Nei 24NE5000 - Виж цената

Ревю на Nei 24NE5000

111111111 Ревюта Телевизори
8

Рейтинг

Nei 24NE5000 

Държите ли на висококачествената картина на вашия телевизор? Искате ли да се наслаждавате на любимите си филми, сериали и реалити предавания с ненадминато качество на картина и звук? Ние имаме точния уред за вас! Телевизор Nei 24NE5000 с Full HD качество и множество конектори за допълнително свързване, ще ви накара да се пренесете в един по-забавен, по-завладяващ и наистина удоволетворяващ телевизионен свят!

Nei 24NE5000Виж цената за днес

Nei 24NE5000 Review

Cl+ свързване – вече не е необходимо да свързвате вашия телевизор с допълнителни устройства (например декодери), за да се насладите на любимите си телевизионни канали. Просто свържете Cl+ картата на вашия ТВ доставчик с телевизора и се насладете на любимите си филми, шоу програми или спортни канали, само с един клик на дистанционното управление на вашия телевизор.

Full HD – Гледайте филми, предавания или любимите си снимки и видеа, с пълна разделителна способност

Виж още: Ревю на Star-Light 48DM4000

Дизайн

Дизайнът на този телевизор е класически и модерен. Решен в стилен черен цвят, той би паснал идеално във всеки дом, независимо от стила на неговото обзавеждане. Ултратънката черна рамка около дисплея, позволява да се насладите на цялото възпроизвеждано съдържание на екрана, без вниманието ви да бъде отвличано от странични елементи. Семплите му крачета, поставени в двата края на уреда, гарантират както неговата стабилност, независимо от повърхността, върху която ще бъде поставен, така и перфектния завършек на неговата стилна визия.

Основни характеристики

Размерите на телевизорът са изключително практични. Те са 564 x 51 x 331 / 564 x 51 x 331 мм без стойка и 564 x 165 x 364 мм със стойка. Това го прави лесен и удобен за поставяне във всяко помещение от вашия дом. Приемането и предаването на сигнал на този уред се осъествява чрез цифров тунер DVB-T, DVB-C.

Видео

Телевизор Nei 24NE5000 е с диагонал на екрана от 61см, резолюция на екрана 1920 x 1080 пиксела и аспект на изображението 16:9. Също така устройството е с динамичен контраст 1000: 1 и яркост 160 cd/m². Това ви гарантира картина с ненадминато качество, богати и наситени цветове и кристална яснота на изображенията. Допълнителните технологии като оптимизиращи картината, ще ви накарат да се потопите в света на ясните изображение, богати цветове и кристално качество на картината.

Аудио

Аудиосистемата на този уред е стерео, поддържана от 2 вградени високоговорителя. Това гарантира перфектно качество на звука, без появата на смущения при неговото възпроизвеждане.

Конектори

USB свързването, ще ви позволи да възпроизведете вашите снимки, видеа или любими филми от източника ви на преносима памет, директно на 24-инчовият екран на вашия телевизор. Допълнителните връзки и конектори, с които разполага са: Слот CI+ и 1 HDMI порта.

Нашето мнение за продукта

Идеален за гледане на телевизия, сърфиране в интернет, гледане на любимото си съдържание от онлайн или от USB устройства Телевизор LED Nei 24NE5000 е в състояние да предложи ясна картина, пълна с живи цветове, така че да пренесете изживяването от киносалоните в собствения си дом. Ако сте от хората, за които филмите са истинско удоволствие, то този продукт е идеалното решение за вашия дом.

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Екран - 7
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password