Най-Добрите Масажори за 2024

Динамиката в ежедневието, дългият работен ден, натоварването и недоспиването в даден момент натежават и имате нужда от почивка. Да посетите СПА център? Да отидете на процедура? Но, всичко това изисква време и средства! А, колко по-хубаво би било да си имате личен масажор, чакащ Ви на нощното шкафче, готов да Ви обслужи по всяко едно време и то без да бъдете в излишен разход за това.

Употребата на масажорите е най-добрият начин да се отървете от схващанията в мускулите, болките в тялото и напрежението. Съществуват различни видове масажори, като за някои от тях дори не сте предполагали. Вижте ги тук, в нашия списък! Съвсем скоро след това ще се зачудите как изобщо сте могли да търпите цялата тази болка и умора, при положение, че през цялото време е имало решение и многократно е можело да го държите в ръцете си. Отдавна щяхте да сте се отървали от болките и неприятностите. Сигурни сме в това!

Масажорите помагат да си осигурите лечение, подобно на СПА, но в собствения си дом. Чрез собствения си масажор, всяка вечер ще можете да се наслаждавате на шиацу масаж, масаж на ходилата, гърба, кръста, на класически, релаксиращ, лечебен или антицелулитен масаж. Масажите са инвестиция в здравето, подвижността и доброто настроение!

Време е да Ви представим не само едни от най-добрите масажори, но и най-полезните и изгодните сред тях.

Най-добрите масажори

1. 3D Шиацу масажор за тяло

3D Шиацу масажор за тяло

Виж цената за днес

С този електрически уелнес уред за масаж ще постигнете желаното облекчение на тялото, врата, гърба, раменете, прасците, краката и стъпала. Формата на модела позволява да го използвате като мултифункционален уред, като възглавница или като колан. Уредът масажира, тонизира и затопля, чрез ротационните движения на своите вградени масажори. Лесно ще се насладите на невероятен и отпускащ 3D шиацу масаж, масаж с разтриващ ефект, загряващ масаж или само приятно загряване. Всяка болка и всяко схващане ще отлети далеч от Вас!

Можете да използвате масажора в дома си, в офиса, в колата – навсякъде където намерите електрическо захранване. 3D Шиацу масажор използва 220V захранващо напрежение, като го разпределя в 3 различни скорости на въртене и три различни програми.

Масажорът може да носите свободно на врата си и дори да се разхождате с него. Уредът тежи само 1.5кг. Предлага се в нежен бежов цвят.

2. Масажор Shiatsu

 

Масажор Shiatsu

Виж цената за днес

Следващото ни предложение е любимецът сред масажорите – масажор Shiatsu. А, защо е толкова любим? Защото е уред който може да излекува врата и гърба, и същевременно с това да оформи талията, дупето и бедрата. Уредът не само масажира Вашето тяло, но и тонизира и придава лечебен и терапевтичен ефект на цели 12 зони от тялото.

Предимствата на уреда не свършват до тук! Успокояващият му ефект ще стане Ваш доверен партньор всяка вечер след дългия работен ден. Релаксиращата програма буквално ще свали от плещите Ви цялото напрежение. Друго предимство на масажора е, че подобрява кръвообращението, с което подобрява жизнения тонус и спомага за поддържане на доброто здравословно състояние. Затоплящият ефект ще Ви накара да се потопите в истинска наслада. Невероятно облекчение идва от чувството, това което Ви боли или е схванато, да се загрее приятно и болката сама да отлети.

Освен шиацу масаж уредът може да Ви предложи 3D масаж и високо интензивен масаж за силно уморените Ви плещи. Върху бежовата еко кожа на предния панел, ще управлявате лесно уреда според желанията и предпочитанията си. Контрол ще имате над загряването, регулирането на интензитета и избор на типа масаж.

3. Антицелулитен масажор Relax Spin Tone

Антицелулитен масажор Relax Spin Tone, SH-658 комплект

Виж цената за днес

Това предложение е за всички дами, които нямат време за тежки тренировки, но все пак искат да изглеждат великолепно!

Уредът е полупрофесионален, но резултатите определено няма да Ви разочароват. Чрез функцията си за вибромасаж не само ще премахнете целулита на бедрата си, но ще тонизирате цялото си тяло, ще подобрите неговото кръвообращение и ще се чувствате по жизнени от всякога. Уредът извършва масажните си действия чрез нежни ротационни действия, които разбиват всяко едно мастно образование и го изпращат право в кръвообращението, където се обработва от тялото по естествен начин. Съдържанието на водата събрала се в бедрата също лесно ще се разсея. Само след няколко процедури ще имате бедра, дупе и ханш като на модел.

Уредът можете да регулирате с две различни скорости – по-слаба и по-силна. Съветваме Ви в началото на всяка процедура да започвате с най-ниската скорост и след определено време, към края на процедурата, да преминете на по-силната скорост, за да свикне постепенно тялото и мускулите Ви с движенията, без да се стресират.

4. Медицински масажор Kapp

Медицински масажор Kapp, MS-801

Виж цената за днес

Kapp е мултифункционална магнитна масажираща възглавница, доставящ лечение с полупрофесионален резултат. Възглавницата се задвижва чрез нежни, но категорични вибрации, които навлизат дълбоко в болното място, стимулират атрофиралите мускули и възвръщат нужния им тонус.

Възглавница Kapp можете да поставите на врата си, на гърба, на кръста, под краката или точно там, където най-много Ви боли. Можете дори да легнете директно върху уреда, максималното му поддържащо тегло е 180кг.

Медицинският масажор Карр е бежов на цвят, тежащ едва 1кг и поддържащ 3 различни програми. При едно натискане масажните глави се движат със светлинен индикатор и задействан топлинен ефект. При повторно натискане на бутона се изключва затоплянето. При трето натискане се спира възглавницата.

5. Масажираща възглавничка за 8 точков шиацу масаж CAR&HOME

Масажираща възглавничка за 8 точков шиацу масаж CAR&HOME

Виж цената за днес

Удобна, функционална и практична – това е масажиращата възглавничка за шиацу масаж, подходяща за употреба в дома и извън него. Дръжте я на дивана си – тя ще Ви чака след дългия работен ден. Или пък в колата си, особено подходяща е при пътуване на далеч.

По време на подобни дълги пътешествия много хора страдат от подуване на краката или от болки и схващания в гърба и кръста, но ако възглавничката за шиацу масаж Ви е под ръка, единственото, което ще изпитате е наслада от пътешествието. А, защо не оставите възглавничката Ви на стола в офиса Ви? Идеалното решение за осем часовия работен ден!

Чрез нежни вибрации, възглавничката успокоява напрегнатите мускули и схванатите крайници. Подобрява кръвообращението и възвръща жизнения тонус и енергията. Вибриращият масаж спомага още и за подобряването на преноса на хранителни вещества в организма.

Във възглавницата за шиацу масаж няма да намерите нищо сложно, а само приятни усещания и комфорт. Разполага с една работна скорост и една програма. Безшумна по време на работа и много лека – едва 0.8кг.

6. Шиацу масажор

Шиацу масажор

Виж цената за днес

Болят ли Ви често врата и раменете? Работите ли на компютър или друга професия в която често трябва да стоите преведени? Решението за Вашите болки е точно този шиацу масажор, от полупрофесионален клас, с много функции и на достъпна цена.

Формата на масажора позволява да го поставите удобно на раменете си докато вършите нещо друго, готвите, чистите, работите или просто гледате телевизия. Оставете всичко на него и за съвсем кратко време болката ще изчезне. Можете да поставите шиацу масажора на врата, гърба, главата, бюста или пък на бедрата. Чрез нежна масажна електро стимулация, уредът ще отпусне всеки един мускул от тялото Ви в дълбочина.

Във уреда има вградени топки, които извършват ротационни движение за отпускане на мускулите, които можете да контролирате с 3 различни скорости – бавна, умерена и бърза.

Освен това ще можете да избирате из между 6 различни програми на ротационните движения на специалните сфери. Уредът извършва полупрофесионален масаж, но изцяло у дома.

7. Мощен професионален масажор за тяло Fascial Gun HG-320

 

Мощен професионален масажор за тяло Fascial Gun HG-320

Виж цената за днес

Fascial Gun HG-320 е мощен професионален уред, подходящ за активно трениращи хора или за хора страдащи често от ревматоидни болки. Чрез ударни и вибрационни действия, уредът помага на мускулната тъкан да се отпусне в дълбочина. С Fascial Gun HG-320 можете да масажирате цялото си тяло или в частност гърба, раменете, дупето, прасците и краката – зоните с най-високо натоварване след работа, продължително ходене или тренировка.

Защо не си подарите възможността от професионален масаж и то изцяло във Вашия дом, без да се налага да плащате за скъпи процедури? Вашето тяло със сигурност ще бъде възхитено! Неговите мускули ежедневно се стягат и натоварват и би било чудесно, ако имате такъв уред с който да ги отпуснете. Заедно с Fascial Gun HG получавате и 4 допълнителни масажни глави в различна форма, предназначени за различните мускулни групи. Уредът работи на ток, като прави професионален вибромасаж чрез прецизни удари.

1 програма с 6 скорости. Можете да нагласяте честотата и силата на ударите според натовареността на мускулите. Дръжката е удобна за захващане, облицована със защитна плат. Уредът е изключително удобен за контрол и употреба. Не е случайно, че много професионални студия, залагат точно на него!

Какво е важно да знаете при избора на масажор?

Какво е шиацу масаж?

Шиацу произхожда от Япония. Това е известна японска техника, съдържаща специфични форми на лечебно докосване. Буквално преведено означава ,,натискане с пръсти’’. Шиацу стимулира жизнената енергия на тялото (известна като Qi или Ki). Шиацу е спокоен и отпускащ в основата си, но динамичен масаж. Той възвръща жизнения баланс и тонус в организма и кара в тялото да се активират естествени процеси на самолечение.

В какво се състои полезността на масажорите?

Масажорите редуцират болките в гърба, спират развитието на ишиас, намаляват риска от възпаления по тъканите, отпускат фибрите в тъканите на мускулите, лекуват артрит. Масажорите премахват успешно стреса и напрежението. Освен за премахване на болката спомагат и за подобряване на здравословното състояние, премахването на постоянната сънливост, хроничната умора, стрес и безсъние. Изключително подходящи са за хора, които тренират активно, но и за такива, които водят по-лежерен начин на живот.

Масажите имат ползи каквито не сте очаквали!

Масажите снижават нивата на стреса и освобождават натрапчивите и обезпокояващи мисли, като по този начин подобряват паметта! Най-вероятно останахте изумени, но ако трябва да се обърнем към науката, то тя го е доказала многократно. Доказано е, че спокойният и уравновесен ум помни повече, мисли по-съсредоточено и анализира по-бързо. Ако не вярвате – опитайте! Няма да се превърнете в гений, но със сигурност умът Ви ще се избистри, а с това и всички останали ежедневни дейности ще се подобрят.

 

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo