Най-Добрите Прахосмукачки Philips за 2024

Поддържането на ред и хигиена в пространството, където живеете, е изключително важно, тъй като замърсените домове могат да бъдат място за размножаване на микроби и бактерии, което сериозно засяга хората с алергии към прах и заболявания.

Има много начини да поддържате дома чист. Прахосмукачките Philips са най-ефективните за тази цел, като почистват праха и Ви отървават от алергените. Освен това са лесни за използване и правят почистването на всичко по-малко трудоемко.

В тази категория сме подбрали различни модели, от които да избирате. За да улесним избора, включихме удобно ръководство за закупуване на продуктовата категория и изброихме любимите си модели под него. Прочетете тази статия, за да намерите най-добрите прахосмукачки Philips за Вашия дом.

Най-добрите прахосмукачки Philips

1. Прахосмукачка без торба Philips PowerPro Compact FC9331/09

Прахосмукачка без торба Philips PowerPro Compact FC9331/09

Виж цената за днес

Компактната прахосмукачка без торба Philips PowerPro Compact FC9331/09 е една високо оценена прахосмукачка, която е идеална за сухо почистване на къщи и апартаменти.

Технологията PowerCyclone 5, която има 750W мотор за висока сила на засмукване и мека четка вградена в дръжката, която винаги е готова за използване за отлична почистваща функция, ще Ви впечатли! Тъй като четката TriActive премахва 25% повече косми и прах, а технологията PowerCyclone 5 отделя праха от въздуха, този продукт е най-добрият сред най-добрите. Двигателят на прахосмукачката работи безупречно и е с отлична конструкция. Почистващата тръба е направена от метал. Нивото на шум по време на работа е 79 dB.

Капацитетът на Philips PowerPro Compact FC9331/09 е 1.5 литра, нито прекалено голям, за да утежнява конструкцията, нито прекалено малък, за да Ви кара често да прекъсвате и да го изхвърляте. Този пластмасов контейнер има филтър Anti-Alergic ECARF, който успешно ,,хваща’’ и задържа всички алергени, акари, полени и косми, които могат да се намират на пода. Дължината на кабела на прахосмукачката е 6м, но работният обхват е 9м, благодарение на дългата четка за почистване. След приключване на работата с уреда, кабелът се прибира автоматично.

Заедно с уреда получавате: Стандартна четка, Четка TriActive, Четка за паркет и Аксесоар за тесни пространства.

2. Прахосмукачка без торба Philips PowerPro Compact FC9330/09

Прахосмукачка без торба Philips PowerPro Compact FC9330/09

Виж цената за днес

Дизайнът без торба на прахосмукачката Philips PowerPro Compact FC9330/09 за сухо почистване елиминира всички неудобства, свързани с филтърните торбички, и я прави лесна за работа. Тя е почти релевантен вариант на предходния модел, но с по-мощен двигател.

Ще останете доволни от нейната силна всмукателна мощност от 900 W и дългото време на работа. Този модел е популярен сред клиентите поради своята гъвкавост, удобство и добра маневреност. Тя е лесна за използване, поради което потребителите ú дават пет от пет звезди. Подходяща е за почистване на килими и твърди подови настилки.

Благодарение на силната си всмукателна мощност и елегантния си вид, този продукт е сред най-добрите в своя клас. Нивото на шум по време на работа се характеризира със 76 dB. Контейнерът, с миещ се филтър, побира 1.5 литра прах и замърсявания, които могат да се съберат в работния ú обхват от 9м. Дължината на кабела е 6м.

Технологията PowerCyclone 5 разделя праха и въздуха с едно движение. Тази мощна технология увеличава максимално въздушния поток и производителността, като отделя мръсотията от въздуха с едно движение. Въздухът влиза по-бързо в PowerCyclone 5 благодарение на дизайна на входа за въздух.

Включени аксесоари: Четка TriActive, Аксесоар за тесни пространства и Станция за зареждане.

3. Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Вертикална прахосмукачка Philips SpeedPro Aqua 3in1 FC6729/01

Виж цената за днес

Вертикалните прахосмукачки обикновено са кабелни модели, които се включват в електрическата мрежа, въпреки това, Philips SpeedPro Aqua 3in1 се отказва от кабела, разчитайки вместо това на мощна акумулаторна батерия, която може да почиства за 50 минути между зарежданията.

С Philips SpeedPro Aqua 3in1 можете да почиствате различните повърхности във Вашия дом, както със силата на вакуума, така и с вода и препарат (мокро почистване). Капацитетът на контейнера е 0.4 литра, пригоден с миещ се филтър за многократна употреба.

Това я превръща в брилянтен хибрид, който не е вързан от стенния контакт, така че е по-лесна за преместване от стая в стая, но все пак има функциите и опциите, които бихте очаквали от вертикална стойка.

Освен това идва с пълен набор от иновации на Philips, включително DuoClean подова глава LED 180°, която е брилянтна както на килим, така и за твърд под; Мини четка Тurbo, която не се запушват с дълги кичури коса, а вместо това обира всичко по-пътя си с изключителна мощност; Аксесоар за тесни пространства за онези зони, в които винаги до сега Ви е било трудно да почистите; Wall mount support – станция за зареждане с възможност за монтаж върху стената.

4. Прахосмукачка без торба Philips PowerPro Expert FC9744/09

Прахосмукачка без торба Philips PowerPro Expert FC9744/09

Виж цената за днес

Прахосмукачката с най-висока производителност, Philips PowerPro Expert FC9744/09, печели перфектни оценки в почти всеки тест, който ú предложим. Тя е шампион при голи и покрити подове с вградени косми от домашни любимци, а също така е отлична в улавянето на прахови частици от твърди настилки и текстилни тапицерии. Мощният въздушен поток прави нейните приставки особено ефективни. Освен това е значително по-тиха (76 dB) от много модели.

Контейнерът на Philips PowerPro Expert FC9744/09 спечели най-добрите резултати за прогнозирана надеждност и удовлетворение на собствениците. Той е с капацитет от 2 литра и използва технологията PowerCyclone 8. Тя включва мощно, въртеливо действие за максимизиране на въздушния поток и осигуряване на най-висока мощност на засмукване. Супер ускореният въздушен поток в цилиндричната камера ефективно отделя праха от въздуха при >185 км/ч, осигурявайки по-силна всмукателна мощност за по-дълго време, за безупречни резултати от почистването. Можете също така да регулирате мощността на засмукване, а след като приключите можете да приберете кабела с автоматично пренавиване.

Philips PowerPro Expert FC9744/09 се отличава с голям диаметър на задните колела, даващ по-голяма маневреност и лекото при влачене. Теглото на уреда е само 5.5кг, въпреки мощния 900 W двигател, намиращ се в нея. Дължината на кабела е 7м; работният обхват на почистване е 10м, благодарение на удължителя и дългата телескопична тръба от метал, която получавате в комплекта. Philips PowerPro Expert FC9744/09 е подходяща както за малки жилища, така и за по-големи жилищни пространства.

5. Вертикална прахосмукачка 3in1 с функция моп Philips SpeedPro Aqua FC6718/01

Вертикална прахосмукачка 3in1 с функция моп Philips SpeedPro Aqua FC6718/01

Виж цената за днес

За Philips SpeedPro Aqua FC6718/01 заслужава да бъде написана цяла книга, не само едно скромно ревю, но засега толкова. Тя се комбинира с чисто нова приставка в пакета под формата на накрайник за моп, за мокро почистване. Така лесно можете да изсмучете праха от Вашия под и едновременно с това да го измиете – само с едно движение.

Като цяло тази прахосмукачка сама по себе си е доста добро устройство. Тя осигурява намирането на начини да се свършат домакинските задължения за двойно по-бързо време. Истинската причина, поради която бихте искали бързо да почистите дома с прахосмукачката, е да превключите SpeedPro Max Aqua FC6718/01 в другата му функция, режим на почистване + измиване. В най-общи линии казано, има два модула към тази част – един, който засмуква мръсотия, и друг, който разпръсква вода.

Един от най-големите плюсове на Philips SpeedPro Aqua FC6718/01 е нейният накрайник за засмукване на 180° с вградени светодиоди в предната част на главата. Ще можете по-лесно да забелязвате мръсотията по пода. Идеята тук е да се гарантира, че почистването ще бъде перфектно от първия път и няма да се губи време за повтаряне.

Акумулаторната батерия на уреда е с максимална автономия от 40 мин. Нивото на шум по време на работа е 80 dB. Разполага още с контролен панел върху ръкохватката, от който можете да регулирате мощността, и който ще Ви информира с индикаторни светлини, когато контейнерът е пълен, както и за нивото на оставащата батерия. Комплектът включва: Стандартна четка, Специална четка, Аксесоар за тесни пространства и Станция за зареждане.

6. Прахосмукачка без торба Philips Seria 9000 XB9185/09

Прахосмукачка без торба Philips Seria 9000 XB9185/09

Виж цената за днес

Тази прахосмукачка с кутия се характеризира с мощното си засмукване (899 W) и малкия си размер. При почистване не оставя никакви остатъци върху килими, дървени подове или плочки, маневрена е и достига достатъчно далеч (11м), за да почисти голяма дължина от коридор например, без да се налага да превключвате контактите.

Нейният контейнер за прах, с капацитет от 2.2 литра, може да се отстранява и инсталира безпроблемно, без да е необходимо дори да натискате бутон и въпреки че малко прах може да излезе по време на изпразване поради дизайна си без торбичка, той е оборудван с HEPA 13 филтър, минимизиращ количеството алергени, които могат да бъдат освободени във въздухът. Контейнерът използва технологиите Power Cyclone и NanoCloud, които увеличават смукателната сила и подобряват ефективността на почистването.

Този елегантен дизайн, в тъмнозелено и черно, е достатъчно сладък, за да не я прибирате в килера. Снабдена е също така с регулатор на мощността, индикатор за пълна торба и сензор за прах. Освен вградена четка има накрайник TriActive с Ultra LED вградена светлина, за да виждате всяко миниатюрно замърсяване на пода пред Вас.

7. Прахосмукачка без торба Philips Seria 5000

Прахосмукачка без торба Philips Series 5000

Виж цената за днес

Philips 5000 печели своите потребители със способността си да почиства ефективно всеки тип подови настилки. Philips 5000 върши най-добрата работа за събиране и улавяне на прах и мръсотия. Тази прахосмукачка без торба е оборудвана с четка с метална тръба, която почиства всичко – от твърди подови настилки до плюшени килими с висок косъм.

Страдащите от алергии ще се влюбят в торбата с висока филтрация, благодарение на филтъра HEPA 13 и технологията Allergy Lock, която предотвратява изпускането на прах обратно във въздуха. Технологията PowerCyclone 7, на 1.5 литровия контейнер, се отличава с аеродинамичен дизайн за минимизиране на съпротивлението на въздуха и осигуряване на продължителна силна всмукателна мощност. Супер ускореният въздушен поток в цилиндричната камера и уникалните изходни лопатки ефективно отделят праха от въздуха.

Нивото на шум е само 77 dB въпреки мощността на двигателя от 900 W. Philips 5000 може също така да се похвали с добър работен обхват от 9м – достатъчен за всеки стандартен апартамент или къща. Освен стандартна четка, комплектът включва: Аксесоар за животинска козина, Аксесоар за тесни пространства, Мини турбо четка и Накрайник Triactive + LED светлина в предната си част.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Какво е важно да знаете при избор на прахосмукачка Philips?

Надеждни ли са прахосмукачките на Philips?

Прахосмукачките Philips са популярен клас домашни помощници. Почистват много добре и са подходящи за ежедневна употреба. Те са отлични в поддържането на подовите настилки чисти, благодарение на висококачествените материали, с които се произвеждат и иновативните и интелигентни технологии, с които са заредени.

Как да подберете най-добрата прахосмукачка Philips?

Характеристики

От само себе си се разбира, че трябва да оцените ефективността и капацитета за почистване на прахосмукачките, които обмисляте. Въпреки че трябва да се вземат предвид различни характеристики на прахосмукачката, вертикалната стойка или запечатаното засмукване и въздушният поток са най-важните.

Цялостно клиентско изживяване

Изборът на прахосмукачка изисква внимателно обмисляне на цялостното потребителско изживяване. Само продукти, които имат както производителност, така и полезност, са оценени положително от потребителите, както и тези, които предлагат отлична следпродажбена поддръжка на потребителите, са изброени от нас. Така че няма да се натъкнете на проблеми по пътя.

Дефектни продукти

Би било полезно, ако не избирате прахосмукачки, които издават шум по време на работа, имат некачествени четки и ремъци и имат слаба всмукателна мощност. Затова положихме всички усилия да избегнем избора на стоки, които могат бързо да станат дефектни.

Качество и издръжливост

Качеството на прахосмукачката също е от решаващо значение, защото ще определи дали трябва да бъде сменена след година или две, или ще оцелее десетилетия. Погледнете качеството на конструкцията, за да прецените издръжливостта. Вместо да избирате материали, които изглеждат крехки или чупливи, търсете здрави, висококачествени компоненти.

Лесна употреба

Колкото и сложен да е списъкът със спецификациите на прахосмукачката, той трябва да е прост за разбиране и прилагане.

Тежки ли са прахосмукачките Philips?

Друга област, в която прахосмукачките Philips се модернизират през последните години, е теглото. Докато някога мъкненето на прахосмукачката по стълбите беше истинска трудност, съвременните прахосмукачки Philips сега са много по-леки и по-маневрени, отколкото бяха преди.

Ако обаче гъвкавостта е основен приоритет за Вас, то ще харесате това, че някои модели дори позволяват вакуумният модул и маркучът да се отделят от дръжката, което улеснява почистването на неудобни високи зони и в трудни ъгли като около страниците на дивана или пространството под масата.

5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo