NEI 43NE6500 - Виж цената

Ревю на NEI 43NE6500

Ревюта Телевизори
7.8

Рейтинг

NEI 43NE6500 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор NEI 43NE6500 с 4K Ultra HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

NEI 43NE6500Виж цената за днес

NEI 43NE6500 Review

SURROUND SOUND – благодарение на техниката за обогатяването на качеството на звука, вече можете да се насладите на кристално чист звук с изключително високо качество.

DOLBY DIGITAL PLUS – заобиколете се с кристално ясен и реалистичен звук, благодарение на технологиите за неговото подобрение. Потопете се дори в най-фините детайли на звука, за максимално удоволетворение от гледането на любимите ви филми.

Digital Noise Reduction – дигиталната корекция на звука, ви позволява да се насладите на кристално чист звук, без появата на странични шумове или смущения при неговото възпроизвеждане. Насладете се на невероятно зрително изживяване, подсилено от качествения звук на този Smart TV.

Dynamic contrast – Функцията за оптимален контраст, настройва картината за нейното оптимално качество. Това спомага кристално чистият образ на изображението както и по-голяма детайлност на картини с по-тъмни контрасти.

Digital Noise Reduction – благодарение на DNR техниката, шумът от вашата картина е напълно премахнат, в следствие на което вие имате възможността да се потопите в детайлите на съвършено чистят образ.

Виж още: Ревю на LG 49SK7900PLA

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED Smart NEI 43NE6500 са изключително практични. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB – T / C и вход антена. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпроизвеждане чрез MPG,MPEG,DAT,VOB,MKV,MP4,MOV.FLV.3GP.AVI .ASF,WMV, което ви позволява да гледате вашите любими сериали, филми или реалити предавания и да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете, независимо от поддържания от тях формат. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 54W.

Видео

Телевизор LED Smart NEI 43NE6500 е с диагонал на екрана от 109см, резолюция на екрана 3840 x 2160 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с яркост 350 cd/m² и време за реакция 8. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като CTI/LTI ZOOM MODES(ASPECT RATIO), COMB FILTER (2D / 3D), DIGITAL NOISE REDUCTION, DYNAMIC CONTRAST RATIO SPECIFIED, DYNAMIC CONTRAST, PROGRESSIVE SCAN и други, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината. Широкият му ъгъл на гледаемост от 178 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 16W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука GER(D) + NICAM STEREO EQUALIZER (5 BAND) , DOLBY DIGITAL PLUS(DD+),
DDCO, SURROUND SOUND, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този Smart TV разполага и с множество възможности за допълнително свързане. Wi-Fi свързването ви позволява да сърфирате в любимите си сайтове и да възпроизвеждате любимото си онлайн съдържание с перфектно качество директно на 43-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са: RF In, YpbPr, LAN, HDCP, Слот CI+, Аудио дигитален (оптичен) изход, PC вход (D-sub 15-пинов), Вход USB, Мини жак за слушалки, 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Телевизор NEI 43NE6500 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят. Множеството му възможности за допълнително свързване, ще ви позволят да си подарите доза адреналин сърфирайки в любимите си приложения и онлайн пространство!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password