Най-Добрите Съдомиялни Whirlpool за 2024

Вероятно сте в онзи момент от живота си, когато се чудите коя е най-добрата съдомиялна машина? Независимо дали искате свободностояща съдомиялна или такава, която може да бъде вградена, можете да намерите широка гама от малки и големи модели сред Whirlpool. Повечето хора искат малка, компактна съдомиялна с малки размери, но която да е просторна. Нямаме предвид непременно съдомиялни машини с 4, 6 или 8 комплекта. През тази година има добри модели с намалени размери от 10 или 12 комплекта съдове. За повечето семейства една от съдомиялните Whirlpool ще бъде идеалния вариант.

Прочетете в по-долните редове нашите подбрани ревюта за най-добрите съдомиялни Whirlpool, създадени, за да бъдат полезни на семействата, да работят икономично и да предоставят най-добрите резултати в миенето на съдове.

Най-добрите съдомиялни Whirlpool

1. Съдомиялна за вграждане Whirlpool WSIC3M27C

Whirlpool WSIC3M27C

Виж цената за днес

Това е съдомиялна за вграждане на Whirlpool WSIC3M27C. Може да измие до 10 комплекта чинии и е оборудвана с 6 различни програми и 5 различни нива на температурата на водата. Тя е оборудван с технология за намаляване на шума. Така 47 dB няма да са смущаващи за ушите ви. Специалната опция ви позволява да измиете съдовете за възможно най-кратко време.

Използването на вода е намалено доколкото е възможно, за да бъде съдомиялната възможно най-икономична. Технологията 6th Sense ще ви помага във вашата мисия в опазването на планетата. Благодарение на нейната работа, използването на вода и електроенергия е сведено до минимум – без излишно хабене на ресурси. Използва се точно толкова, колкото е необходимо, спрямо нивото и вида на замърсяване на съдовете. Моторът на Whirlpool WSIC3M27C, гарантира безшумно почистване с възможно най-ниска консумация на енергия. Това е безчетков двигател. Имате и възможност да заключите вратата, за да ограничите достъпа на деца.

Що се касае до външния вид на уреда, той е в сребрист цвят с кухина от неръждаема стомана. Предната част на панела притежава напълно вграден контролен панел. Мощността на уреда е 1900W, с помощта на които се осъществява безупречна работа и бляскави резултати, в които можете да се огледате.

Чрез контролния панел можете да следите оставащото време до края на стартиралия цикъл. Можете да го заключвате, за да избегнете нежелана промяна на настройките по време на работа. Ще следите и количеството на сол в уреда, чрез специален индикатор за целта. Можете да изберете програма за половин зареждане, в дните в които имате по-малко чинии за миене.

2. Съдомиялна Whirlpool WSFC 3M17 X

Whirlpool WSFC 3M17 X

Виж цената за днес

Съдомиялната  Whirlpool WSFC 3M17 X  е перфектният избор, ако искате машина с висока производителност с електронно управление, оборудвана с най-новите функции и технологии. Машината е с много семпъл дизайн, с изцяло сребрист корпус от неръждаема стомана, а електронният контролен панел е разположен в горната част на вратата. Панелът има много прост интерфейс, с малък брой  бутони показва оставащото време до края на програмата, опцията за пране на една кошница, както и текущия етап на пране. 

Със среден капацитет на измиване не по-малко от 10 (комплекта), той е подходящ за семейства от 3-4 души и може да измие няколко вида съдове или дори големи съдове. Вътрешността е организирана в 2 просторни телени кошници със сгъваеми рафтове, горният от които е с регулируема височина, така че можете да се адаптирате към всяка ситуация и да измиете всички необходими съдове. Можете да адаптирате пространството вътре в съдомиялната, както желаете, благодарение на модулните рафтове и сгъваемите опори.

Технология 6th sense Eco Friendlyот оборудването на този модел, той има интелигентни сензори за непрекъснато наблюдение на цикъла на пране и може да открие нивото на твърдост, като адаптира ресурсите съответно. С тази почистваща технология спестявате енергия, вода и време до 50%.

Този модел е снабден и с опция за миене в единична кошница, което ви позволява да измиете по-малък брой съдове, без да се налага да чакате да напълните съдомиялната до максимален капацитет. Вертикално регулируемата горна опора на съдомиялната ви позволява да създадете допълнително пространство, когато е необходимо, както и да поставите елементи, които имат по-голяма форма, без усилие. 

3. Съдомиялна машина Whirlpool WSFO3O23PFX

Whirlpool WSFO3O23PFX

Виж цената за днес

Със среден капацитет на пране от най-малко 10 (комплекта), той е подходящ за семейства от 3-4 души и може да се справи с много видове чинии или дори големи тави. Вътрешността е организирана в 3 телени кошници за съхранение със сгъваеми рафтове, горната част на които може да се регулира по всяко време, така че да можете да се адаптирате към всяка ситуация и да измиете всички съдове, от които се нуждаете. Можете да адаптирате пространството вътре в съдомиялната, както желаете, благодарение на модулните рафтове и сгъваемите опори.

По време на работа при частично натоварване, ефективността на двигателя се увеличава значително в сравнение с настоящите AC двигатели, които осигуряват ултра тиха работа от 43 dB. Всички тези предимства се удвояват от издръжливостта и здравината на сглобката, от която елементите, подложени на износване, въглеродните четки, са елиминирани.

Съдомиялната Whirlpool WSFO3O23PFX разполага и с опцията Multizone, нещо като половин зареждане, където можете да изберете зареждането на съдове само за долната кошница или за горната кошница (по този начин намалявате консумацията на вода и енергия). Ако отмените тази опция за избор, машината ще пере отгоре надолу.

Програма 6th Sense или автоматична програма със сензори, с температура на водата между 50-60°C. С тази програма сензорът за мътност постоянно следи колко е мръсна водата и ще регулира: нейната температура, броя на циклите, продължителността на почистването, но също и консумацията на вода.

4. Съдомиялна Whirlpool WFC3C26P

Whirlpool WFC3C26P

Виж цената за днес

Съдомиялната Whirlpool WFC3C26P ви позволява да миете 14 комплекта чинии и прибори за хранене едновременно. Има клас на енергийна ефективност А++ и годишна консумация от 265 kWh. Консумацията на вода за един цикъл на пране е 9,5 литра. Цифровият дисплей улеснява взаимодействието ви с това перално оборудване.

Като всеки уред на Whilpool, вие разполагате с технологията 6-то чувство, която ви помага да оптимизирате консумацията на вода и електроенергия въз основа на сензори. Ако нямате много съдове за миене, можете да използвате програма за половин товар, с ниска консумация на ресурси. Това е инверторна съдомиялна машина, която ви помага да постигнете по-икономично и по-тихо измиване.

От електронния контролен панел имате възможност за избор сред 8 различни програми. Те са подходящи за силно замърсени тави и тигани, за фини чаши, за стандартно почистване на чинии, еко програма, Автоматична, Интензивна и Бърза. Разполагате с всичко нужно за всеки отделен случаи и различен тип готвене, в който ви се наложи да пробвате, и единственото, което трябва да направите, за да върнете предишния чист вид на посудата, е да натиснете едно копче.

Освен това можете да изберете функция Отложен старт и да програмирате съдомиялната да се включи в удобен за вас момент. Така ще получите вашите чисти съдове точно в момента, в който сте планирали, че ще ви бъдат необходими. Отложеният старт може да се програмира от 1 до 24 часа напред във времето.

5. Съдомиялна за вграждане Whirlpool WI3010

вграждане Whirlpool WI3010

Виж цената за днес

Тази страхотна съдомиялна за вграждане Whirlpool WI3010 е подходяща за големи семейства, които често биват затрупани с пълна мивка в мръсни чинии. Съдомиялната предлага място за до 13 комплекта съдове, които ще почисти и дезинфекцира посредством 5 различни програми.

Дизайнът на външния панел е изцяло в бяло. Тази неустоима класическа версия ще стои прекрасно по вашия кухненски плот и ще се впише идеално в интериора на вашата кухня. Електронният контролен панел е напълно вграден, което доставя още повече стил и модернистичност.

Сред програмите за почистване на съдове, които можете да изберете са: Повторно измиване, Еко, Интензивна, Бърза и Нормална. Продължителността на Еко програмата е 200 мин. С нейна помощ ще спестявате огромни количества вода и електроенергия. Освен това отново тук, от контролния панел ще можете да следите дали уреда има нужда от добавяне на сол за съдомиялна, както и каква е степента и нивото на съдовете ви, които се намират в момента във вътрешността.

Енергийната ефективност на уреда се категоризира в клас F, според най-новите европейски разпоредби. Нивата на шум са ниски – 49 dB, което е добро ниво за съдомиялна за вграждане, защото се предполага, че ще бъде интензивно използвана в центъра на вашата кухня.

6. Съдомиялна Whirlpool WFC3C42PX

Whirlpool WFC3C42PX

Виж цената за днес

Благодарение на системата от панти на вратата, тази сушилня се вписва перфектно във всяко пространство. Whirlpool WFC3C42PX е с много семпъл дизайн, с корпус от неръждаема стомана, а полуинтегрираният контролен панел е разположен в горната част на вратата. Електронният контролен панел е с много опростен интерфейс, като е снабден с малък брой бутони, които показват оставащото време до края на програмата, възможност за почистване на една кошница, както и етапа на пране в ход.

Устройството с размери (ДxШxВ) 85 x 60 x 59 cm и нетно тегло от 47кг може да се интегрира под горната част на кухненските мебели, без да заема твърде много място. Със среден капацитет на измиване не по-малко от 14 (комплекта), той е подходящ за семейства от 6-7 души и може да измие няколко вида съдове или дори големи съдове. По този начин, според стандартите на IEC, наборът от съдове се състои от: плоска чиния, чиния за супа, чаша, чаена чаша с малка чиния, нож, вилица, лъжица за супа, десертна лъжица и чаена лъжичка за чай. За да отговори на тези изисквания, вътрешността е организирана в 2 просторни телени кошници със сгъваеми рафтове, горният от които е с регулируема височина, за да можете да се адаптирате към всяка ситуация и да измиете всички необходими съдове.

Подвижната и регулируема на височина горна кошница с 3-степенна система Rackmatic осигурява допълнително място за съхранение, особено за високи съдове. Освен това тази кошница предлага място за чаши, чинии, чаши и прибори за хранене, както и за високи чаши за вино и купи.

Специални сензори следят замърсяването на съдовете и контролират налягането на водата по време на цикъла на измиване. 5-те вариации на водното налягане осигуряват максимално покритие на целия товар. Горното спринклерно рамо има система за пръскане на тавана. А долното пръскащо рамо от типа на перката има двойно ротационно движение с непрекъсната промяна на ъгъла на пръскане, за да достигне всеки ъгъл на съдомиялната машина.

7. Съдомиялна машина Whirlpool WSFE 2B19

Whirlpool WSFE 2B19

Виж цената за днес

Уредът е с размери (ДxШxВ) mm 850 x 450  x 590  и тегло 39,5кг, може да бъде интегрирано в модерна кухня, без да заема твърде много място.

Със среден капацитет на измиване не по-малко от 10 (комплекта), той е подходящ за семейства от 3-4 души и може да измие няколко вида съдове или дори големи съдове. Вътрешността е организирана в 2 просторни телени кошници със сгъваеми рафтове, горният от които е с регулируема височина, така че можете да се адаптирате към всяка ситуация и да измиете всички необходими съдове.

Този модел е снабден и с опция за миене в единична кошница, което ви позволява да измиете по-малък брой съдове, без да се налага да чакате да напълните съдомиялната до максимален капацитет. Вертикално регулируемата горна опора на съдомиялната ви позволява да създадете допълнително пространство, когато е необходимо, както и да поставите елементи, които имат по-голяма форма, без усилие.

В случай на колебания в налягането на водата или счупване на захранващата тръба, този модел разполага и със  система Aqua Stop, която незабавно блокира навлизането на вода в уреда чрез затваряне на крана и уредът спира.

Whirlpool с инсталирана мощност от 1900 W попада в клас на енергийна ефективност  A+ , като има изключително ниска консумация на електроенергия. Стандартната консумация на енергия за цикъл на пране е  0,834 kWh, а консумацията на вода е  11,5 литра. Годишната консумация е  238 kWh, а потреблението на вода е  3220 литра. 

В същото време консумацията на вода в семейството се намалява с до 40%. Тази консумация се изчислява на базата на 280 стандартни цикъла на пране с пълнене със студена вода, извършени в режим ECO. Действителното потребление на енергия също ще зависи от начина, по който се използва уреда. Съдомиялната е много тиха, нивото на шума е с максимална стойност от 49 dB.

Какво е важно да знаете при избор на съдомиялна Whirlpool

Whirlpool е американска компания, която не се нуждае от представяне, а нейната серия съдомиялни машини заслужава цялото внимание. Моделите са с много добро съотношение качество-цена, като са подходящи за всеки джоб. Ето защо модерната, модерна съдомиялна машина е изключително важна за всеки дом.

Брой комплекти

Независимо от типа съдомиялна машина, която искате да изберете, определящ аспект за тях е броят комплекти, които могат да почистват едновременно. Комплектът се определя като пълна порция храна за един човек и се състои от чинии, прибори и чаши.

Размерът на съдомиялната зависи и от броя на комплектите, които могат да се мият едновременно. Но съдомиялна машина, която мие няколко комплекта, не е задължително да консумира повече електричество или вода. Производителите успяха да оптимизират консумацията до абсолютен минимум.

Малко семейство от 2 възрастни и дете може да се справи добре с компактна съдомиялна машина. Може лесно да измие 6 комплекта чинии. Но ако семейството има повече членове, опцията, която можете да изберете, е 10 комплекта или повече.

Ниска консумация на електроенергия

Когато изберете добра съдомиялна машина, вие ще искате да имате възможно най-малко консумация на електричество, вода и почистващ препарат. Енергийната ефективност на съдомиялните Whirlpool или индивидуалните се отбелязва с букви. Препоръчваме ви да изберете класове на енергийна ефективност A+, A++ или A+++. Колкото повече плюсове има избраното устройство, толкова по-ефективно ще бъде то.

Индикатори на съдомиялни Whirlpool

Индикаторът за ефективност може да се отнася и до качеството на измиване на съдовете с минимални ресурси, липсата на фрагменти или остатъци от вода или мръсотия. Ефективността може в същото време да ни каже колко добре машината изсушава съдовете след измиване. Добрите класове на ефективност обаче показват, че съдовете в тази машина изсъхват перфектно и няма да изискват допълнителна обработка.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo