Най-Добрите Хладилни Витрини за 2024

Независимо дали планирате да изградите нов бизнес за хранителни услуги или да преустроите съществуващото си пространство, трябва да изберете хладилна витрина, която е подходяща за Вашите нужди. Например, изискванията на месаря ​​за охлаждане на бързо развалящо се месо ще се различават от тези на кафене, което трябва да покаже марковите си торти и сандвичи в атрактивен дисплей. Ето няколко стъпки, които ще Ви помогнат да вземете правилното решение.

Разработихме системата, за да идентифицираме и оценим отзивите за различнити типове хладилни витрини. Нашият чарт използва рамка, за да генерира идеалния списък с най-добрите хладилни витрини. Оценката на представените артикули се основава на над десет параметъра, като например анализиране на съдържанието на рецензията на клиента, статистика за оценка на рецензията на продукта, оценка на репутацията на марката, сравняване на цената на продукта с характеристиките му и много други съвети, с които се надяваме, че ще Ви помогнем да направите най-добрия избор!

Най-добрите хладилни витрини

1. Охладител за вино Electrolux EWUS020B5B

Охладител за вино Electrolux EWUS020B5B

Виж цената за днес

Вграденият охладител за вино Electrolux EWUS020B5B поддържа всички вина при постоянна и стабилна температура, идеална за краткосрочно или дългосрочно съхранение. Побира до 20 бутилки, като получавате лесен достъп до Вашите вина, благодарение на шестте броя разтегателните дървени рафтове, монтирани на телескопични водачи.

Идеален за краткосрочно или дългосрочно съхранение, този охладител за вино от серия Electrolux EWUS020B5B поддържа всички вина при постоянна температурна стабилност, среда без вибрации и без светлина. Задайте на 12°C, за да съхранявате всички вина, или изберете между 5°C и 18°C, за да съхранявате вина, които се нуждаят от специфична температура за сервиране. Всяка от настройките можете да осъществявате чрез удобния и стилен дигитален контролен панел.

Лесно ще намерите идеалното вино за Вашата вечеря, защото ще имате пълна видимост на етикетите на любимите си реколти чрез вграденото горно LED осветление. Останалите удобства, които предлага този уред са: регулируеми крака, реверсивен люк за наблюдение и вътрешен вентилатор за циркулация на въздуха.

Запазете качеството на Вашите любими вина с помощта на охладителя за вино Electrolux EWUS020B5B.

2. Хладилна витрина KLIMASAN S220BB

Хладилна витрина KLIMASAN S220BB

Виж цената за днес

Тази модерна хладилна витрина за напитки с нетен обем 228 литра разполага с 2 елегантни, прозрачни, стъклени, предни врати с плъзгащ механизъм и рамка от метал, за да можете да видите Вашите бутилки вино, бира или сода с един поглед. Вътрешната бяла LED светлина свети за лесен избор, през нощта, на любимата Ви охладена напитка.

Хладилна витрина за вграждане KLIMASAN S220BB, с голям вътрешен дизайн за съхранение, е оборудвана с шест хромирани рафта направени от метал. Външната част на уреда също е изградена от метал. Органайзерът за напитки побира удобно Вашите кутии газирана напитка или бира със стандартен размер или няколко бутилки вино.

Този охладител за напитки предлага разширен контрол на температурата, чрез регулируем термостат с механично управление. Уредът е снабден с 1 брой компресор + вентилатор за по-добро циркулиране на въздуха. С годишната си енергийна консумация от 800 kWh, уредът се регистрира в енергиен клас А от гамата от А+++ до G.

Този 220V, фиксиран чилър разполага с енергийно ефективна усъвършенствана технология и тих компресор, който работи с малък конвекционен вентилатор за бързо охлаждане, и поддържа постоянна циркулация на въздуха за подаване на еднаква температура вътре. Перфектен за офис, общежитие, ресторант, заведение, магазин и др.

3. Вертикална хладилна витрина Галина

Вертикална хладилна витрина Галина

Виж цената за днес

Този универсален витринен хладилник има просторни размери от 200см дължина х 71см дълбочина х 190см височина. Нетният обем е 1596 литра, с капацитет от 500 артикула. Общ брутен обем – 2848 литра.

Този уред ще запази всичките Ви кухненски съставки по-хладни и свежи, благодарение на висококачествения метал, от който е изградена цялата външна част и специално разработеният дизайн против конденз. Хладилна витрина Галина ще внеси също така много стил във Вашето помещение с модерния си вид в цвят антрацитно сиво.

Вертикална хладилна витрина Галина е проектирана с 2 броя плъзгащи се врати, със стъкло в предната си част, за по-лесна видимост на съдържанието. Във вътрешността си има осем броя рафтове, изградени изцяло от здрав метал. Този уред е лесен за почистване и ще издържи на тежки товари и тежки менюта в ресторанта.

Висококачественият компресор циркулира и охлажда въздуха, работейки с 230V захранващо напрежение, контролиран от дигитален термометърен дисплей с Touch Control за електронно регулиране на температурата. Лесно е да регулирате температурата от 0 до 8°C, докато тази хладилна витрина ще спестява Вашата сметка за електричество.

Можете да използвате този хладилник с вертикално охлаждане за съхранение на Вашите пресни продукти като мляко, яйца, зеленчуци и напитки или бира. във всякакви закрити среди – ресторант, кафене, пекарна, бар, магазин за хранителни стоки или дори във Вашия гараж.

4. Хоризонтална хладилна витрина Галина

Хоризонтална хладилна витрина Галина

Виж цената за днес

Тази първокласна хоризонтална витрина за месни деликатеси е изработена от устойчива на ръжда и корозия стомана, която е елегантна, издръжлива и създава по-професионален вид за малки фирми, месарници или хранителни магазини.

Тази хоризонтална витрина създава среда с висока влажност, която помага да се запази свежестта на месото и деликатеса, без да ги изсушава. Хладилният агент също поддържа оптимални температури от 0 до 8°С за свежи и балансирани вкусове.

Разполага също с две гладки и извити плъзгащи се врати и два броя рафтове, очертаващи общ нетен обем от 510 литра. Допълнително снабдена е с LED вътрешно осветление и кристално прозрачен стъклен фронт, който Ви помага гордо да излагате деликатеси, колбаси и храни със стил.

Тази фиксирана охладителна система с един брой компресор също така разполага с вентилирано охлаждане, система за автоматично обезскрежаване и електронно регулиране на температурата с Touch Control за перфектна прецизност и лесно разбираемо управление. Нивата на шум по време на работа се характеризират с 60 dB, така че, можете сигурно да използвате уреда с представителна и комерсиална цел.

5. Професионална хладилна витрина Liebherr FKU 1800-737

Професионална хладилна витрина Liebherr FKU 1800-737

Виж цената за днес

Здраво качество отвън и добре проектирани практични и удобни детайли отвътре. Професионална хладилна витрина Liebherr FKU 1800-737 за напитки е проектирана да издържа на всички суровини на ежедневната търговска употреба. Корпусът от стоманена плоча е изключително здрав и устойчив. Особено здравите панти на вратата гарантират, че вратата ще работи перфектно, дори ако се отваря и затваря често. Пантите на вратата могат лесно да се сменят на противоположната страна, ако е необходимо, така че уредът да е лесно достъпен, където и да бъде поставен.

От вътрешната страна Liebherr FKU 1800-737 се характеризира с това, че полезното пространство е максимизирано, като е разпределено в 3 броя удобни рафтове. Нетният обем е 137 литра. Вътрешната подплата е без шевове и следователно лесна за почистване. Размразява се автоматично, като размразената вода се изпарява от топлината на компресора. Температурата в хладилната витрина може да варира безкрайно между +2°C и +10°C, като през цялото време се използва екологичен хладилен агент.

Liebherr FKU 1800-737 е за вграждане, но може да бъде и стандартно монтирана. Подходяща е за съхранение на напитки. Предлага се в антрацитно сив цвят. Нивата на шум по време на работа на уреда са около 44 dB, с което гарантирано няма дори да забележите присъствието му.

6. Хладилна витрина Whirlpool ADN 231

Хладилна витрина Whirlpool ADN 231 за вино

Виж цената за днес

Whirlpool ADN 231 е професионална хладилна витрина подходяща за съхранение на бутилки вино. Отличава се с впечатляващ, елегантен дизайн, както и с подвижна дървена мрежа за съхранение, която може да носи до 50 кг на рафт и също така може да се заключва.

Принципът на работа на уреда, изграден от висококачествени компоненти, предоставя перфектна среда за Вашето любими винени продукти. Нетният капацитет от 330 литра, успешно побира до 105 бутилки, като можете да ги разположите прилежно върху десетте дървени рафта.

Рафтовете за вино са изработени от естествен дъб. Стъклената врата има опушен филм, за да се избегне ултравиолетовото лъчение, което се отразява негативно на качеството на виното. Карбонов филтър, вътре в камерата, гарантира подходящо ниво на вътрешна влажност, абсорбирайки миризмите от вътрешността. С Whirlpool ADN 231 получавате стилен дизайн в дървесно кафяво и професионално качество за съхранение на вино при идеални условия.

7. Хладилна витрина Hendi ARKTIC

Хладилна витрина Hendi ARKTIC

Виж цената за днес

Хладилна витрина ARKTIC от Hendi предлага вместимост 78 литра, разпределена в три удобни и красиви рафтове, върху които можете да изложите Вашите вкусни и атрактивни дизайни. Неутралният бял цвят на корпуса, изграден от инокс ще контрастира с пъстрите цветове на Вашите изложени продукти, но и ще гарантира запазването на тяхната свежест и пресни вкусове. Рафтовете са устойчиви с PVC покритие, и могат да се регулират на височина. Крачетата на хладилната витрина също са регулируеми.

Температурен диапазон от 0 до 12°C и цифрово регулируема температура. С вентилирано охлаждане, което се използва като естествена вентилация за охлаждане на вътрешното пространство. Използването на външен въздух намалява натоварването при охлаждане и консумацията на енергия системата, като същевременно поддържа високо качество във вътрешните условия; пасивното вентилационно охлаждане може да елиминира консумацията на енергия. Принудително въздушно охлаждане с автоматично размразяване и компресор под камерата. С въздуховод за предотвратяване или изхвърляне на конденза.

Какво е важно да знаете при избор на хладилна витрина?

Температура

Извитите витрини се предлагат в три основни типа: хладилни, нехладилни и двутемпературни. Кой калъф ще Ви е необходим зависи от елементите, които искате да покажете. Например суши-ресторантите обикновено изискват определен вид хладилна кутия, за да поддържат стоките си в съответствие с кодовете за безопасност. Шоколадиерите може също да открият, че са необходими хладилни кутии, за да се гарантира, че техните продукти остават свежи и охладени!

Има два вида хладилни кутии: с принудителен въздух и гравитационна намотка. Хладилните витрини с принудителен въздух използват вентилатори за циркулация на въздуха, докато кутиите с гравитационна намотка използват охладена намотка в горната част и гравитацията, за да пусне въздуха надолу и над продуктите. Тъй като системите с принудителен въздух могат да изсушат продуктите, системите с гравитационна намотка обикновено са най-добри за сурово месо и морски дарове (така че месото да не усеща постоянно ефекта на изсушаване).

Калъфите с двойна температура са перфектната среда, като предоставят на ресторанта възможност да излага както охладени, така и неохладени артикули едновременно. Считайте ги за идеално подходящи за заведения като пекарни. Нехладилните кутии са страхотни за артикули като гевреци и хляб с бърза оборотност! Има също така фризери и кутии на открито, както и отопляеми кутии, които са идеални съответно за магазини за сладолед, магазини за импулсни покупки и пицарии.

Външен вид

Външният вид на Вашата витрина може да определи успеха на Вашите продажби. Черните задни панели могат да помогнат на Вашите цветни продукти да „изскочат“, докато белите могат да бъдат по-лесни за поддържане чисти. Уверете се, че ще разполагате с подходящи рафтове за артикулите, които искате да покажете, и приложете строги указания за ротация за целите на контрола на качеството.

Има два типични стила за стъкло: прав и извит. В зависимост от типа ресторант, който имате и външния вид, който търсите, можете да изберете всеки стил! Просто не забравяйте да поддържате стъклената вътрешност и екстериор чисти през цялото време.

Понякога има налични специални LED светлини за подобряване на цветовете на Вашите продукти. Изберете огледални крайни и задни панели, за да придадете по-пълен вид и на Вашата гама!

Спецификации

Вашата витрина не само трябва да бъде с контролирана температура според спецификациите за Вашите продукти, но също така ще трябва да се уверите, че разположението ú отговаря на определени критерии за отработен и входящ въздух. Проверете спецификационния лист на продукта за изисквания, преди да инвестирате в него, за да сте сигурни, че е подходящ за ограниченията на Вашия ресторант.

Уверете се, че Вашият доставчик на хладилни уреди осигурява денонощно обслужване

Вашите продукти са Вашата жизнена сила. Не рискувайте разваляне, като изберете компания за хладилници, която няма да дойде, когато имате нужда от нея. Не само се нуждаете от постоянна поддръжка и услуги за поддръжка от Вашата компания за охлаждане, но също така, ще имате нужда от някой, който ще се притече на помощ в случай на повреда – 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Защо е необходима вентилация?

Правилната вентилация поддържа въздуха свеж и здравословен на закрито. Подобно на белите дробове, вътрешните закрити пространства трябва да могат да дишат, за да сте сигурни, че свежият въздух влиза и мръсният въздух излиза. Въздухът на закрито може да натрупа високи нива на влага, миризми, газове, прах и други замърсители на въздуха, а все пак никой не иска тези негативи да попаднат върху продуктите.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo