Най-Добрите Прахосмукачки Samsung за 2024

Можете да похарчите много за прахосмукачка, но не е нужно да изпразвате портфейла си, за да получите такава, която почиства добре. Производителността на прахосмукачки Samsung продължава да се подобрява, а надеждността им остава все така висока, и точно за това Ви препоръчваме да разгледате точно този клас уреди. Роботизираните прахосмукачки Samsung също са станали по-способни почистващи машини и цените им продължават да падат, което ги прави също заслужаващи внимание.

В нашия чарт можете да разгледате и да изберете сред най-добрите прахосмукачки Samsung , с които преминахме през набор от трудни тестове, за да оценим колко добре даден модел събира мръсотия, колко отломки задържа, колко лесен е за маневриране, колко е шумен и разбира се как се приема сред останалите потребители, които вече са го закупили.

По-долу ще намерите отзиви и описания за най-добрите прахосмукачки Samsung , които можете да закупите в момента. За още повече информация и възможности за избор, вижте нашето ръководство за закупуване на прахосмукачки и нашите пълни оценки на прахосмукачки Samsung.

Най-добрите прахосмукачки Samsung

1. Прахосмукачка без торба Samsung VCC43Q0V3B

Samsung VCC43Q0V3B

Виж цената за днес

Системата с двойна камера (Twin Chamber) на Samsung VCC43Q0V3B разделя обикновената камера за прах на две отделения, което позволява подобрено почистване и повишена издръжливост. Когато силното засмукване циркулира праха през вътрешната камера, мръсотията и големите парчета се отделят от въздуха. Потребителите, които са закупили тази прахосмукачка, я отличават главно с това, че предоставя доста силен вакуум.

Прахосмукачката Samsung VCC43Q0V3B има контейнер с капацитет 1,3 литра, който, когато е пълен, можете да изпразните и измиете, спестявайки разходите за торбички за еднократна употреба в дългосрочен план. Пластмасовият контейнер е снабден с НЕРА филтър, който задържа алергените от събраните отломки. Мощността на уреда е 850 W, с ниво на шум от максимум 80 dB.

Samsung VCC43Q0V3B е подходяща за сухо почистване на различни повърхности. За гладки повърхности можете да настроите мощността на прахосмукачката на пълна интензивност, докато на килими можете да я намалите, така че килимите да не залепват за прахосмукачката по време на почистване. С регулирането на мощността ще почиствате удобно и ефективно.

Има дълъг кабел, който улеснява почистването, тъй като не е необходимо да спирате работа, за да смените контакта. Максималният работен обхват на прахосмукачката е 9.2кв.м. Телескопичната тръба също ще Ви бъде от полза, за да увеличите радиуса на почистването.

2. Вертикална прахосмукачка Samsung Jet VS15A6031R4/GE

Samsung Jet VS15A6031R4/GE

Виж цената за днес

Трудно е да си представим живота без прахосмукачка в съвременния свят. Идеалното допълнение към Вашите задачи в почистването на дома е вертикалната, безжична прахосмукачка Samsung Jet VS15A6031R4/GE, защото удобството е в малките неща! Няма нужда да я вадите от шкафа, да я сглобявате или да вкарвате кабела в контакта всеки път. И дори не е необходимо да премахвате всички предмети от пода, както когато работите с прахосмукачка робот. Можете просто да вземете готовото устройство в ръка и да направите необходимото почистване, дори и избирателно.

Дизайнът на Samsung Jet VS15A6031R4/GE е стилен и модерен във виолетов цвят, материалите са висококачествени, сглобката е перфектна, всички бутони, ключалки и връзки са перфектно фиксирани и не Ви дразнят.

Прахосмукачката е оборудвана с цифров инверторен двигател, с мощност 410 W и ниво на шум от 86 dB. Акумулаторната Li-Ion батерия доставя автономност на работа до 40 минути между зарежданията. Капацитетът на контейнера за отпадъци е 0.8 литра с мощна филтрация на алергените от 99.999% . Филтърът може да се мие под четяща вода. Контейнерът използва специалната функция Multi Cyclone.

Точно върху ръкохватката ще откриете удобен контролен панел, от който можете да регулирате мощността на засмукване спрямо различните повърхности, които почистване. От същото място ще получавате информация за нивото на батерията, както и когато е нужно контейнерът да бъде изпразнен.

Комплектът включва специална Jet Fit четка за събиране на фини прахови частици от килими и дървени подове. Главата на Jet Fit четката се върти на 180° като с това позволява на прахосмукачката да променя посоката без усилие, за да почиства тесни ъгли. Комплектът включва още: стандартна четка, малка четка и аксесоар за тесни пространства.

3. Прахосмукачка без торба Samsung VCC45T0S3R

Samsung VCC45T0S3R

Виж цената за днес

Ефективно почистване и безупречна атмосфера с прахосмукачката без торба Samsung VCC45T0S3R. Тя се характеризира с това, че спестява много енергия, като в същото време предлага страхотна абсорбция благодарение на своята мощност от 850 W. Оборудвана е с филтър HEPA за филтриране на въздуха, който влиза в двигателя, преди да се върне в стаята. HEPA филтърът елиминира праховите частици, отговорни за много видове алергии.

Има голям 1.3 литров контейнер за по-рядко изпразване; дълъг 6 метра захранващ кабел за почистване на цялата стая без смяна на контакта и телескопична тръба, за да приведете уреда към Вашия ръст. Работният обхват на уреда е 9.2кв.м.

Air Track технологията на Samsung VCC45T0S3R е с висока производителност, така че не се налага да минавате през едно и също място два пъти, а с дюзите за ъгли и тесни пространства ще почистите и най-трудните части на къщата, както и мебелите, и около тях. Когато приключите с почистването, можете да приберете кабела с автоматично пренавиване само с натискането на един бутон.

4. Прахосмукачка с торба Samsung VC07M25E0WB

Samsung VC07M25E0WB

Виж цената за днес

Почистете къщата ефективно от прах с прахосмукачката с торба Samsung VC07M25E0WB. Събирателният текстилен резервоар е с капацитет 2,5 литра и не е необходимо да поставяте допълнителна торба, просто я изпразвате и продължавате. По този начин няма да имате нужда от допълнителни аксесоари, освен самата прахосмукачка. Уредът позволява да използвате хартиена торба, в случаите, в които не искате да се занимавате с изпразване, тупане и почистване. Просто изваждате, изхвърляте и заменяте с нова торба – без излишно суетене и никакви замърсявания.

Samsung VC07M25E0WB е с мощност от 750 W и ниво на шум от 79 dB. Тя ефективно ще абсорбира прах, като същевременно ще пести енергия. Има захранващ кабел от 6 метра, така че не се налага да сменяте контакта във всяка стая. Маркучът се върти на 360 градуса, което предоставя изключително голямо удобство, когато обикаляте различните ъгли в стаята за почистване. Тръбата с удължител е направена от метал. Благодарение на нея, работният радиус на уреда обхваща 9.2кв.м.

Прахосмукачката с торба Samsung VC07M25E0WB е подходяща за сухо почистване на различни повърхности, като можете постоянно да регулирате силата на засмукването чрез въртящия селектор в горната част на уреда.

5. Прахосмукачка без торба Samsung VC07M3150VU

Samsung VC07M3150VU

Виж цената за днес

Прахосмукачката без торба Samsung VC07M3150VU обещава ефективно почистване във всеки ъгъл на къщата. Благодарение на технологията Anti-tangle Cyclone, която прибира бързо дълги косми и косми от домашни любимци, без силата на засмукването да се променя. Ще забележите постоянство в смукателната сила без значение дали подовата повърхност е килим, мокет, плочки или ламиниран паркет. Има собствен двигател с мощност от 650 W, което означава, че може лесно да издърпа мръсотията и храната, впили се дълбоко в тапицерията, килима, матраците и други мръсни зони във Вашия дом. Специалният аксесоар за животинска козина ще отстрани всеки дълбоко вградил се косъм към тъканите.

Samsung VC07M3150VU предлага голяма лекота на движение. Тя е проектирана да се движи лесно около мебелите и препятствията, като същевременно може да се върти лесно, без да изисква прекомерно движение. Теглото на уреда е 4.5кг. Почистващата телескопична тръба също е олекотена, като е изградена изцяло от пластмаса. Работният обхват на уреда е 9кв.м.

Капацитетът на контейнера за замърсявания е 2 литра. Той побира в себе отломките от Вашия под, като можете да регулирате скорост на засмукване чрез въртящия се контролен селектор в горната част на прахосмукачката.

6. Робот прахосмукачка Samsung JetBot

Samsung JetBot

Виж цената за днес

Бялата прахосмукачка робот Samsung Jet™ Bot ще се превърне в най-добрия Ви съюзник, когато почиствате дома си. Почистете дома си без усилие с помощта на LiDAR сензорна навигация, интелигентно разпознаване на обекти, сензори против сблъскване, стъпкови сензори и сензори за наклон.

Подарете си това почистване с изкуствен интелект, всеки път когато домът Ви е замърсен. Това е най-умният начин да почистите различните повърхности във Вашия дом. Тази прахосмукачка робот е проектирана с най-добрата технология за интелигентно почистване и функцията No go Zone, която съобщава на уреда точно къде е ,,опасната зона’’ към която не трябва да се отправя, като високи стълби например.

Можете да сте сигурни, че прахосмукачката робот Samsung Jet Bot+ ще почисти дома Ви с максимална ефективност от 60 W благодарение на собствения ú Motor Digital Inverter. Автономията на акумулатора на уреда е 90 минути между зарежданията. Капацитетът на контейнера за отломки и прах е 0.4 литра, като в него има вграден миещ се филтър за многократна употреба.

Приставката за под Robot vacuum brush е проектирана да премахва чрез сухо почистване всички видове остатъци както от килими и от твърди подове, така и от труднодостъпни места, благодарение на гъвкавостта на своите влакна. Тази специална приставка от синтетични влакна, има способността да отделя твърдата мръсотия и също така да абсорбират остатъците от храна.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Какво е важно да знаете при избор на прахосмукачка Samsung?

Предимства на прахосмукачките Samsung

Наличието на прахосмукачка Samsung може да Ви помогне по различни начини. От една страна, благодарение на специално разработената вакуумна технология, ще можете да поддържате дома си чист и без отпадъци и прахови частици. От друга страна, качеството на продуктите се забелязва и в тяхната издръжливост.

Multi Cyclone технология

Мултициклонните прахосмукачки Samsung са по-ефективни при отделянето на частиците мръсотия и прах от въздуха и могат да удължат живота на филтрите. Чрез оптимизиране на въздушния поток, мултициклонът постига изключителни резултати и дълбоко почистване в дома или офиса.

Естетика в дизайна на прахосмукачките Samsung

Разбира се, външният вид на прахосмукачката е ключов при вземането на решение дали да я закупите или не. Цветът или дизайнът ще Ви кажат дали той подхожда правилно на Вашия дом и се съчетава със средата, в която искате да го използвате.

Скъпи ли са прахосмукачките Samsung?

Средната цена на добра прахосмукачка Samsung не е висока. От друга страна Ви напомняме, че трябва добре да помислите кой точно модел да закупите, ако разполагате с нисък бюджет. В нашия чарт по-горе, ще намерите различни предложения, по-скъпи, така и по-евтини, от които да изберете. Всеки от описаните модели притежава страхотни характеристики.

Надеждни ли са прахосмукачките Samsung?

Според мненията на техните потребители, прахосмукачките Samsung изпълняват това, което обещават и са добър вариант да ги имате у дома и да почиствате с тях, когато нямате много време.

Имат добър мотор, няколко нива на скорост, ергономичен дизайн, удобен за използване и включват няколко аксесоара, които улесняват почистването на дома. Те са практични, универсални и много приятелски настроени към нашите домашни любимци.

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo