Най-Добрите Микровълнови Фурни за Вграждане 2024

Микровълновите фурни за вграждане предлагат няколко предимства и са полезни за много домакинства. Те са известни със своята бързина на готвене и загряване. Използват микровълнови вълни за нагряване на храната значително по-бързо в сравнение с конвенционалните фурни. Това е изключително полезно, когато имате ограничено време или искате бързо да загреете храната си.

Микровълновите фурни за вграждане са лесни за употреба и предлагат удобство на ежедневната готварска дейност. Те обикновено имат предварително зададени програми и функции, които правят готвенето по-лесно и удобно. Например, можете да използвате автоматични настройки за размразяване или готвене на определени типове храни. Полезни са и с това, че запазват вкуса, аромата и текстурата на храната. Те нагряват храната равномерно и бързо, без да я прегряват прекомерно. Това е особено полезно за размразяване и нагряване на замразена храна, като запазват качеството й.

Най-добрите микровълнови фурни за вграждане предлагат различни функции, като грил, конвекция или комбинирани режими на готвене. Това ви позволява да готвите, загрявате и приготвяте храна на различни начини, съобразени с вашите предпочитания и нужди. Енергоефективни са и използват по-малко енергия в сравнение с традиционните фурни, предвид факта, че не изискват предварително загряване, което спестява време.

Най-добрите микровълнови фурни за вграждане

1. Микровълнова фурна за вграждане HEINNER HMW-23BI

HEINNER HMW-23BI

Виж цената за днес

Heinner HMW-23BI е микровълнова фурна за вграждане, произведена от Heinner, компания специализирана в производството на електроуреди за дома. Този модел предлага някои характеристики и функции, които могат да бъдат полезни в кухнята. Ето някои от тях:

Мощност: HMW-23BI разполага с мощност от 800 вата, което позволява бързо и ефективно загряване и готвене на храната.

Капацитет: Микровълновата фурна има капацитет от 23 литра, което е достатъчно голямо пространство за готвене и загряване на по-големи количества храна.

Разнообразни функции: Heinner HMW-23BI разполага с различни функции и програми за готвене и загряване. Това включва автоматични програми за размразяване, различни режими на готвене и настройки за време и мощност.

Управление и дисплей: Моделът разполага с лесно за употреба контролен панел с бутони и интуитивен дисплей, които правят управлението на фурната удобно и просто.

Вграден дизайн: Heinner HMW-23BI е предназначена за вграждане в кухненски шкаф и има стилен и съвременен външен вид, който може да се вписва хармонично в интериора на кухнята.

Като цяло, Heinner HMW-23BI е практична микровълнова фурна за вграждане със съответната мощност и функции, които могат да улеснят готварските ви нужди в кухнята.

2. Микровълнова фурна за вграждане Hansa AMG20BFH

Hansa AMG20BFH

Виж цената за днес

Hansa AMG20BFH е микровълнова фурна за вграждане, предлагаща удобство и функционалност в кухнята. Моделът разполага с някои интересни характеристики, които могат да бъдат полезни за готвене и загряване на храна.

С мощност от 700 вата, микровълновата фурна Hansa AMG20BFH позволява бързо и ефективно загряване на храната. Тя разполага с капацитет от 20 литра, което е достатъчно пространство за готвене на по-големи количества храна или за поставяне на по-големи готварски съдове.

Моделът разполага с различни функции и програми за готвене, които могат да улеснят процеса. Това включва автоматични програми за размразяване и готвене на определени видове храна, както и различни настройки за време и мощност.

Управлението на микровълновата фурна е лесно и удобно благодарение на контролния панел с бутони и интуитивния дисплей. Това позволява лесно настройване на желаните опции и следене на прогреса на готвенето.

Дизайнът на Hansa AMG20BFH е стилен и съвременен, което я прави подходяща за вграждане във всяка модерна кухня. Тя предлага функционалност и елегантен външен вид, което я прави привлекателна допълнителна част от вашата кухненска готварска среда.

3. Микровълнова фурна за вграждане Samsung MG23A7013CA/OL

Samsung MG23A7013CA/OL

Виж цената за днес

Микровълновата фурна за вграждане Samsung MG23A7013CA/OL предлага високо ниво на функционалност и удобство за вашата кухня. Със своите 800 вата мощност, тя осигурява бързо и ефективно загряване на храната. С капацитет от 23 литра, тя ви позволява да приготвяте по-големи количества храна или да използвате по-големи готварски съдове.

Микровълновата фурна Samsung MG23A7013CA/OL разполага с разнообразни автоматични програми, които улесняват готварския процес. Това включва програми за размразяване и готвене на различни видове храни, които автоматично определят правилното време и мощност за всяка конкретна задача.
Управлението на фурната е интуитивно и лесно благодарение на контролния панел и дисплея. Това ви позволява да изберете желаната функция, време и мощност с лекота.

Дизайнът на Samsung MG23A7013CA/OL е съвременен и стилен, който може да се вгради хармонично във вашия кухненски интериор. Тя се предлага във вграден вариант, който спестява пространство и осигурява една изчистена визия на вашата кухня.

Основното предимство на микровълновата фурна Samsung MG23A7013CA/OL е нейната функционалност и удобство при готвене и загряване на храната. Тя предоставя достатъчно мощност и капацитет, разнообразни автоматични програми и лесно управление, което я прави подходяща за ежедневното готвене във вашата кухня.

4. Микровълнова фурна за вграждане Samsung MG23A7013CB/OL

Samsung MG23A7013CB/OL

Виж цената за днес

Микровълновата фурна за вграждане Samsung MG23A7013CB/OL е изключително удобно и функционално устройство за вашата кухня. С мощност от 800 вата и капацитет от 23 литра, тя осигурява бързо и ефективно загряване на храната.

Тази модерна фурна разполага с автоматични програми, които улесняват готварския процес. От размразяване на замразени храни до готвене на определени видове ястия, тези програми автоматично определят времето и мощността, необходими за правилното приготвяне на храната. Предлага ЕКО режим, изобразява часа на своя дисплей, има функция за поддържане на храната топла, както и контрол за заключване на бутоните от деца. Управлението на фурната е лесно и интуитивно. Със своя тъч скрийн контролен панел и четлив дисплей, можете лесно да изберете желаната функция и настройки за време и мощност.

Samsung MG23A7013CB/OL е дизайнерски изработена и се вписва перфектно в съвременния интериор на вашата кухня. Вграденият дизайн осигурява интегриран и пространствосъобразен вид. Интериорът на фурната е направен от керамика.

Микровълновата фурна Samsung MG23A7013CB/OL предлага удобство, функционалност и стил, което я прави привлекателен избор за всеки, който търси вградена микровълнова фурна с отлични функции и качество на изработка.

5. Микровълнова фурна за вграждане Hansa AMM20BEIH

Hansa AMM20BEIH

Виж цената за днес

Микровълновата фурна за вграждане Hansa AMM20BEIH е компактно и функционално устройство, което предлага различни опции за готвене и загряване на храната. С мощност от 800 вата и капацитет от 20 литра, тя предоставя достатъчно пространство и ефективност при приготвянето на храната.

Този модел разполага с функция за грил, която позволява приготвянето на храна с хрупкава коричка и златист оттенък. Това е особено полезно за приготвяне на печени храни като пиле, риба, зеленчуци и други. Функцията за грил допринася за по-разнообразни и апетитни ястия.

Фурната е изработена от висококачествена неръждаема стомана (инокс), която не само придава модерен и стилен вид на устройството, но и го прави издръжливо и лесно за почистване. Това е особено важно, когато става дума за кухненски уреди, които се използват редовно.

Управлението на фурната е лесно и интуитивно благодарение на контролния панел с бутони и дисплея. Можете лесно да настроите време, мощност и различни функции според вашите нужди и предпочитания. Има предварително зададени програми за : Размразяване, Загряване, Месо, Картофи, Сладкиши и Ориз. Притежава дори Таймер, Часовник и Вътрешно осветление.

Hansa AMM20BEIH предлага функционалност и удобство, които правят готвенето по-лесно и бързо. Можете да използвате автоматичните програми за размразяване и готвене на различни видове храни, което ви спестява време и усилия.

6. Микровълнова фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX

Electrolux LMS4253TMX

Виж цената за днес

Микровълновата фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX е стилен и функционален избор за вашата кухня. Със своя капацитет от 25 литра и мощност от 900 вата, тя предоставя достатъчно пространство и силна мощност за готвене и загряване на храната.

Моделът разполага с функция за грил, която ви позволява да приготвяте храни с хрупкава коричка и златист оттенък. Това добавя разнообразие и текстура на вашите ястия. Грилът също така помага за запазването на сочността и аромата на храната.

Фурната е оборудвана с таймер, който ви позволява да зададете точно времето на готвене. С LED дисплей и интуитивни бутони за управление, можете лесно да настроите времето и мощността според вашите нужди. Има 8 нива на мощност.

Electrolux LMS4253TMX разполага също със звуков сигнал, който ви уведомява, когато храната е готова. Това е полезна функция, която ви позволява да се занимавате с други задачи, докато вашата храна се приготвя.

Дизайнът на фурната е модерен и елегантен. Черният цвят добавя стил и се вписва хармонично във всяко кухненско пространство.

В заключение, микровълновата фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX е удобно и функционално устройство, което предлага голям капацитет, силна мощност и различни функции като грил, таймер и звуков сигнал. Това я прави подходящ избор за всеки, който търси качествена микровълнова фурна с модерен дизайн.

7. Микровълнова фурна за вграждане Whirpool

Whirpool 22 l

Виж цената за днес

Микровълновата фурна за вграждане Whirlpool с капацитет от 22 литра и мощност от 750 вата е практично и функционално устройство за вашата кухня. Ето някои от нейните важни характеристики:

Електронният дисплей прави управлението на фурната лесно и удобно. Можете да настроите времето и мощността с лекота, използвайки интуитивните контроли на дисплея.

Фурната разполага със специална технология 3D, която осигурява равномерно разпръскване на микровълните. Това допринася за по-равномерно загряване на храната и по-добри резултати при готвене.

Таймерът ви позволява да настроите точното време за готвене. Това е особено полезно, когато се нуждаете от прецизно контролирано време за приготвянето на ястията.

Функцията Keep Warm ви позволява да запазите готовата храна топла за по-дълго време. Това е полезно, когато искате да поддържате готовото ястие топло, докато сервирате останалите.

Фурната разполага също с детска защита (Child lock), която предпазва от несанкциониран достъп до устройството, особено ако имате деца вкъщи.

Външният дизайн на фурната е с иноксово покритие, което придава модерен и елегантен вид на устройството и го прави лесно за почистване.

Микровълновата фурна за вграждане Whirlpool предлага комбинация от функционалност, удобство и стилен дизайн. С различните функции и възможности, тя е подходящ избор за всеки, който търси надеждно и удобно устройство за готвене и загряване на храната в своята кухня.

8. Микровълнова фурна за вграждане AEG MSB2547D-M

AEG MSB2547D-M

Виж цената за днес

Микровълновата фурна за вграждане AEG MSB2547D-M е стилно и функционално устройство, което предлага удобство и разнообразие при готвенето. Ето някои от нейните важни характеристики:

С капацитет от 23 литра и мощност от 900 вата, фурната предоставя достатъчно пространство и силна мощност за готвене и загряване на храната. Фурната разполага с различни функции и програми за готвене, които ви помагат да приготвите различни видове храни с лекота и прецизност, както и избор сред 8 нива на мощност.

Функцията за грил ви позволява да приготвяте храни с хрупкава коричка и златист оттенък. Това добавя разнообразие и текстура на вашите ястия, като в същото време запазва вкуса и сочността им. Таймерът ви позволява да настроите точното време на готвене. Това ви помага да контролирате процеса на готвене и да постигнете желаните резултати.

Външният дизайн на фурната включва иноксово покритие, което не само придава модерен вид, но и е устойчиво на отпечатъци и лесно за почистване.

Микровълновата фурна за вграждане AEG MSB2547D-M е практично и елегантно устройство, което предоставя възможности за готвене и загряване на храната с висока ефективност и стил. Съчетавайки функционалност, високо качество и модерен дизайн, тя е подходящ избор за всеки, който търси надеждна микровълнова фурна за вграждане в своята кухня.

На кои характеристики и показатели е важно да обърнете внимание при избор на микровълнова фурна за вграждане

Размер и съответствие на вграждането

Проверете размерите на вашия вграден шкаф или пространство, където ще бъде поставена микровълновата фурна. Уверете се, че избраната модел може да се вгради правилно и съответства на размерите на пространството.

Мощност

Проверете мощността на микровълновата фурна. По-високата мощност позволява по-бързо готвене и загряване на храната. Обикновено мощността на микровълновите фурни за вграждане се измерва в ватове (W).

Капацитет

Разгледайте вместимостта на микровълновата фурна, която е измерена в литри. Изберете капацитет, който отговаря на вашите нужди и размера на вашето семейство. По-голямата капацитет означава, че можете да готвите или загрявате по-големи количества храна едновременно.

Функции и настройки

Разгледайте различните функции и настройки, предлагани от микровълновата фурна. Те могат да включват автоматични програми за готвене, размразяване, различни режими на нагряване и допълнителни функции като грил или конвекция. Изберете модел с функции, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Удобство на употреба и управление

Проверете дали микровълновата фурна има лесна за разбиране и удобна за употреба панел с бутони или сензорен дисплей. Оптималната управляваща система е важна за удобството на използване на фурната.

Дизайн и стил

Изберете модел, който отговаря на стила и дизайна на вашата кухня. Вградените микровълнови фурни се предлагат в различни цветове и стилове, които се съчетават.

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo