NEI 49NE5500 - Виж цената

Ревю на NEI 49NE5500

Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

NEI 49NE5500 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор NEI 49NE5500 с Full HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

NEI 49NE5500Виж цената за днес

NEI 49NE5500 Review

SURROUND SOUND – благодарение на техниката за обогатяването на качеството на звука, вече можете да се насладите на кристално чист звук с изключително високо качество.

Digital Noise Reduction – дигиталната корекция на звука, ви позволява да се насладите на кристално чист звук, без появата на странични шумове или смущения при неговото възпроизвеждане. Насладете се на невероятно зрително изживяване, подсилено от качествения звук на този Smart TV.

Dynamic contrast – Функцията за оптимален контраст, настройва картината за нейното оптимално качество. Това спомага кристално чистият образ на изображението както и по-голяма детайлност на картини с по-тъмни контрасти.

Виж още: Ревю на Samsung 32N4002

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са изключително практични. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Съвместимостта му с VESA 200×200 позволява уреда да бъде монтиран директно на вашата стена. По този начин вие спестявате място върху вашите холни мебели като същевременно осигурявате модерност и класа на вашия интериор, монтирайки уреда на стената. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява вход антена. Също така, уредът разполага с вграден мултимедиен плеър и възможността за видео възпроизвеждане на различни формати, което ви позволява да гледате вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете, независимо от поддържания от тях формат. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 48W.

Видео

Телевизор NEI 49NE5500 е с диагонал на екрана от 123см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с яркост 300-320 cd/mp, динамичен контраст 1200:1 ~ 6000:1 и време за реакция 9ms. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, CTI/LTI, ZOOM MODES(ASPECT RATIO), COMB FILTER (2D / 3D) и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината. Широкият му ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука GER(D) + NICAM STEREO, EQUALIZER (5 BAND) , SURROUND SOUND, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 49-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор LED Smart NEI 49NE5500 са: RJ-45, PC Audio In, RF In, Слот CI+, YpbPr, LAN, AUDIO LINE OUT VIA HEADPHONE, 1x Headphone out, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Композитен видео вход, Вход Scart (RGB), 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор LED Smart NEI 49NE5500 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят. Множеството му възможности за допълнително свързване, ще ви позволят да си подарите доза адреналин сърфирайки в любимите си приложения и онлайн пространство!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password