Най-Добрите Чанти и Раници за Лаптоп 2024

Намиране на добра раница за лаптоп е много важен избор, който ще направите. Независимо дали пътувате до офис, работите от кафенета и пейки в парка, или отивате на екскурзия през уикенда, добрата раница ще носи и организира вашите неща. Освен това е много по-лесна за транспортиране, в сравнение с класическите чанти за лаптоп.

Каквито и да са вашите нужди, ние имаме подходяща и функционална раница за вас. Потърсихме раници, които включват, подплатен ръкав за лаптоп; издръжливи тъкани и водоустойчиви ципове; и разнообразни опции за съхранение.

Най-добрите раници за лаптоп

1. Раница за лаптоп Case Logic WMBP115K

Case Logic WMBP115K

Виж цената за днес

Case Logic WMBP115K е стилна и модерна раница за лаптоп от полиестер, решена в черен цвят, а закопчаването се извършва с цип. Размерите на раницата са 31х27х45см (ДхВхД), като в нея може да се съхранява лаптоп до 15.6 инча.

Също така, във вътрешността на раницата, ще откриете отделение за съхранение на бутилка вода, отделение за документи, както и отделение за телефон и таблет, така че да можете винаги да носите със себе си важните за вас вещи.

2. Раница за лаптоп Lenovo B210

 

Lenovo B210

Виж цената за днес

В съвременния, динамичен живот, лаптопа е неизменна част от ежедневието на всеки един от нас. Независимо дали го използвате за работа или за забавление, вие искате да го носите навсякъде със себе си. Промените през последните години, позволяващи работа от офиса, дома или дори парка, определено налагат закупуването на удобна раница за вашия лаптоп.

Lenovo B210 е с красив дизайн, решена в сив цвят, като е изработена от водоустойчива материя, като същевременно е устойчива и на удари. Това гарантира абсолютната защитеност на пренасяния в нея лаптоп. В нея ще откриете отделение за лаптоп до 15.6 инча, както и вътрешен джоб за аксесоари – слушалки, смартфон и пр. Освен това, раницата разполага с голямо основно отделение за съхранение на документи, книги и др. Размерите на раницата са: 34х45,5х15см и е с тегло от едва 453гр.

3. Раница за лаптоп Gaming Lenovo Armored II

Gaming Lenovo Armored II

Виж цената за днес

Gaming Lenovo Armored II 17.3″ e стилна раница за лаптоп, която ще се хареса на дори най-претенциозните потребители. Тя е решена в класически черен цвят като предната и част е изработена от плътен щит от EVA материал.

Освен, че е красив, материала от който е изработена е и водоустойчив. Раницата разполага с 2 регулируеми презрами с допълнителна подплътеност за максимален комфорт, както и с допълнителни джобове за аксесоари, като мишка, клавиатура, смартфон, слушалки и т.н. Максималната големина на съхранявания в нея лаптоп е 17.3 инча. Размерите на раницата са: 18х36х50.5см (ДхВхД).

4. Раница за лаптоп Lenovo Everyday B515

Lenovo Everyday B515

Виж цената за днес

Lenovo Everyday B515 e луксозна, но същевременно удобна и функционална раница за лаптоп, изработена от водоустойчив и издръжлив на накъсване материал, във вътрешността си има подплътено отделение за съхранение на лаптоп с големина до 15.6 инча.

Освен това, има допълнително отделение за аксесоари, за да можете лесно и удобно да съхранявате мишка, смартфон, слушалки, документи и всичко останало, което ви е необходимо в забързаното ви ежедневие. Закопчаването се осъществява с цип, а размерите на раницата са 32.5х44х12см (ДхВхД).

5. Раница за лаптоп Rivacase Business

Rivacase Business

Виж цената за днес

Раница за лаптоп Rivacase Busin определено си заслужава. Външният и вид е луксозен, решен в сив цвят, а материалът, от който е направена е напълно водоустойчив, така че всичката пренасяна в нея техника, да е на сигурно място.

Освен това, тя има две удобни презрамки, така че да я носите лесно, без да ви причинява дискомфорт по време на носене. Във вътрешността си, раницата има джоб за лаптоп до 15.6 инча, както и отделение за съхранение на таблет, отделение за аксесоари като телефон, таблет и др, както и отделение за портфейл или паспорт. Също така има и малко отделение за съхранение на документи. Размерите на раницата са 14.5х43х29см (ДхВхД).

6. Чанта за лаптоп Trust Atlanta

Trust Atlanta

Виж цената за днес

Trust Atlanta, 16″ e модерна и удобна чанта за лаптоп, в която можете да съхранявате уистройство с големина до 16 инча. Тя разполага с голямо основно отделение, което има подплатена вътрешност за максимална защита на вашия лаптоп.

Също така, чантата има допълнителни отделения за съхранение на вашия смартфон, PDA, захранване и др. Освен това има дълга подплатена дръжка за максимаен комфорт при пренасяне както и метални ципове с велкро закопчаване. Размерите на раницата са: 39х32х6см (ДхВхД).

7. Чанта за лаптоп Lenovo Casual Toploader T210

 

Lenovo Casual Toploader T210

Виж цената за днес

За тези от вас, които работят основно на лаптоп и той е неизменна част от вашето ежедневие, където и да отидете – Lenovo Casual Toploader T210 е идеалният избор за съхранение и транспортиране на вашия лаптоп.

Тази чанта съчетава в себе си качествен непромокаем материал с безупречен и модерен дизайн в класическо сиво. Закопчаването става с цип, като разполага и с удобна презрамка за рамо. В него можете да транспортирате лаптоп до 15.6 инча, а чантата разполага и с външен джоб за съхранение на документи и пр. Размерите на чантата са: 30х40х55см (ВхДхВ).

Какво е важно да знаете при избор на раница/чанта за лаптоп?

Комфорт

Това трябва да бъде приоритет за вас. Дори, ако няма да използвате раницата ежедневно или да не носите твърде тежки материали в нея, това тя да бъде удобна за носене е правило номер едно. Именно затова, когато избирате своята чанта/раница за лаптоп, обърнете внимание на това как се чувствате, когато я слагате на гърба си.

Материали

Материята, от която ще бъде изработена вашата раница е изключително важна. Издръжливата тъкан е задължителна. Вашият лаптоп е нещо, което използвате всеки ден, а чантата е там, за да защити компютъра ви. Искате да сте сигурни, че тъканта е едновременно лека и издръжлива. Дори ако планирате да използвате раницата си за лаптоп само за пътуване, помислете за използването и на открито. Тъй като имате толкова скъп предмет вътре, раницата ви за лаптоп трябва да може да защити ценното съдържание от дъжд. Това означава водоустойчиви материали, водонепропускливи шевове и устойчиви на пръски ципове, които имат PVC покритие от външната страна. 

Дизайн

Винаги помнете, че ще носите чантата си за лаптоп през повечето дни от седмицата, така че се уверете, че харесвате дизайна и начина, по който изглежда върху вас. Изберете най-добрата чанта за лаптоп!

Размер

Ако сте объркани при избора на правилния размер за чантата си за лаптоп, тогава е добра идея да измерите лаптопа си и да го сравните с размера на чантата, за да сте сигурни, че правите правилния избор.

Допълнително съхранение

Важно е чантата ви да има джобове и отделни отделения за другите ви аксесоари, като USB, преносими компютри, кабели, батерии и мишка. Това ще предпази вашия лаптоп от удари и драскотини, както и ще предпази другите ви елементи от повреда от теглото на лаптопа.

Разгледайте отделението за лаптоп

Всички отделения за лаптоп са проектирани да предпазват скъпите ви съоръжения. Не всички обаче са еднакви. Някои ще използват проста, евтина пяна, за да осигурят известна стабилност. Други ще включват изискан удароустойчив материал – и дори ще окачат лаптопа ви в рамка – за да може да оцелее при падане. Докато малките чанти за лаптоп обикновено включват само едно отделение за лаптоп, много сега добавят второ отделение за 10-инчов таблет. Дори и да не планирате да пътувате с такъв, тази зона може да бъде полезна за съхранение на документи или бележник.

Удобна ли е раницата за пътуване по летища?

Удобната за пътуване раница за лаптоп има повече от това, че се побира в клетката на авиокомпанията. Ето четири характеристики, които могат да накарат раниците за лаптоп да работят наистина добре около летищата:
Дръжки за носене отгоре и отстрани на раницата.
Каишка на гърба между презрамките, която позволява на раницата за лаптоп да се плъзга върху прибиращата се дръжка на куфар на колела,с който планирате да се регистрирате.
Прибиращи се презрамки, които правят раницата за лаптоп да изглежда като куфар (полезно, ако трябва да я чекирате)
Колела и прибираща се дръжка, така че можете да влачите раницата си за лаптоп, сякаш е багаж на колела.

Полезни екстри

Въпреки че отделенията за лаптоп обикновено са в задната част на раниците, много от тях се предлагат с джоб или два органайзера отпред и понякога централно отделение. Те могат да бъдат полезни за съхранение на неща като преносима батерия, захранващ пакет и кабели, химикалки, документи, слушалки с шумопотискане и дори дрехи и тоалетни принадлежности, ако пътувате през нощта.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo