NEI 32NE4000 - Виж цената

Ревю на NEI 32NE4000

111111111 Ревюта Телевизори
7.5

Рейтинг

NEI 32NE4000 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор NEI 32NE4000 с HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

NEI 32NE4000Виж цената за днес

NEI 32NE4000 Review

Широк ъгъл на гледаемост от 176 градуса – Всеки в стаята може да се наслаждава на развлечения, филми и спортни програми с богат, дълбок цветен обем, независимо от неговото позициониране спрямо телевизора.

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Виж още: Ревю на Sony BRAVIA 49XF7077

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор LED NEI 32NE4000 са изключително практични. Те са 732 x 86 x 434 мм без стойка и 732 x 200 x 475 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 0.5W (standby).

Видео

Tелевизор NEI 32NE4000 е с диагонал на екрана от 81см, резолюция на екрана 1366 x 768 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с динамичен контраст 1200: 1 и яркост 1800cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Широкият му ъгъл на гледаемост от 176 градуса, ви гарантира, че вие ще имате ясна и кристално чиста картина без замъглявания, независимо от кой ъгъл на вашия хол гледате телевизия.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 20W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на 32-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизор NEI 32NE4000 са: AV In, PC Audio In, RF In, Слот CI+, PC вход (D-sub 15-пинов), 2 Входа USB, Входов компонент, Вход Scart (RGB), 2 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Tелевизор LED NEI 32NE4000 влиза във вашия дом, за да ви накара да забравите за стандартното и скучно гледане на телевизия. С невероятното качество на картина и звук, богатите си и реалистични цветове и дълбок контраст, той ще ви пренесе в един нов, по-забавен и по-реалистичен ТВ свят!

Виж цената за днес

7.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 7

Напиши коментар

Lost Password