Виж още: Ревю на Nikon D3400

Дизайн

Дизайнът на Фотоапарат DSLR Nikon D5600 е стилен и модерен. Решен в класически черен цвят с размери от 124 x 97 x 70мм, тегло от 465 гр и захранване Li-Ion EN-EL14a, този фотоапарат е изключително леснопреносим и удобен, дори когато искате да го вземете със себе си по време на пътуване или във вашите ежедневни разходки, като гарантирано не би натоварил вашия багаж с излишна тежест.

Сензор

С размера си от 23,5 х 15,6 и резолюция 24.2 мега пиксела, вашя нов фотоапарат, гарантирано ще улови дори най-дребните детайли от снимката, която искате да направите. Цели 39 точки на фокус, гарантират перфектното качество на изображенията, за да запечатате спомените си в невероятни снимки с богати цветове и кристално ясно качество на изображенията.

Обектив

Размерите на обектива на фотоапарата са 18 – 55мм с конструкция на обектива 11 елемента в 8 групи с диафрагма f/22-36, f/3.5 – 5,6. Възможностите за Auto focus с фокусно разстояния
18 – 55мм. позволяват да заснемете дори най-дребните детайлия от вашия пейзаж с кристална чистота на изображението и изключително наситени, живи цветове.

Заснемане изображение

Фотоапарат DSLR Nikon D5600 разполага с LCD екран от 3.2-инча. С възможността за избор на резолюция от 6000 x 4000 / 4496 x 3000 / 2992 x 2000 пиксела, в зависимост от вида на картината за заснемане, вие можете да се насладите на ясни изображения с богати цветове и изсключително дълбок контраст. Експонацията +/- 5 EV със стъпка 1/3 или 1/2 EV и ISO чувствителността 100-25600, гарантират перфектен фокус и изображения, независимо от заснеманата картина. Също така, този иновативен фотоапарат разполага с няколко вида баланс на бялото, а именно: Автоматично, Нажежаем, Флуоресцентен, Директна слънчева светлина, Светкавица, Облачно, Ръчни настройки. Възможността на заснемане на 5 кадърва в секунда, гарантира че няма да пропуснете да запечатате всяко движение, от подвижни обекти и всеки дребен детайл от заобикалящата ви среда.

Заснемане на видео запис

Фотоапарат DSLR Nikon D5600 поддържа видео запис във формат MOV (H.264). Резолюцията, скоято можете да заснемете вашите видеа е 1920 x 1080 / 1280 x 720 пиксела. Благодарение на тези характеристики, вие можете да се насладите на видеа с Full HD качество, които ще запечатат най-вълнуващите ви мигове, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Памет, връзки

Освен с перфектни характеристики на заснемане, фотоапарат DSLR Nikon D5600 разполага с впечатляващи характеристики и допълнителни връзки. Паметта, поддържана от апарата е SD / SDHC / SDXC. Освен това, фотоапаратът разполага с множество възможности за допълнително свързване. Благодарение на USB свързването чрез Micro USB, HDMI свързването чрез Микро HDMI – тип C, WiFi свързване тип 802.11b/g и Bluetooth свързването, вие можете да свържете вашия висококачествен фотоапарат с различни видове устройства и да прехвърляте вашите снимки и видео клипове в реално време, в мига на тяхното заснемане. Вече не е необходимо да чакате с дни, преди да можете да прегледате снимките си на различни типове устройства – всичко е по-лесно благодарение на новия фотоапарат DSLR Nikon D5600. Допълнителните аксесоари, с които разполага апарата са: Лента AN-DC3, Акумулаторна литиево-йонна батерия EN-EL14, Battery Charger MH-24, Визьор от каучук DK-25, Обектив 18-55mm VR, Капачка BF-1B.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен с невероятно качество на изображенията, фотоапарат DSLR Nikon D5600 ще ви даде възможността да запечатате вашите най-вълнуващи преживявания в снимки или дори видео, улавяйки дори най-дребните детайли от запечатаните изображения. Запазете съкровените моменти от вашите пътувания, семейни събирания или забавни вечери, прекарани с приятели в невероятни снимки и видеа, за да си спомняте с усмивка за невероятните преживявания, които сте имали.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Функции - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password