Най-Добрите Климатици Star Light за 2024

Покупката на климатик Star Light е дългосрочна инвестиция, но в повечето случаи подобрява качеството на живот. Изборът на най-добрия климатик е задача, която може да Ви спести не само енергия, но и пари.

С климатиците Star Light можете да осигурите подходяща температура и комфорт във Вашия дом, работно място или дори в колата си, а по-новите модели могат да осигурят както отопление, така и охлаждане. Този тип климатици са с добро качество и също така са съвсем лесни за използване, като наистина почистват въздуха правилно с подходящи технологии за филтриране.

Може би се чудите как да намерите надеждно, ефективно, добро и евтино устройство сред най-добрите климатици Star Light. Тук ние се притичваме на помощ със списък с топ препоръки за заслужаващи си климатици, за да можете да направите добър и информиран избор на справедлива цена.

Най-добрите климатици Star Light

1. Климатик Star-Light ACM-12FOWF

Star-Light ACM-12FOWF

Виж цената за днес

Въздушният поток е равномерно и широко разпределен, отгоре надолу, като студен душ, в режим на охлаждане, и отдолу нагоре, като одеяло от топъл въздух, в режим на отопление, благодарение на 3-те степени на сила на вентилатора на климатик Star-Light ACM-12FOWF. Посоката на въздушния поток може да се управлява от дистанционното управление.

Вътрешният модул, компактен и еластичен, има елегантна визия, а белият леко матов панел му придава приятен външен вид. Устройството предлага функции за отопление, охлаждане, вентилация и премахване на влагата. Интегрираният въздушен филтър с висока плътност и възможност за миене е лесен за достъп през долната част на вътрешното тяло, лесен за разглобяване и може да се почиства с вода за многократна и ползотворна употреба.

Инверторният компресор осигурява ефективна работа, с ниска консумация на енергия и сравнително тиха работа от 55dB. Скоростта на компресора варира (инверторна технология), като осигурява както поддържане с висока точност на зададената температура, така и спестяване на енергия до 60% в сравнение с неинверторната технология. Компресорът е ротативен. Основният му капацитет при охлаждане е 12 000 BTU, а при затопляне – 13 000 BTU, което го прави подходящ за помещения с площ около 23 кв.м.

Устройството може да се управлява дистанционно или директно през интелигентно мобилно устройство с помощта на конкретното приложение чрез Wi-Fi. Сред останалите специални функции, които Star-Light ACM-12FOWF предлага, ще намерите: Таймер, Режим за сън, Автоматично рестартиране, Самодиагностика, Откриване на загуба на хладилен агент и Функция Turbo за максимално бързо затопляне/охлаждане на помещението.

2. Климатик Star-Light ACT-12BLWF

Star-Light ACT-12BLWF

Виж цената за днес

Star-Light ACT-12BLWF е новата серия климатици на Star-Light, с нов дизайн на вътрешното тяло в елегантно черно. Ако в интериора Ви преобладават по-тъмни, дървесни или черни мебели и уреди, то допълнете го с този практичен и лесен за употреба черен климатик.

Освен с елегантна визия климатикът ще Ви впечатли със своите удобни и лесни за управление функции. Той осигурява за помещението: отопление, охлаждане, вентилация и премахване на влагата. Можете да избирате из между четири скорости на духане на вентилатора, като спрямо това, нивата на шум ще бъдат съответно: 32dB, 35dB, 43dB или 50dB. В сравнение с други модели може смело да определим Star-Light ACT-12BLWF като един от най-тихите представители на марката.

Ротативният инверторен компресор е с мощност от 12 000 BTU, подходящ за Вашата спалня, детска стая или трапезария със средна големина от 22 кв.м. Зареден е с хладилен агент R32, който е екологичен, природосъобразен и един от най-проспериращите синтетични фреони за последните години.

