Nikon D3400 - Виж цената

Ревю на Nikon D3400

Ревюта Фотоапарати
8.8

Рейтинг

Nikon D3400 

Обичате ли да пътувате до различни дестинации? А искате ли да запечатате вашите изживявания в невероятни снимки с ненадминато качество? Ако отговорът ви е „Да”, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим фотоапарат DSLR Nikon D3400 с D-SLR качество на изображението и резолюция до 6000 x 4000 пиксела, вие ще имате невероятни спомени, под формата на снимки с ненадминато качество.

Nikon D3400Виж цената за днес

Nikon D3400 Review

D3400 – правенето на снимки с D-SLR качество, вече е изключително лесно. SnapBridge¹ от Nikon, поддържа връзка между вашето Smart устройство и фотоапарата, чрез Bluetooth®², така че да можете да синхронизирате снимките си в реално време, докато ги правите. Вземете телефона си веднага, след заснемането на снимките и те вече ще бъдат на качени в него – без необходимост от чакане и допълнително прехвърляне от устройство на устройство.

D-SLR КАЧЕСТВО – независимо дали искате да направите портретна снимка с плавно размазан фон или целите кадри с кристално качество на изображение и дълбок контраст, с 24,2-мегапикселов сензор с формат DX в комбинация с мощния процесор за изображения EXPEED 4 на Nikon и вашия обектив NIKKOR гарантират богати на детайли кадри.

SNAPBRIDGE – качете за секунди, заснетите от вас изображения в социалните мрежи, благодарение на приложението SnapBridge на Nikon. Свързването на фотоапарата със смарт устройството ви е лесно. Веднъж създадена, връзката остава включена за постоянно. Фотоапаратът може да синхронизира снимки със смарт устройството, докато снимате, независимо къде се намирате, без да се налага всеки път наново да установявате връзка между тях. 

Full HD филми – благодарение на функцията „D-Movie , вие можете да правите филми с Full HD качество със своя собствен фотоапарат. Непрекъснатото автоматично фокусиране запазва перфектно яснотата на видео клиповете, когато започне действието.  

Виж още: Ревю на Nikon D5600

Дизайн

Дизайнът на Фотоапарат DSLR Nikon D3400 е стилен и модерен. Решен в класически черен цвят с размери от 124 x 98 x 75.5мм, тегло от 445 гр и захранване Li-Ion EN-EL14a, този фотоапарат е изключително леснопреносим и удобен, дори когато искате да го вземете със себе си при по-ексремни изживявания.

Сензор

С размера си от 23,5 х 15,6 и резолюция 24.2 мега пиксела, вашя нов фотоапарат, гарантирано ще улови дори най-дребните детайли от снимката, която искате да направите. 11-те точки на фокус и процесорът EXPEED 4, гарантират перфектното качество на изображенията, за да запечатате спомените си в невероятни снимки с богати цветове и кристално ясно качество на изображенията.

Обектив

Размерите на обектива на фотоапарата са 18 – 55мм с конструкция на обектива 12 елемента в 9 групи с диафрагма f/3.5 – 5.6, f/22 – 38. Възможностите за Auto focus и ръчно фокусиране, позволяват да заснемете дори най-дребните детайлия от вашия пейзаж с кристална чистота на изображението и изключително наситени, живи цветове.

Заснемане изображение

Фотоапарат DSLR Nikon D3400 разполага с LCD екран от 3-инча и поддържа 2 типа формат на заснемане, а именно: JPEG и NEF (RAW). С възможността за избор на резолюция от 6000 x 4000 / 4496 x 3000 / 2992 x 2000 пиксела, в зависимост от вида на картината за заснемане, вие можете да се насладите на ясни изображения с богати цветове и изсключително дълбок контраст. Също така, този иновативен фотоапарат разполага с няколко вида баланс на бялото, а именно: Авто, Облачно, Директна слънчева светлина, Светкавица, Флуоресцентен, Нажежаем, Ръчен, Сянка. Възможността на заснемане на 5 кадърва в секунда, гарантира че няма да пропуснете да запечатате всяко движение, от подвижни обекти и всеки дребен детайл от заобикалящата ви среда. Скоростта на затвора на апарата е 30 до 1/4000 сек.

Заснемане на видео запис

Фотоапарат DSLR Nikon D3400 поддържа видео запис във формат MOV (H.264). Резолюцията, скоято можете да заснемете вашите видеа е 1920 x 1080 / 1280 x 720 пиксела. Благодарение на тези характеристики, вие можете да се насладите на видеа с Full HD качество, които ще запечатат най-вълнуващите ви мигове, за да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Памет, връзки

Освен с перфектни характеристики на заснемане, фотоапарат DSLR Nikon D3400 разполага с впечатляващи характеристики и допълнителни връзки. Паметта, поддържана от апарата е SD / SD HC / SDXC. Освен това, фотоапаратът разполага с множество възможности за допълнително свързване. Благодарение на USB свързването чрез USB 2.0, HDMI свързването чрез Микро HDMI – тип C и Bluetooth свързването, вие можете да свържете вашия висококачествен фотоапарат с различни видове устройства и да прехвърляте вашите снимки и видео клипове в реално време, в мига на тяхното заснемане. Вече не е необходимо да чакате с дни, преди да можете да прегледате снимките си на различни типове устройства – всичко е по-лесно благодарение на новия фотоапарат DSLR Nikon D3400.

Нашето мнение за продукта

Нов, модерен с невероятно качество на изображенията, фотоапарат DSLR Nikon D3400 ще ви даде възможността да запечатате вашите най-вълнуващи преживявания в снимки или дори видео, улавяйки дори най-дребните детайли от запечатаните изображения. Насладете се на богати и наситени цветове, дълбок контраст и ненадминат фокус, благодарение на фотоапарат DSLR Nikon D3400!

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Функции - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password