Най-Добрите Сушилни Candy за 2024

Сушилните са едни от най-полезните домакински уреди, защото спестяват време за сушене на дрехите и премахват влагата.

Съвременните сушилни за дрехи притежават интелигентни функции и могат да се интегрират в системата за интелигентен дом. Но, кои са най-добрите сушилни за дрехи с интелигентни функции? Сушилните Candy, разбира се! Този клас уреди могат да се свързват с безжичен интернет, за да бъдат напълно контролирани дистанционно от приложението на вашия мобилен телефон. По този начин разполагате с всички функции на сушилнята за дрехи, достъпни от вашия телефон, за да програмирате и наблюдавате вашето пране.

В допълнение на всичко това, сушилните Candy притежават интегрирани специални сензори, които следят температурата и влажността, анализират вида на материята и в следствие на това ви доставят дрехите ви по-малко намачкани и готови за обличане.

Вижте кои са най-добрите сушилни Candy в този топ чарт. Запознайте се също и с техните най-отличаващи се и полезни характеристики, за да направите уверено своя избор за нова сушилня.

Най-добрите сушилни Candy

1. Сушилня Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S

Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S

Виж цената за днес

Тази практична и икономична сушилня с предно зареждане предлага голям капацитет на барабана от 8 кг. Настройките се осъществяват от дигитален контролен панел, разположен във фронталната част на изчистения и семпъл, но много стилен дизайн на уреда.

Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S ще ви предложи 14 разнообразни програми за сушене на дрехи, сред които: Интензивно сушене, Дънки, Вълна, Спорт, Pизи, Синтетика, Против гънки, Тъмни цветове, Бели дрехи, Every day 45′, Eco 30′ , Perfect every day 59′ , Супер лесно гладене, но и още много други модерни и иновативни технологии.

Сред тях е специално проектирания дизайн на барабана Easy Сase. Благодарение на уникалната ергономична форма на резервоара, разположен в илюминатора, новата дръжка и практичният чучур са изключително лесни и удобни да изпразните 100% от водата, събрала се по време на сушенето. Easy Case е интелигентна система, която рециклира и пречиства водата и ви позволява да я използвате повторно, например за гладене или поливане на растения.

Във вътрешността на този 8 кг барабан е интегриран специален Dry Sensor, който непрекъснато следи за нивото на влажност в тъканите. По този начин получавате винаги перфектно изсушени дрехи – нито прекалено малко, нито прекалено много! Не се хаби излишна енергия и тъканите не се натоварват и повреждат от прекалено изсушаване.

Благодарение на интелигентните сензори на сушилня Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S повече никога няма да носите намачкани дрехи, нито пък ще се занимавате с гладене с ютия. Тази сушилня намалява бръчките по тъканите до минимум и ви ги доставя перфектни, изгладени и идеално подсушени. Какво повече от това?

Като представител на висок и интелигентен клас сушилни, Candy Smart Pro CSOE H8A2DE-S може да осъществи Wi-Fi и Bluetooth връзка с вашето мобилно устройство. Можете да я управлявате от разстояние, например седнали на дивана или от вашето работно място. Можете също така да се възползвате от функцията за отложен старт и да следите етапите на сушене отново от разстояние през вашето мобилно устройство.

2. Сушилня Candy Rapido ROE H8A2TE-S

Candy Rapido ROE H8A2TE-S

Виж цената за днес

Друг съществен представител на интелигентен клас сушилни е Candy Rapido ROE H8A2TE-S. За работата си тя използва термопомпа, чрез която пести голямо количество електроенергия и време. Благодарение на тази професионална работа, сушилнята се вписва в клас на енергийна ефективност А++ от гамата от А+++ до D.

Със стандартен монтаж, предно зареждане и барабан с капацитет от 8 кг. Програмите се избират от фронтален и стилен дигитален контрол панел, като общият брой на програмите е 14. Сред тях ще откриете: Интензивно сушене, Дънки, Вълна, Спорт, Pизи, Синтетика, Против гънки, Тъмни цветове, Бели дрехи и Супер лесно гладене.

Candy Rapido ROE H8A2TE-S е проектирана и обмислена по начин, който да бъде максимално удобен за нейните собственици. Освен сухи, тя предоставя дрехите ненамачкани, като току-що изгладени. Представете си колко много време ще спестите, ако никога повече не ви се налага да включвате ютията и да гладите.

Освен това тази сушилня знае как да намери ,,златната среда” в сушенето на тъканите. Благодарение на нейния специален сензор за сушене – Dry Sensor тя успява да се погрижи подобаващо за всеки тип материя. Сензорът анализира и следи нивото на влажност по дрехите и с това автоматично програмира колко още е нужно, за да бъдат перфектно изсушени дрехите и точно кога трябва да бъде прекратено сушенето. Забравете за досадното повторно простиране на не добре изсушените краища по дрехите, губенето на време и пренасянето на дрехи – със сушилня Candy Rapido ROE H8A2TE-S можете да си позволите този лукс!

Уредът може да осъществи както Wi-Fi, така и Bluetooth връзка, и да ви позволи да го управлявате от всякъде, откъдето се намирате. Можете дори да го сдвоите с вашата интелигентна домашна система и да го управлявате директно през вашия мобилен телефон. Това е удобството и преимуществото да сте собственик на една от интелигентните перални на Candy.

3. Сушилня Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S

Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S

Виж цената за днес

Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S е сушилня с термопомпа, категоризирана в клас А++ от гамата от А+++ до D. Тя е със стандартен монтаж и предно зареждане. Контролният панел е дигитален тип, а от него можете да се възползвате от богата гама от 14 различни програми за сушене: Интензивно сушене, Дънки, Вълна, Спорт, Pизи, Синтетика, Против гънки, Тъмни цветове, Бели дрехи, Every day 45′, Eco 30′ , Perfect every day 59′ и Супер лесно гладене.

Дори, ако не сте експерти по сушилните и техните технологии, можете да забележите, че тук присъства набор от добре обмислени програми, подходящи за всеки стил и всеки ден. Програми от тъмни до светли дрехи, от дебели до тънки и ефирни, за плетиво, за синтетика, дори за ризи. Специалната програма против намачкване успява да ви достави дрехите абсолютно гладки и безупречно изглеждащи. Просто можете да забравите за вашата ютия и да я оставите захвърлена в някой ъгъл.

Друго предимство, което Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S ще ви донесе е бързината на сушене на дрехи, с което пести изключително много време, както и електроенергия. Можете да имате готови дрехи за обличане само след 30 – 45 или 59 минути. Това е толкова удобно! И не се тревожете, че краткият цикъл ще остави дрехите наполовина изсушени, защото във вътрешността на барабана има интегриран специален сензор за сушене Dry Sensor, който анализира и следи непрекъснато нивата на влага вътре в материите.

Сушилнята е с барабан с капацитет от 7 кг, проектиран по дизайна Easy Case. Той е по-лесен за източване, с по-удобна ръкохватка на илюминатора и с по-лесен за събиране на вода контейнер. Водата, която ще бъде събрана от вашето пране ще премине през специална обработка и пречистване, така че, ще можете да я използвате повторно, без да я изхвърляте, например за вашите растения или за почистване на дома.

4. Сушилня Candy Rapido ROE H9A3TSEX-S

Candy Rapido ROE H9A3TSEX-S

Виж цената за днес

Този модел сушилня с термопомпа притежава пет звездна енергийна ефективност, от клас А+++, възможно най-високият от гамата от А+++ до D. Така че, насочете се към този модел, ако държите да водите икономичен начина на живот с възможно най-ниски месечни разходи.

Капацитетът на барабана на сушилня Candy Rapido ROE H9A3TSEX-S е 9 кг, напълно достатъчен да побере ежедневното пране на три или четири членно семейство. Нивата на шум от 69 dB също няма да безпокоят никой у дома. Уредът е толкова тих и икономичен, че ще бъдете очаровани!

Сред програмите за пране, настройвани и избиране чрез дигитален контролен панел с механичен селектор са: Вълна, Спорт, Pизи, Лесно гладене, Дънки, Синтетика, Тъмни цветове, Бели дрехи, Програма за премахване на неприятна миризма и Деликатни тъкани. Това е идеалният уред за премахване на неприятните миризми от дрехите и за намаляване на бръчките. Вашите дрехи ще са освежени само за 20 минути.

Специалните технологии, които съпровождат тази чудесна сушилня са Easy Iron, която намалява гънките по дрехите до минимум и Easy Case, на чийто специален дизайн благодарности държи специфичната форма на барабана за по-лесно източване и революционния тип на дръжката на илюминатора.

Нивата на влажност в материята на вашето пране ще се следят и анализират непрекъснато от интелигентен Сензор за влажност. Негова ще бъде отговорността да ви доставя дрехите перфектно подсушени, без мокри краища, дори когато става въпрос за хавлии и спално бельо.

Candy Rapido ROE H9A3TSEX-S има възможност да осъществи Wi-Fi свързаност с вашата домашна мрежа, чрез което можете да се възползвате от набор от интелигентни приложения за автоматизация на дома, както и от контрол на сушилнята от разстояние.

Какво е важно да знаете при избор на сушилня Candy

Защо да изберете термопомпена сушилня Candy?

Термопомпените сушилни не изпускат горещия въздух, а го използват повторно. По този начин се осъществява затворена верига и се достига до икономия на ток до 50 процента.

Ако се чудите каква е разликата между термопомпените сушилни Candy и други кондензационни сушилни, то трябва да знаете, че това всъщност са чисти данни на потребление. Например, моделите с термопомпа на Candy предимно имат клас А++ или А+++, докато другите кондензационни модели имат предимно по-ниския енергиен клас В.

Wi-Fi и Bluetooth свързаност на сушилните Candy

Използвайте приложение и ще можете да управлявате вашата сушилня Candy от разстояние – директно през вашето мобилно устройство. Ще можете да задавате вашите поръчки чрез гласови команди или чрез набор от опции на телефона.

Сушилните за дрехи Candy от гамата Smart Pro се свързват чрез Wi-Fi към вашия мобилен телефон (Smart) с помощта на приложение. Чрез приложението ще можете да изберете вашата програма за сушене, кога да стартирате програмата и накрая ще получите съобщение, че избраният цикъл е завършен.  

Системата Easy Case на сушилни Candy

Системата Easy Case, патентована от Candy, е уникалната система, която ви позволява да събирате водата, получена от процеса на сушене, в специален контейнер, който можете да изпразните много лесно. Можете да проверите по всяко време нивото на събраната вода.

Dry sensor на сушилни Candy

Сензорът за сушене постоянно следи нивото на влага на прането. Когато сензорът открие, че влажността, изисквана от избраната програма за сушене, е достигната, той ще прекъсне цикъла на сушене. По този начин се намалява времето за сушене и консумацията на енергия.

Програма за интензивно сушене на сушилня Candy

С опцията за интензивно сушене, прането в края на цикъла е идеално сухо. Можете да гo приберете в гардероба или да гo облечете веднага.

Програма за лесно гладене на сушилня Candy

Остава ли ви малко време до уговорената среща и дрехите ви са намачкани? Използвайте тази програма и срещата ще бъде перфектна!

Тази програма, която намалява намачкването, осигурява на вашите дрехи идеалната влажност за бързо и лесно гладене.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo