Най-Добрите Перални AEG за 2024

Пералнята неизменно представлява дългосрочна инвестиция, затова е важно да изберем модела, който идеално ще отговаря на нуждите ни и който ще има най-добра устойчивост във времето. Разбира се, устойчивостта зависи и от нас, от начина, по който се грижим за закупения продукт, затова е важно да обърнем внимание на марката и продукта, който избираме, но също така и на начина, по който използваме устройството, честотата с които го почистваме, използвани препарати и т.н. 

Заложете на пералните AEG, ако искате да направите правилен и сигурен избор. Те се характеризират с прецизност, устойчивост и здравина. Пералните AEG се нареждат сред една от най-модерните и професионално изградени уреди за дома, притежаващи по-голямата част от съвременните иновации, като някои от тези иновации, дори са създадени от самата компания.

За да не се лутате дълго сред безкрайния избор от перални, подбрахме за вас кратък чарт с най-добрите перални AEG . Към неговия обем добавихме полезни описания на продуктите, информация за характеристиките и съвети за избор. Вижте нашите предложения!

Най-добрите перални AEG

1. Пералня AEG L7FEE49PS

Виж цената за днес

Тази страхотна пералня с предно зареждане и стандартен монтаж, притежава голям барабан с капацитет от 9 кг – напълно достатъчен за четири и дори пет членно семейство. Ако вашите нужди от пране и чисти дрехи са ежедневни и доста големи, то определено трябва да заложите на модел AEG L7FEE49PS. Тя ще компенсира вашите липси от пералня с голям капацитет и дори ще ви предложи много повече от това!

Скоростта на въртене в етап центрофугиране може да достигне до 1400 оборота в минута, като дори през това време ще запази оптимални нива на шумова акустика от 75 dB. Добрата шумоизолация се дължи на вътрешността от карборан.

AEG L7FEE49PS предоставя удобство за всякакъв вид дрехи и материи. Уредът може спокойно да бъде използван за пране на цялото съдържание на гардероба ви. Изборът и настройките на програмите и допълнителните функции се осъществява от дигитален дисплей. От него можете да избирате следните програми за пране: Деликатни, Памук, Синтетика, Пара, Якета, Вълна/Коприна, Еко 40-60, Abur AntiAllergy, MyMix 69 min и 20 min 3 kg.

Ако имате по-малко количество дрехи, от два или три комплекта, идеална за вас ще бъде бързата програма на пералня AEG L7FEE49PS, с продължителност 20 мин. За съвсем кратко време отново ще се сдобиете с чисти и ароматизирани дрехи.

2. Пералня AEG LFR61944BE

Виж цената за днес

Следващото предложение за добра пералня отново е с капацитет от 9 кг, защото AEG се грижи за големите семейства и знае колко е трудно и неприятно, когато сте затрупани с кош пълен с мръсни дрехи.

Освен дрехите, изперете с AEG LFR61944BE и дебелите одеала и завивки от зимата, покривалото на дивана или дори пътеката от коридора. Уредът ще побере този товар и лесно ще направи дома ви още по-чист, дезинфекциран и приветлив.

Ако в този момент се чудите дали това не е просто поредното словосъчетание с рекламна цел, то веднага ще ви обидим в обратното. Пералня AEG LFR61944BE е снабдена с революционни инверторен мотор ProSense, който може да развие скорост до 1400 оборота в минута и притежава невероятна здравина, сила и специфични движения, които изпират повече от брилянтно. ProSense инверторният двигател е монтиран под здравата кухина на уреда, изградена от карборан.

Пералнята предлага следните програми за изпиране: Вълна, Памук, Синтетика, Бързи 20 минути 3 кг, Деликатна, Дънки, Hygiene, Якета, Еко 40-60 и MixLoad 69 мин. Може да изберете допълнителни опции: Допълнително изплакване или програма против намачкване. Те ще почистят още по-добре вашите дрехи, като ще ги запазят свежи и ненамачкани, дори ако ги оставите за по-дълго време в барабана.

3. Пералня AEG L8FNC68S

Виж цената за днес

Мечтали ли сте си за версия на пералня, в която всичко е Pro и в пъти повече отколкото всяка друга пералня. А можете ли да повярвате, че такъв модел наистина съществува? Е, вижте тогава пералня AEG L8FNC68S, с по-мощен и по-прецизен OKOInverter мотор, който може да развие скорост при центрофугиране до завидните 1600 оборота в минута. Представете си, какво удобство е това и колко по-сухи ще бъдат вашите дрехи след пране. Това ще им позволи да изсъхнат много по-бързо дори през зимните месеци и ще ви избави от дългото чакане за изсъхване дори ако нямате специална за целта сушилня.

Уредът побира товар от 8 кг дрехи, монтира се стандартно и е със стандартно, предно зареждане, с люк отварящ се на ляво. Контролът и настройките се осъществяват от механичен контролен панел. Максималното ниво на шум на уреда, дори при развиване на скорост от 1600 об./мин е 76 db, което е напълно приемливо и се среща при други перални, които дори не могат да развият подобна скорост.

Енергийната ефективност на пералнята е категоризирана в клас А, благодарение на нейния двигател с автоматично задвижване и интелигентно оценяване на вида на товара и неговата специфика. Според данните уредът може да използва по-малко вода и електричество, но точно толкова, колкото е необходимо за конкретния товар от дрехи. Без излишни разходи, без високи сметки – това е невероятната пералня AEG L8FNC68S.

4. Пералня AEG L7FEC41PS

Виж цената за днес

Тази пералня от ново поколение и с щедър капацитет на барабана от цели 10 кг, може да бъде на ваше разположение през деня и нощта. Тя е снабдена с най-новия OKO инверторен мотор и гарантира висока прецизност в изпирането с винаги блестящи резултати. Проектираният от компанията ОКО инверторен мотор оптимизира моторното действие при всяка програма за пране, за да осигури издръжливост и по-висока ефективност.

Модерна, икономична и с много стилна визия, тази пералня предлага начин на контрол само с докосване с пръст върху дигиталния дисплей. При нея е наблегнато на висока ефикасност както по време на пране, така и при центрофугиране, като се вписва в категорията на Клас А енергийна ефективност, според най-новите европейски разпоредби.

Можете да изберете функцията Отложен старт, чрез която да спестите от вашето ценно време. Има дори функция против намачкване на дрехите, в случай че ги оставите за по-продължително време след края на програмата. Общият набор от програми е 10 на брой, като в това число влизат: Деликатни, Вълна, Памук, Синтетика, Бързи 20 минути 3 кг, Пара, Якета, Еко 40-60, Abur AntiAllergy и MyMix 69 min.

Можете да избирате от бързата програма, чиято продължителност е само 20 мин, от дезинфекция с пара за слабо замърсени дрехи, антиалергична програма за по-силно замърсени дрехи, която е много подходяща и за бебешките дрешки или от икономичната програма, спестяваща много повече вода и електричество от обикновените програми. Нейната продължителност е 3:05ч. Изборът е ваш, а това е правилният уред!

5. Пералня AEG L8FEC69PS

Виж цената за днес

Следващото предложение отново е неустоимо и подходящо за хората, които все имат голямо количество дрехи за пране. Барабанът на пералня AEG L8FEC69PS може да побере до 9 кг дрехи, като ще ги почисти и ще ви ги представи почти сухи, благодарение на нейния мощен ОКО инверторен мотор, който може да развие до цели 1600 оборота в минута.

Освен с мощност, тази пералня се характеризира с повече оптимизираност и повече пяна, за по-качествено почистване на дрехите. Има дори функция за Отложен старт, която ще ви помага по-лесно да използвате уреда в малките часове на нощта или пък докато сте на вашето работно място и няма никой у дома.

Програмите за изпиране са 10 на брой, като сред тях ще намерите: Деликатни, Вълна, Памук, Синтетика, Бързи 20 минути 3 кг, Пара, Якета, Еко 40-60 и Abur AntiAllergy. Програмата за пара е предназначена за по-дълбоко почистване и дезинфекциране на замърсените дрехи, защото нейното действие може да убие до 99.9% от познатите ни микроби и микроорганизми. Силно препоръчителна е за детски и бебешки дрешки или за премахване на миризми и застояли петна от дрехите. Програмата Якета е съвместима с по-голям по обем дрехи, с повече плътност и тежест. Освен вашите дебели връхни дрехи, разбира се можете лесно да почистите одеалата, покривалата, килимчето пред банята или дебелата завивка от леглото. С пералня AEG L8FEC69PS не само вие и членовете от семейството ви ще изглеждате чисти и приветливи, но и целият ви дом.

Времетраенето на бързата програма е само 20 мин, а на Еко програмата, изпираща както на 40, така и на 60 градуса е 3.04ч. Тя успява да покрие основния замисъл при създаването на тази пералня, а именно да бъде икономична, бърза и практична.

6. Пералня AEG L7FBE49BSA

Виж цената за днес

Тази стандартна пералня е с капацитет на зареждане от 9 кг. Тя е лесна за управление и много интуитивна. Изключително икономична е, като се вписва в категорията на енергиен клас А съгласно най-новите европейски разпоредби.

Нивото на шум на пералня AEG L7FBE49BSA също няма да ви разочарова. То се ограничава в диапазона до 75 db, въпреки мощността при центрофугиране, която може да достигне до максимум 1400 оборота в минута. А цялата тази мощност и висока производителност се осъществява благодарение на нейния инверторен мотор.

Пералня AEG L7FBE49BSA е с предно зареждане, люк отварящ се на ляво и стандартен монтаж. Подходяща е за семейства с едно или повече деца, защото капацитетът на барабана е достатъчно голям, за да поеме повече мръсни дрехи.

Освен с модерен дигитален контролен панел, този уред ще ви впечатли с иновативната си функция, която се активира с натискането на бутона SoftPlus. След активирането му пералнята започва да използва допълнително вода по време на прането, за да разхлаби прането и да разпредели вашия омекотител по-равномерно по време на зареждането, той също така напоява тъканите и допълнително ги изплаква в края на цикъла, което помага за отмиване на остатъчния препарат. Много подходяща функция за хора, които страдат от алергии и кожни раздразнения, както и за малки деца и бебета.

Ще ви хареса и още нещо! Тази пералня може да осъществи Wi-Fi свързаност и по този начин можете да я управлявате от разстояние. Представете си само какво удобство би било да я включите докато стоите на дивана, в момента в който решите, или пък докато сте все още на работното място, така че когато се приберете дрехите ви да ви чакат готови и чисти.

7. Пералня AEG L7FOE48S

Виж цената за днес

Вярна и надеждна пералня – това е AEG L7FOE48S. Тя ще служи непреклонно на вас и вашето семейство. В барабана си може да побере до 8 кг дрехи, което е истинско улеснение за всяко семейство с едно, две и дори повече деца,

Максималните обороти при центрофугиране, които може да достигне са 1400 об./ мин, но въпреки това уредът успява да запази ниски нива на шум, с максимална горна граница от 75 db. Това означава, че дори да живеете в малко жилище и да нямате отделено мокро помещение, то спокойно можете да монтирате AEG L7FOE48S във вашата кухня, коридор, баня и т.н.

Контролният панел е комбиниран – дигитален тип с механичен въртящ се селектор. От там можете да избирате из между 11 разнообразни програми: Памук, Деликатна, Дънки, Тестова програма, Синтетика, Антиалергична, Пара, Якета, Вълна/Коприна или Еко 40-60 20 мин 3 кг.

Програмата за почистване с пара е изключително удобна и полезна за семейства, в които има малки деца, защото по този начин могат да се унищожат микробите и вирусите по дрехите на малчуганите. Антиалергичната програма също е подходяща за малки деца или за хора с чувствителна кожа и предразположени към различни видове алергии. Като допълнителна функция можете да зададете дрехите да бъдат допълнително изплакнати, както и да бъде отстранена пяната.

И понеже AEG L7FOE48S знае колко динамично е ежедневието на едно семейство с няколко деца, тя ви предлага бърза програма с продължителност от само 20 мин, след които дрехите са напълно чисти и ароматизирани. Какво ви спира да се възползвате?

Какво е важно да знаете при избор на пералня AEG

Компанията AEG стартира в Германия през 1887 г. Първоначално те произвеждат електронно оборудване, а след това навлизат и в електрически домакински продукти ,,до ключ”.

След кризата от 1970 г. те продължават да се развиват в няколко страни. Сега те присъстват в почти цяла Европа, особено в Източна Европа.

Всички тези модели заслужават внимание. Това е малко взискателна инвестиция, не е евтина, но си заслужава. Смятаме марката AEG за дете на Electrolux. Всъщност те бяха поети от Electrolux Global през 1996 г.

Специалната технология на AEG

Идеята за OKoinverter беше популяризирана много. Това е технология, която има много добро представяне. Според тях:  е най-ефективната високоефективна гама перални, пускана някога на жилищния пазар.

Какъв е капацитетът за пране на моделите AEG?

Имат модели между 7 и 10 кг пране. Интересен е фактът, че тези от 7 кг се търсят доста повече от техните десет килограмови версии например.
 
Няма да навреди да се насочите към нещо подобно. Това е една от най-добрите опции за средни модели на българския пазар.

Струва ли си пералня със сушилня AEG?

Да, струва си. Имат много добри модели, подходящи за всеки. От такива с по-малък капацитет до такива с огромен капацитет. За малки и големи семейства. Едно е общото, което свързва отделните модели перални AEG и това е тяхната добра енергийна ефективност, ниски нива на шум и изключително незначителен разход на вода и електроенергия.

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo