NEI 32NE4505 - Виж цената

Ревю на NEI 32NE4505

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

NEI 32NE4505

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор NEI 32NE4505 с HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

NEI 32NE4505Виж цената за днес

NEI 32NE4505 Review

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Виж още: Ревю на NEI 40NE5000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор NEI 32NE4505 са изключително практични. Те са 732 x 434 x 81 мм без стойка и 732 x 474 x 196 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергоикономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 0.5W (standby).

Видео

Tелевизор NEI 32NE4505 е с диагонал на екрана от 80 см, резолюция на екрана 1366 x 768 пиксела. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 8 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на 32-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор NEI 32NE4505 са: 1 x SCART 1 x VGA 3 x HDMI CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF 1 x YPbPr.

Нашето мнение за продукта

Tелевизор NEI 32NE4505 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password