NEI 55NE6000 - Виж цената

Ревю на NEI 55NE6000

Ревюта Телевизори
8.3

Рейтинг

NEI 55NE6000 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор NEI 55NE6000 с 4K UHD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

NEI 55NE6000Виж цената за днес

NEI 55NE6000 Review

Широк ъгъл на гледаемост от 176 градуса – Всеки в стаята може да се наслаждава на развлечения, филми и спортни програми с богат, дълбок цветен обем, независимо от неговото позициониране спрямо телевизора.

4K UHD – телевизорът, възпроизвежда изключително високо качество на картината, с кристални изображения и наситени цветове.

Виж още: Ревю на Panasonic TX-40EX600E

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор NEI 55NE6000 са изключително практични. Те са 1244×97×722мм без стойка и 1244×275×769мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T, DVB-T2, DVB-Cи вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпроизвеждане и вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 145W.

Видео

Телевизор LED NEI 55NE6000 е с диагонал на екрана от 139см, резолюция на екрана 3840 × 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с нативен контраст 1000: 1 и яркост 220 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Широкият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на 55-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор NEI 55NE6000 са: RF In, Слот CI+, Коаксиален, Y / Pb / Pr, 2 входа USB, вход Scart (RGB), мини жак за слушалки и 3 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

NEI 55NE6000 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password