Най-Добрите Климатици Нeinner за 2024

Обзавеждането на Вашето пространство с климатик е от съществено значение, ако живеете в климат, който е горещ и влажен през лятото и студен през зимата. Климатикът е средство за поддържане на благоприятна среда за живеене във вътрешните помещения.

Много зависи какво търсите и какви точно технологии цените най-много в един климатик. Основните фактори обикновено са свързани с общите разходи за инсталиране на най-добрите марки климатици, продължителността на живота на модула за променлив ток, предлаганите гаранции, енергийната ефективност и размера на модула, от който се нуждаете за квадратурата на Вашия дом. Всеки тип модул идва с компромиси по отношение на мощност, енергийна ефективност и цена, така че най-правилно за Вас е първо да помислите за размера на Вашето пространство, дали домът Ви е или може да бъде настроен за постоянно решение, и Вашите нужди от охлаждане и топлене.

За ефективно охлаждане и затопляне на Вашия дом, тук препоръчваме да разгледате различните модели на компанията Нeinner. Препоръчваме ги, защото са икономични, с добра производителност и на разумна цена. Дори подбрахме няколко модела сред най-добрите климатици Нeinner, с подробни описания към тях, от които можете да изберете.

Най-добрите климатици Нeinner

1. Климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian

Виж цената за днес

Стенният климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian е с модерен дизайн и златист огледален панел. Специалният дизайн на панела внася повече елегантност в дома. Климатикът е с основен капацитет от 12 000 BTU (мощност). Има функция за затопляне, охлаждане, вентилация и премахване на влага.

Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian е може би най-добрият климатик като съотношение качество/цена. Устройството достигна върха на списъка благодарение на своя капацитет от 12 000 BTU, елегантен дизайн и включен комплект за инсталиране. Тук добавяме и автоматична функция за диагностиката и множеството функции за безшумност, като Silent, Mute Mode и Sleep режима за спане. Нивото на шум на вътрешното устройство е едва 51dB, а на външното – 60dB.

Този инверторен климатик Heinner HAC-12OWF-GD Obsidian, в атрактивен златист цвят, има усъвършенстван филтър със супер йонизираща функция, безшумен е, много ефективен, има добър компресор и възможно най-справедливата цена. Снабден е дори с една от най-иновативните функции за поддържане на постоянна температура от 8 градуса. А, ако искате бързо да охладите/ затоплите стаята, можете уверено да използвате функцията Turbo. Устройството се доставя с дистанционно управление и Wi-Fi модул в комплекта за монтаж, за отдалечено управление, дори когато не сте си у дома.

Някои от защитните функции, които този климатик притежава са високо ценени от потребителите. Функцията за самопочистване е процедура, която отстранява вредните напластявания, полепнали по вътрешността, които лесно могат да се смесят с въздуха в стаята и да причинят някои дихателни проблеми. Освен това, по този начин устройството се защитава от замърсяване и повреда. С подобен принцип работи функцията Detecting refrigerant loss, която ще алармира при откриване на загуба на хладилен агент, преди да е станало прекалено късно и това да е попречило на добрата функционалност на климатика.

2. Климатик Heinner HAC-HS12WIFI++

Heinner HAC-HS12WIFI

Виж цената за днес

Насладете се на комфортна прохлада, без да Ви е студено или на приятна топла стая, без да Ви е горещо. Heinner HAC-HS12WIFI++ е лесен и съвсем опростен модел, предлагащ всичко нужно за създаването на една оптимална атмосфера в стаята – без нищо излишно, неизползваемо, объркващо и скъпо. Точно толкова, колкото Ви трябва.

Heinner HAC-HS12WIFI++ предлага две основни функции – топлене и охлаждане. Разпръсква въздуха лесно и безшумно с 12 000 BTU мощност. Освен това неговият усъвършенстван въздушен поток охлажда по-широка и по-голяма площ по-равномерно и използва по-малко енергия за бързото охлаждане. А+ енергийна ефективност при отопление и А++ при охлаждане.

Устройството притежава Wi-Fi свързаност за отдалечено управление, директно през Вашия телефон или таблет, както и дистанционно управление, за контрол, докато сте си у дома. Удобна функция, която климатик Heinner HAC-HS12WIFI++ притежава е Таймер, като можете да го настройвате да се включи или самоизключи няколко часа напред във времето.

По този начин няма да се притеснявате, че на котката Ви у дома ú е студено и ще бъдете уверени, че когато се приберете след дълъг работен ден, температурата в стаята Ви ще бъде по Ваш вкус. В самото дистанционно управление е вграден температурен сензор, част от уникалните характеристики на технологията iFeel. Когато активирате нейния режим, климатикът ще започне да поддържа зададената температура там, където се намира дистанционното управление. Това позволява повече контрол на температурата, където и да се намирате.

3. Климатик Heinner Onix

Климатик Heinner Onix Eco Smart Inverter

Виж цената за днес

Гаранция за най-съвременни технологии и най-добро качество, Heinner Onix е гордостта на компанията и нейната надежда да запази лидерската си позиция в света на климатизацията.

Heinner Onix е лидер в надеждността, функционалността, осигуряването на оптимално качество на въздуха в помещенията, осигуряване на комфортна среда за живот и работа. Устройството Ви предлага функции за охлаждане, топлене, вентилация и премахване на влагата с мощност от 12 000 BTU за охлаждане и 13 000 BTU за топлене.

Дизайнът на панела на вътрешното тяло не е замислен да бъде обикновен и тривиален. Той ще се превърне в забележим акцент във Вашия интериор със своя модерен червен перлен цвят, с деликатно прикрит дисплей, и с извити линии, което добавя допълнителна нотка в елегантните стаи.

Системата на Smart Inverter компресора, позволява ефективна промяна на скоростта на компресора и следователно на мощността, доставяна от климатичната система, в съответствие с изискванията за охлаждане или отопление. Клас А+ при отопление и Клас А++ при охлаждане.

Стенният климатик Heinner Onix е снабден с функциите: Turbo за екстремно бързо затопляне или охлаждане на стаята; Самопочистване – гарантиращо здравословен въздушен поток; Супер йонизация – за почистване на вредните бактерии, акари и микроби; Mute Mode – за да не чувате нито звук от работата на компресора и Есо режим, който можете да използвате за по-дълги сесии, по време на които ще спестите количество енергия.

4. Климатик Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi

Климатик Heinner Onix Eco Smart Inverter Wi-Fi

Виж цената за днес

Модел Heinner Onix толкова много ни впечатли, че добавихме още едно устройство от серията, но само че в класически бял цвят на панела на вътрешното тяло.

Този стенен климатик, отново е снабден с инверторен компресор с мощност 12 000 BTU за охлаждане и 13 000 BTU за затопляне. Белият климатик Heinner Onix се препоръчва като модерна, икономична климатична система, подходяща за всеки дом или офис. Неговият дискретен LCD дисплей от дясната страна на вътрешното тяло, който се вижда само по време на работа, предоставя цялата необходима информация относно температурата в помещението и активния режим на работа. Тази фина дискретност е комбинирана с бял панел, като по-този начин климатикът остава почти незабележим в хоризонта на погледа, като не само очите Ви няма да го забелязват, но също и ушите Ви. Нивото на шум на вътрешното тяло е едва 56 dB.

Heinner Onix е интелигентен климатик, който може да работи и в  тропическа среда  при  +50°C , оборудван с множество модерни функции, който предлага и голям капацитет за промяна на температурата в помещението. Моделът може да работи в режим на отопление и при отрицателни температури по-високи от  -15°C.

Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е много добра, категоризира се в клас  A++ , с номинална консумация  от  1600 W/h  за охлаждане и клас  A+  с  двувалентна точка (средно отопление  Tbiv ) при  -7°C  , компенсирана с клас  A++  с външна температура от  -7°C  до  -15°C ,  с  номинална консумация  1710 W/h  за отопление

5. Мобилен климатик Heinner HPAC-09WH

Heinner HPAC-09WH

Виж цената за днес

Този мобилен подов климатик Heinner е снабден с удобен електронен контролен панел с LED дисплей, който можете да управлявате от разстояние, седейки на дивана, чрез дистанционното управление включено в комплекта. Или пък задайте желаната температура и функции лесно и бързо, само с няколко докосвания на дисплея. Транспортните колела на устройството ще Ви улеснят в поставянето му на предпочитано от Вас място.

Функцията за сън (Sleep) ще поддържа Вашите предпочитания дори през нощта. Устройството намалява интензивността си на работа, докато спите, за повече комфорт и пестене на енергия. Освен приятна температура  ще можете да поддържате и оптимална влажност в помещението, като активирате функцията за обезвлажняване.

24-часовият таймер Ви обещава максимална гъвкавост! Можете да настроите устройството да се включва/ изключва по всяко време в рамките на 24 часа, а в случай на прекъсване на захранването, устройството ще се рестартира с предишните настройки. Този вид защитна функция предотвратява много повреди, освен че Ви гарантира, че на сутринта няма да се събудите с други настройки в температурите, а точно с тези, които лично сте настроили, дори да преминете през авария и прекъсване на тока.

6. Климатик Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI

Heinner Mirror HAC-MRB12SLWIFI

Виж цената за днес

Инверторният климатик Heinner Mirror ще Ви впечатли с огледално черния си панел. Той ще присъства в дома Ви като идеално допълнение към стилния Ви интериор.

Heinner Mirror е един от най-модерните климатици, продавани в по-евтиния сегмент. Той включва множество функции с превъзходна производителност и предлага много изискан външен вид, благодарение на корпуса от огледален тип с маскиран дисплей.

Има капацитет за промяна на температурата до 13 000 BTU за затопляне, като може да осигури топлинен комфорт в помещения до 23 квадратни метра. Капацитетът за охлаждане достига до 12 000 BTU. Енергийната ефективност, обещана и демонстрирана от климатика Heinner Mirror, варира между клас A++, в режим на охлаждане и клас A+, в режим на отопление.

Инверторната технология играе особено важна роля, за да направи климатика Heinner Mirror по-ефективен. Благодарение на това, компресорът ще може автоматично да променя своите обороти, като успява да достигне зададените климатични условия по-бързо и да ги поддържа с малко усилия. По този начин ще се получи подобрение на ефективността с повече от 40% в сравнение със ситуацията на класическо устройство с On/Off компресор. Също така устройството Ви предлага 4 различни скорости на вентилатора, между които можете да избирате.

Освен отопление и охлаждане можете да използвате този климатик с функция за вентилация, премахване на влагата, поддържане на постоянна температура от 8 градуса, Turbo за максимално бързо затопляне или охлаждане на помещението, Silent режим (тих) и самопочистване. Климатикът може да управлявате чрез дистанционно управление или директно през Вашия Smart телефон, след като го свържете с Вашата домашна Wi-Fi мрежа.

Виж още: Най-добрите климатици

Какво е важно да знаете при избор на климатик Нeinner?

Защо да изберете климатик Нeinner

Ето няколко прости, но достатъчни причини за това какво прави климатиците Нeinner толкова предпочитани и търсени на пазара. Тези причини могат да Ви ръководят във Вашето колебание и да Ви помогнат да направите най-информирания избор при покупка на най-добрия климатик Нeinner:

По-добра енергийна ефективност

Инверторният климатик Нeinner работи по-добре от другите варианти за климатизация по отношение на консумацията на енергия. Всъщност, ако закупите енергийно сертифициран модул, можете да спестите до 30% от общите си сметки за енергия.

Защита от алергии

Мръсотия, прах, отломки и влага от кондензация могат да се натрупат в тръбите с течение на времето. Това може да доведе до някои сериозни здравословни проблеми за страдащите от алергия. Почистването на въздуховодите е сложен и скъп процес, но никога няма да се притеснявате с климатик Нeinner, който има лесни за почистване филтри.

Тиха работа

Докато преносимите климатици са по-шумни, е известно, че инверторните климатици Нeinner работят по-тихо. От друга страна, климатици Нeinner охлаждат също толкова добре, колкото централният климатик и могат да го правят, без да добавят много шум към живота Ви.

По-добър контрол на температурата

Инверторният климатик Нeinner охлажда равномерно помещението. Мини-сплит климатиците Нeinner могат да охлаждат една стая или няколко, в зависимост от Вашите нужди, но имате гъвкавостта да контролирате температурата на определени стаи. Консумираната енергия е по-ниска предвид появата на пазара на енергоефективни модели.

Фактори, които трябва да имате предвид при закупуване на инверторен климатик

Мощност / BTU

Мощността на всички климатици се измерва в BTU. Колкото по-високи са BTU, толкова по-ефективно ще може да се охлажда климатизираното пространство. В много случаи ще видите конкретен размер на стаята, предоставен в спецификациите на продукта, но можете също да направите изчисленията въз основа на предоставената от тях информация за BTU.

Може да не намерите тези точни числа, ако живеете на място, където температурите надвишават 35°C през лятото, трябва да добавите около 30% към броя BTU, необходими за пространството. Но тези цифри трябва да Ви дадат добра отправна точка при определянето на най-подходящия климатик за Вашето жилищно пространство.

Препоръчителна покрита повърхност:

  • Под 15 m² = 7000 BTU;
  • 16 m² – 25 m² = 9000 BTU;
  • 25 m² – 40 m² = 12000 BTU;
  • 40 m² – 60 m² = 18000 BTU;
  • 60 m² – 80 m² = 24000 BTU.
5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo