NEI 25NE5505 - Виж цената

Ревю на NEI 40NE5000

Ревюта Телевизори
8.5

Рейтинг

NEI 25NE5505

Държите на високото качество и имате най-високи изисквания за електроуредите в дома си? Попаднали сте на правилното място. Днес ще ви запознаем с перфектния продукт за вас. Днес ще ви покажем телевизор NEI 25NE5505, който се предлага с резолюция Full HD и е най-добрият телевизор, когато става дума за филми с най-високо качество. Телевизор 40NE5000 има страхотен дизайн, който добавя стил и класа на вашия дом.

NEI 25NE5505Виж цената за днес

NEI 25NE5505 Review

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Виж още: Ревю на Smart Tech 65A8PU

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизор NEI 25NE5505 са изключително практични. Те са 567 x 334 x 85 мм без стойка и 567 x 369 x 165 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB – T/ Т2 / C. Също така, уредът разполага с възможността за видео възпроизвеждане в различни формати и вграден мултимедиен плеър. Освен много ефективен, този телевизор е и изключително енергономичен при своята работа с консумирана мощност от едва 42 W.

Видео

Телевизор NEI 25NE5505 е с диагонал на екрана от 62 см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя с изходна мощност на звука от 10 W, общо. Тази мощност, в комбинация с допълнителните технологии за подобряване на звука, ще ви накарат да се потопите в свят на кристално чист и ясен звук, за да се насладите на дори най-дребните детайли от озвучаването на вашите любими филми, сериали или реалити предавания.

Конектори

Освен с перфектни технически характеристики, този телевизор разполага и с множество възможности за допълнително свързане. USB и HDMI свързването, ще ви позволят да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на 25-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага телевизора са 2 x HDMI 1 x SCART 1 x VGA 1 x RJ-45 CI+ slot 2 x USB 1 x RF 1 x CVBS 1 x YPbPr.

Нашето мнение за продукта

Идеален за гледане на телевизия или гледане на любимото ви от USB устройства, телевизор NEI 25NE5505, ви предлага ясна картина,пълна с живи цветове, кристално чист звук и множество технически екстри, събрани в 25-инчовия му екран. Той ще ви позволи да се насладите на Full HD картина с диагонал от 62 см. Ако сте от домакинствата, които не правят компромис с качеството, то този продукт би бил идеалният завършек на вашия изискан дом. Подарете на себе си и цялото семейство едно ново изживяване.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Екран - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password