Сред останалите специални функции, които Star-Light ACT-12BLWF предлага, ще намерите: Таймер, Режим за сън, Автоматично рестартиране, Самодиагностика, Откриване на загуба на хладилен агент, Wi-Fi управление и Функция Turbo за максимално бързо затопляне/охлаждане на помещението. Технологията Turbo позволява работа при честота от 100Hz, като по този начин зададената температура се достига за 30 сек в режим на охлаждане, и за 60 секунди, в режим на отопление. Чрез режима за сън устройството работи при по-ниски нива на шум.

3. Климатик Star-Light ACM-09FOWD

Star-Light ACM-09FOWD

Виж цената за днес

Климатик Star-Light ACM-09FOWD осигурява 3D въздушен поток (3D Air Flow) за прохлада във всеки ъгъл на стаята. Ще се насладите на триизмерен въздушен поток във Вашия дом чрез вертикални и хоризонтални осцилиращи функции на клапите.

Функциите, които този климатик предлага са отопление, охлаждане, вентилация и премахване на влага, с основен капацитет от 9000 BTU при охлаждане и 10 000 BTU при топлене. Зареден е с екологично съобразен R32 хладилен агент от ново поколение, лидер и основен избор сред водещите компании-производители на модерни климатични системи.

Климатик Star-Light ACM-09FOWD е с Енергийна ефективност при охлаждане Клас А++ и Клас А+ при топлене. По време на работата си вътрешното тяло регистрира нива на шум от 54dB и нива на шум на външното тяло от 62dB.

Освен това филтърът на устройството може лесно да се отстрани и почисти, благодарение на иновативния му дизайн. Прахът няма да попадне в устройството, тъй като решетката за изход на въздух е проектирана по такъв начин, че да се затваря напълно. Филтърът е ротативен и може да се мие под течаща вода, като по този начин не задължава със закупуване на скъпи почистващи препарати или пък многократно закупуване на нови филтри. Благодарение на гениалния дизайн, филтърът може да се разглобява и почиства лесно, което прави хигиенизирането му много удобно и практично.

Сред останалите специални функции, които Star-Light ACM-09FOWD предлага, ще намерите: Таймер, Режим за сън, Автоматично рестартиране, Самодиагностика, Откриване на загуба на хладилен агент, Wi-Fi управление и Функция Turbo.

4. Климатик Star-Light ACM-12IUWF

Star-Light ACM-12IUWF

Виж цената за днес

Star-Light ACM-12IUWF се отличава с изчистен и елегантен дизайн, минималистична концепция, матова и гладка повърхност. Лесен е за интегриране в жилищното пространство и приятен за окото. Функции: Охлаждане, Топлене, Вентилация, Премахване на влагата и 3 броя различни скорости на вентилатора.

Основният капацитет на охлаждане е 12 000 BTU и 13 000 BTU при топлене. Star-Light ACM-12IUWF осигурява оптимален комфорт чрез своята работа от 54dB нива на шум. Енергийната ефективност при охлаждане Клас А++ и Енергийна ефективност при топлене Клас А+.

Неговият хладилен агент R32 е много по-щадящ за околната среда. Изборът на оборудване на Star-Light ACM-12IUWF с хладилен агент R32 намалява въздействието върху околната среда с повече от 68% в сравнение с по-стария продукт R410A, и води до по-ниска консумация на енергия поради висока енергийна ефективност. Фреон R32 е хладилен агент от следващо поколение, който транспортира и загрява ефективно. Има слабо въздействие върху околната среда. Освен това фреон R32 е лесен за рециклиране, тъй като е еднокомпонентен хладилен агент.

Кажете сбогом на бактериите във Вашия дом с генератора на йони с подобрена технология и интегрирана UV лампа в модула на Star-Light ACM-12IUWF, които пречистват и дезодорират въздуха в помещението, като могат да постигнат за един час степен на стерилизация до 93%. Предимствата на функцията за йонизацията са: пречистване на въздуха, унищожаване на микроорганизми, премахване на неприятните миризми, инхибиране на статичното електричество, обогатяване на въздуха с водни молекули.

Сред останалите специални функции, които Star-Light ACM-12IUWF предлага, ще намерите: Таймер, Режим за сън, Автоматично рестартиране, Самодиагностика, Откриване на загуба на хладилен агент, Йонизатор, 3D Air Flow, UV лампа, Wi-Fi управление и Функция Турбо. С Турбо бутона скоростта на вентилатора ще работи с много висока скорост, както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление, за да достигне желаната температура възможно най-бързо. Самодиагностика: Устройството може да открие и покаже възможна грешка състояла се по време на неговата работа.

Виж още: Най-добрите климатици

Какво е важно да знаете при избор на климатик Star Light?

Star Light са ултрамодерен клас климатици, произведени от румънска компания, със седалище Турция. Star Light се откроява пред основните конкуренти чрез отлично съотношение качество/цена. По-точно предлага множество функции и спецификации, които са много трудни за намиране сред продукти, които изискват подобна инвестиция. В допълнение, енергийната ефективност е друга силна страна, която позволява на потребителя да изплати парите за относително кратко време. Разбира се, като всеки друг продукт притежава както плюсове, така и минуси. Като основна отрицателна черта може да бъде посочено сравнително високото ниво на шум, което може да се стори по-натрапчиво и по-забележимо за някои потребители.

Star Light е известен производител на климатици и други видове хладилни продукти, като моделите представляват успешна покупка за домашна употреба и не само. Мощни са, за да гарантират перфектен комфорт и през двата сезона, доста тихи и изключително достъпни. Посочените модели са едни от евтините продукти, които можете да закупите дори онлайн. В по-долните редове сме изброили няколко основателни причини защо да изберете климатик от серията Star Light:

По-нисък ценови диапазон

Сред климатичните системи на Star Light ще намерите продукти от среден клас, с приемлива и достъпна цена. Анализирайки всички характеристики на климатиците Star Light, Ви казваме, че цената е атрактивна, надминавайки в това отношение основните конкуренти в този сегмент. Но нека ниската стойност не Ви заблуждава и не Ви кара да мислите, че качеството е компрометирано, защото освен бюджетни – климатиците Star Light са изключително висококачествени и издръжливи.

Добра енергийна ефективност

Star-Light климатиците, предлагат най-добра производителност в повечето си модели и имат голямото предимство да се продават на особено атрактивна цена. Модерните функции и високата мощност правят дома с добра енергийна ефективност и отлично ниво на комфорт. В допълнение, енергийната ефективност Ви дава възможност да амортизирате инвестицията във времето.

Екологичен хладилен агент

Друго предимство е работата, базирана на хладилен агент R32, екологичен фреон, който ще се използва единодушно от 2025г. във всички останали съществуващи климатични системи.

Миещ филтър

Климатиците Star-Light спомагат за подобряване на качеството на въздуха в помещението чрез наличието на собствен миещ се филтър. Така малките частици прах и полени се задържат за плътния филтър, като по този начин се предотвратява разпространението им из къщата и се защитава здравето на околните в дългосрочен план.

Специални функции, от които може да се нуждаете

3D Air Flow – иновация в областта. Тази технология Ви позволява да регулирате посоката на издухване на въздуха, както хоризонтално, така и вертикално.

Автоматично рестартиране – ако захранването спре, докато устройството работи, когато захранването се върне, устройството ще започне да работи от мястото, където е спряло. Така няма нужда да се притеснявате от промяна в настройките на градусите по време на нощта.

Изсушаване  – има жилища, където нивото на влажност във въздуха е високо и се появява мухъл. Обикновено се случва на приземни етажи, но не е задължително. Следователно обезвлажняването е функцията, която извлича излишната вода от въздуха, като по този начин се постига по-здравословна среда. Хората с алергии трябва да се насочат към климатици с програма за обезвлажняване. 

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo