Най-Добрите Сушилни Samsung за 2024

Добрата сушилня за дрехи ще изсуши прането ви бързо и равномерно и няма да изразходва твърде много енергия. Те може да изглеждат като по-прости уреди от пералните машини, но в сушилните непрекъснато се интегрират нови технологии и по-интелигентни функции. Новите сушилни за дрехи Samsung се предоставят с вентилация, могат да подават пара и да дезинфекцират, използват термопомпи за пестене на енергия, свързват се с Wi-Fi приложения и др. При наличието на всички тези по-нови опции има какво да се помисли.

В наши дни е нормално всяко семейство да притежава сушилна в дома си, особено когато има едно или две малки деца, двамата родители работят на пълен работен ден и свободното време е мираж. Сушилнята е удобство, бързина и пестене на време. От нея се изисква много, затова трябва да бъдете убедени, че купувате най-доброто за вас.

Нашата мисия е да ви помогне да закупите най-добрите неща и да извлечете максимума от това, което вече притежавате. Нашият екип от продуктови експерти внимателно проверява всеки продукт, който препоръчваме, за да ви помогне да се справите с бъркотията и да намерите това, от което се нуждаете. Вижте този чарт с най-добрите сушилни Samsung базиран на мнения и оценки от клиенти, висока производителност и дълъг живот на експлоатация.

Най-добрите сушилни Samsung

1. Сушилня Samsung DV90TA040AX/LE

Samsung DV90TA040AX/LE

Виж цената за днес

Тази сушилня ще задоволи представите ви за съвършенство. С предно зареждане и стандартен монтаж, тази сушилня с термопомпа Samsung DV90TA040AX/LE предоставя голям барабан, с капацитет от 9кг. Начинът на отваряне е чрез реверсивен люк, който лесно може да се настрои да се отваря на дясно или наляво, спрямо вашето удобство и начин на подредба на интериора. Вътрешността на този голям барабан е осветена, за да ви е максимално удобно и да виждате лесно всяка дреха, която сте поставили вътре.

Samsung DV90TA040AX/LE гарантира перфектно изсушаване на дрехите, благодарение на своя вграден сензор за влажност, който автоматично преценя колко още е нужно на тъканите, за да се изсушат или кога точно трябва да прекрати изсушаването, за да не навреди на дрехите.

Освен сензора за влажност, сушилня използва интелигентната системата OptimalDry с сопълнителни сензори за влажност, температура и топлообменник. Постоянно регулира времето за сушене за по-добър резултат, като в същото време предпазва дрехите от износване и използва по-малко енергия.

Сред разнообразния набор от програми за сушене, които можете да изберете от дигиталния контролен панел са: Памук, Вълна, Кърпи, Деликатни материи, Синтетика, Cool air, Warm Air, Outdoor, Iron Dry, Спално бельо, Quick Dry 35′ , Mixed Load или Shirts.

Нивата на шум по време на работа са снижени до минимум – 65 dB, като през целия работен процес уреда се старае да оптимизира времето за пране и благодарение на това пести голяма консумация на енергия. Категоризира се в енергиен клас А++ от гамата от А+++ до D.

2. Сушилня Samsung DV90T6240LX/S7

Samsung DV90T6240LX/S7

Виж цената за днес

Експертите по почистване веднага биха били привлечени от стилния дизайн на сушилня Samsung DV90T6240LX/S7 с иноксово покритие, в луксозен тъмно сребрист цвят.

Тази сушилня с термопомпа е със стандартен монтаж и предно зареждане. Капацитетът на барабана е 9 кг, което е напълно подходящ размер за три или четири членно семейство. Нивата на шум по време на работа на уреда, няма да притесняват никой у дома. С 63 db шум, този уред е повече подходящ, дори ако го поставите в центъра на вашата спалня.

Samsung DV90T6240LX/S7 се оказа победител и в нашите оценки за ефективност. Тя се вписва в максимално най-високия енергиен клас, който е възможен. Тази сушилня гарантира клас А+++ ,от гамата от А+++ до D, ефективност при сушене, което изразходва минимално количество енергия и електричество.

Сушилнята може да осъществи Wi-Fi връзка с вашата домашна мрежа и след това лесно можете да я управлявате директно през вашия телефон или таблет, без да ставате от дивана или дори ако изобщо не сте си у дома.

Уредът демонстрира звездна сила при сушенето на дрехи, благодарение на интелигентната си система OptimalDry за автоматично претегляне на влагата по дрехите чрез вградени сензори за влажност. По този начин освен перфектно изсушени дрехи получавате и перфектни материи. Друга конструктивна функция, която тази сушилня използва е Air Wash, която използва специално поставен вентилационен отвор и отвори за всмукване на въздух отвън, за да измие вътрешността на стъклото и барабана. Това помага да се поддържа изключителна чистота във вътрешността, с по-ниски нива на влажност и съответно по-неблагоприятна среда за създаване на микроорганизми, плесен и мухъл.

3. Сушилня Samsung DV80TA020TT/LE

Samsung DV80TA020TT/LE

Виж цената за днес

Тази сушилня доказва, че може да бъде изключително полезна за ежедневието на всяко семейство, чрез своите интелигентни технологии, подобрени конструктивни функции и висока производителност.

Samsung DV80TA020TT/LE е тип сушилня с термопомпа. Тя е с предно зареждане и висок енергиен клас А++ от гамата от А+++ до D. Освен че, няма да граби от вашите месечни комунални сметки, тя няма да нарушава и целостта на вашия бюджет, защото е вътрешността ú е изградена от стомана – здрава, вечна и устойчива на чести ремонти и проблеми.

Сушилнята е оборудвана с барабан с капацитет от 8 кг, който можете да управлявате чрез 14 различни програми за сушене + 3 допълнителни нива на сушене. Всяка от настройките се осъществява от стилен и модерен дигитален контролен панел, разположен в предната част на корпуса.

Във вътрешността на барабана има разположен специален сензор за влажност, който предотвратява прекомерното изсушаване на тъканите и тяхната повреда. Освен това барабанът е с вътрешно осветление, за да не забравяте нищо вътре, и гарантира удобство при товарене и разтоварване на дрехите, чрез своя реверсивен люк, който можете да настроите да се отваря както на дясно, така и наляво.

Чрез своята интелигентна технология за сушене OptimalDry System, сушилня Samsung DV80TA020TT/LE гарантира спокойствието, че винаги ще получавате вашите любими дрехи в подходящ вид и идеално подсушени – готови за обличане веднага. Има функция Wrinkle Prevent, за намаляване на гънките и бръчките по дрехите, както и функция Quick Dry за бързо подсушаване от само 35 минути, за дните, в които ви трябват спешно чисти и сухи дрехи.

Сред останалите програми, които тази сушилня с термопомпа може да ви предложи са: Памук, Вълна, Кърпи, Деликатни материи, Синтетика, Cool air, Warm Air, Outdoor, Time Dry, Iron Dry, Спално бельо, Quick Dry 35′, Mixed Load и Shirts. Единственото, което трябва да направите е да поставите дрехите в барабана и да натиснете бутона.

4. Сушилня Samsung DV70TA200AE/LE

Samsung DV70TA200AE/LE

Виж цената за днес

Тази сушилня с термопомпа и предно зареждане предлага барабан с вместимост от 7 кг. Идеален за стандартно количество пране за едно три или четири членно семейство.

Люкът на барабана е реверсивен, като можете да го настроите да се отваря на дясно или наляво, спрямо вашите лични предпочитания и подредбата на интериора. Над люка се намира стилен контролен панел, от който да избирате програмите = три различни нива на сушене на дрехи.

Предлага функция Таймер за отложено включване, за което ще забележете, че е изключително удобно, особено ако работите на пълен работен ден и свободното време все не ви достига. Функцията Отложен старт е истинско удобство, когато искате да използвате сушилнята в определен час, например късно вечер или рано сутрин. И не се тревожете, че работата на уреда в малките часове ще ви създава проблеми с шума и ще пречи на спокойствието ви. Със своите 65 dB нива на шум, тази сушилня е абсолютно незабележима.

Заредена е още с функцията Air Wash, която предотвратява високите нива на влажност във вътрешността и с това ви избавя от неприятни миризми по прането, конденз и образуване на мухъл. Освен това има вграден специален moisture indicator (индикатор за влага), който е предназначен да тества наличието на влага в хладилния флуид. Състои се от стъкло за наблюдение, изработено от поцинкована стомана и тръбни фитинги от месинг.

5. Сушилня Samsung DV90T7240BH/S7

Samsung DV90T7240BH/S7

Виж цената за днес

Ако сте от хората, които искат всеки уред в дома им да бъде модерен, лесен за управление и интелигентен, определено трябва да се доверите на тази съвременна сушилня с термопомпа Samsung DV90T7240BH/S7.

От нейния стилен контролен панел с тъч скрийн управление можете да избирате из между 16 различни програми + 3 нива на сушене на дрехи. Разнообразният набор от дрехи е подходящ за всеки тип облекло и материя. Сред тях: Памук, Вълна, Кърпи, Деликатни материи, Синтетика, Cool air, Warm Air, Outdoor, Time Dry, Iron Dry, Спално бельо, Quick Dry 35′, Mixed Load, Hygiene Care и Shirts.

Капацитетът на барабана е 9кг, така че без притеснения можете да сушите всякакъв тип дрехи. Дори можете да определяте сами времето, за което искате дрехите да бъдат подсушени и готови за обличане. Разбира се, ако много бързате можете да изберете бързата програма, която е продължителност 35 минути. А, ако сте от хората, които не обичат да гладят можете да се възползвате от програмата Iron Dry, която намалява до минимум гънките и бръчките по дрехите. Със сушилня Samsung DV90T7240BH/S7 ще изглеждате винаги перфектно.

Тази сушилня предлага автоматизиран начин на управление директно през вашето смарт мобилно устройство. Може да осъществи Wi-Fi връзка, Smart Control, да бъде свързана към вашата интелигентна система за управление на уреди, както и можете да изтеглите специални програми Smart Things за повече улеснение.

Друго, което си струва да споменем за Samsung DV90T7240BH/S7 е нейният висок енергиен клас А+++ от гамата от А+++ до D. Това означава, че тя няма да изразходва почти никаква електроенергия, а в същото време ще можете да се насладите на едно оптимизирано, автоматизирано и бързо сушене на дрехите.

6. Сушилня Samsung DV80T5220AX/S7

Samsung DV80T5220AX/S7

Виж цената за днес

Ако търсите сушилня с интелигентно управление и стилна визия, то този модел Samsung DV80T5220AX/S7 с термопомпа е точно за вас. Сушилнята използва революционната OptimalDry система за сушене на дрехи, чрез която автоматично проследява нивото на влага в тъканите, посредством специални интегрирани сензори, и обработва дрехите точно толкова, колкото е необходимо.

Samsung DV80T5220AX/S7 е термопомпа и барабан с капацитет от 8 кг. Тя се задвижва посредством AI Control със самообучаващи се функции, които анализират, претеглят и следят автоматично всичко, което се случва с вашите дрехи, с устрема те да ви бъдат предоставени в перфектно състояние. Има и възможност за Wi-Fi връзка, за управление от разстояние.

През цялото това време, сушилнята ще изразходва минимални количества електроенергия. Тя е категоризирана в енергиен клас А+++ от гамата от А+++ до D. Нивата на шум, които естествено произвежда по време на своята работа, също са сведени до минимум от 63 db, като това е може би една от най-тихите сушилни, които можете да намерите на пазара.

Сушилня Samsung DV80T5220AX/S7 предлага набор от разнообразни програми за всеки тип материи: Памук, Вълна, Кърпи, Синтетика, Cool air, Warm Air, Outdoor, Time Dry, Iron Dry, Спално бельо, Деликатни, Смесени, Quick Dry 35′ и Shirts. Получавате всичко – от сушене и гладене на най-фините и тънки материи, до дезинфекция с топъл въздух на по-дебелите и обемисти товари.

7. Сушилня Samsung DV80T5220AW/S7

Samsung DV80T5220AW/S7

Виж цената за днес

Все бързате и често се затрупани от купчина дрехи в средата на стаята? Забравете за всичко това, като изберете Samsung DV80T5220AW/S7 с функция Quick Dry за максимално бързо сушене на дрехите.

В допълнение на това тя предлага набор от 16 различни програми, сред които: Памук, Вълна, Кърпи, Деликатни материи, Синтетика, Cool air, Warm Air, Outdoor, Time Dry, Iron Dry, Спално бельо, Quick Dry 35′, Mixed Load и Shirts. Продължителността на Бързата програма е само 35 мин, като след този кратък период дрехите ви ще бъдат перфектно подсушени, с изгладени гънки и готови за обличане.

Всяка от програмите можете да използвате с 8 кг капацитет на барабана. Той е достатъчно голям и добре замислен, за да поеме един стандартен товар от мокри дрехи. Сушилнята е с термопомпа, а барабанът се задвижва чрез самообучаващ и интелигентен AI Control.

Друго важно, което трябва да знаете за способностите на тази сушилня, е това че тя е изключително пестелива, категоризирана в енергиен клас А+++ от гамата от А+++ до D, и изключително безшумна. Максималните нива на шум, които може да пресъздаде се ограничават до 63 db.

Какво е важно да знаете при избор на сушилня Samsung

Надеждни и здрави ли са сушилните Samsung?

Компанията Samsung беше обявена за една от най-надеждните марки от ремонтните техници на Yale Appliances и Puls, а пералните ú машини с предно зареждане се класираха най-високо по отношение на удовлетвореността на клиентите, според проучването на J.D. Power за удовлетвореността на сушилните и пералните уреди за 2021 г.

Тихи ли са сушилните Samsung?

Сушилните Samsung обикновено са тихи. Акустиката обикновено попада в диапазона между 63 db и 65 db. Много от звуците са нормални или могат да бъдат коригирани с малко усилия. Почти всеки звук, издаван от сушилнята, ще попадне в една от четирите основни категории: тракане, тропане, писък или бръмчене, което е напълно нормално.

Какво представлява интелигентното управление на сушилнята Samsung?

SmartThings е функция, която удобно контролира и управлява интелигентни домашни уреди и устройства, свързани с Интернет. Отвън можете да наблюдавате и контролирате състоянието на различни устройства, като смарт устройства, домакински уреди, телевизори, високоговорители и др. Най-добрите модели сушилни Samsung също притежават интелигентно управление, за максимално улеснение на ежедневната рутина.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo