Най-Добрите Епилатори за 2024

Ако отдавна Ви е омръзнало ежедневното бръснене и търсите по-практичен и дълготраен вариант, то значи търсите епилатор. Този тип уреди имат способността не само да Ви избавят от постоянните грижи, но и да Ви дарят с гладка кожа, в продължение на няколко седмици, при все това, че са подходящи за всякакъв тип кожа и за всеки един от участъците по нея. Епилаторите са свобода, съвършенство и високо самочувствие през дългите летни дни!

Най-вероятно сте объркани от огромното разнообразие на марки и модели, всеки с различни възможности, затова се постарахме да Ви представим списък с най-добрите епилатори, които можете да намерите в момента на пазара.

Най-добрите епилатори

1. Епилатор Philips Satinelle BRE275/00

Philips Satinelle BRE275/00

Виж цената за днес

Епилатор Philips Satinelle BRE275/00 е подходящ за бръснене и епилация на крака. Идеалният продукт за съвършенство! Чрез множество миниатюрни пинсети, уредът издърпва всяко едно голямо и малко косъмче директно с неговия корен. Резултати ще надминат очакванията Ви и ще Ви дарят с гладки крака за дълго време. Технологията за издърпване на косъмчетата с корена е гаранция, че минимум две седмици след процедурата резултатите ще се запазят.

Предимството с този епилатор е, че можете да го използвате върху суха кожа, което е истинско удобство, защото гарантира употребата му буквално навсякъде и когато имате нужда. Можете да епилирате краката си дори докато стоите на дивана и гледате любимия си филм.

Philips Satinelle BRE275/00 работи с две скорости – по-слаба и по-силна, които можете да използвате за отделните зони на краката и според степента на окосмяването им. Епилаторът притежава още ергономична дръжка, за да бъде максимално удобен при захват и да упражнявате контрола върху него максимално прецизно.

Opti-light технологията с подсветка, ще Ви улеснява в движенията, дори при слаба светлина. Осветлението ще Ви бъде от полза, за да виждате дори фините и къси косъмчета и да не ги пропуснете.

В края на процедурата можете да свалите епилиращата глава на уреда и да я измиете лесно под течаща вода. След това да приберете уреда в специален калъф, включен в комплекта, за да е готов за следващата употреба. Към комплекта получавате още: четка за почистване на косъмчетата събрали се между зъбците, аксесоар за масаж на уморени крака и помощно гребенче за още по-прецизно бръснене.

2. Епилатор Braun Silk-Epil 1-170

 

Braun Silk-Epil 1-170

Виж цената за днес

Следващото предложение в списъка ни за най-добър епилатор е Braun Silk-Epil 1-170, който може да вдъхне нужното самочувствие на всяка дама.

Подходящ е за епилиране на тялото, ръцете, краката, подмишниците и интимната област. Тази мултифункционалност, уредът постига чрез малки пинсети, обхващащи цели 20 точки на захващане само с едно движение.

Можете да използвате епилатора дори върху суха кожа, тоест навсякъде в дома си, стига наблизо да има контакт, в който да включите уреда.
Уредът има една работна скорост, достатъчна за гладкото епилиране на всяка една от отделните зони. Предлага се в нежно бяло и розово, а към комплекта, заедно с него, получавате и допълнителен захранващ кабел и четка за лесно почистване на събралите се косъмчета между зъбците в епилиращата глава.

3. Епилатор Rowenta EP5640

Rowenta EP5640

Виж цената за днес

Няма как да пропуснем това незаменимо изобретение в нашия списък, даващо всичко нужно на една жена, за да бъде нежна и красива.

Въпреки сладникавия си розов цвят, епилатор Rowenta EP5640 не е толкова беззащитен колкото изглежда, а напротив – той е безкомпромисен към всяко едно нежелано косъмче по тялото или краката.

Подходящ е за домашна употреба, като може да се използва както върху суха, така и върху мокра кожа, тоест можете да епилирате краката си седейки на дивана или пък под душа.

Малките пинсети в епилиращата глава хващат едновременно 24 точки само с един допир до кожата. Резултатът е безупречно гладка кожа, която ще получите лесно, бързо и без никакво натискане. Приятелката Ви се е обадила, че тръгва към дома Ви, а краката Ви не са готови за новата Ви рокля? Не го мислете – грабнете Rowenta EP5640 и докато приятелката Ви пристигне всичко ще е готово, дори ще сте облекли роклята!

Епилаторът работи с мощност 4.8W и с две скорости, една по-нежна и втора по-мощна, в зависимост от дебелината и гъстотата на всяко окосмяване. Уредът притежава гъвкав връх, за да се справяте по-лесно с зоната около коляното и глезена. Притежава още и осветителна система, която ще Ви насочва към всяко едно останало и иначе незабележимо косъмче, за да премахнете и него. След края на процедурата можете да свалите епилиращата глава на уреда и да я измиете под течаща вода.

4. Епилатор Philips Satinelle BRE255/00

Philips Satinelle BRE255/00

Виж цената за днес

Представяме Ви един от любимите епилатори на всяка дама и нейно тайно оръжие за съвършенство, безупречност и добро самочувствие.

Този епилатор е подходящ за епилиране на крака, като притежава втора глава, подходяща за по-нежните зони като подмишниците и интимната област. Може да се използва дори върху суха кожа.

Уредът работи с 2 различни скорости, за фино и по-силно окосмяване. Можете да използвате по-слабата скорост за чувствителните зони от тялото, като глезена, бедрата, интимната област и подмишниците, докато по-силната скорост успешно ще се справи с останалата част от краката, където косъмчетата са предимно по-твърди.

Уредът има удобна ергономична дръжка, която ще позволява на захвата на ръката Ви да бъде удобен и лесно да преминавате през неравните участъци на тялото си. Специалната технология Opti-light ще осветява пътя в епилирането, докато преминавате през окосмените участъци.

Сами ще забележите, че благодарение на тази подсветка, епилирането ще бъде много по-лесно, защото няма да се взирате в детайлите, а ще виждате всичко ясно, дори фините косъмчета. По този начин ще получите истинско съвършенство! В края на процедурата можете лесно да измиете епилиращата глава и косъмчетата по нея с вода.

5. Комплект епилатор Philips Satinelle BRP529/00

Philips Satinelle BRP529/00

Виж цената за днес

Заслужава си да обърнете внимание на това предложение от компанията Philips, защото с него не получавате само един епилатор, а цели два и то на страхотна цена! В комплекта е включен допълнителен мини епилатор, с който лесно можете да обработите по-трудно достъпните зони като подмишниците, зоните около коленете и глезените. Епилаторите са с удобна ергономична дръжка за още по-голямо удобство и сигурност при използването им.

Комплектът от епилатори можете да използвате по всяко едно време, дори върху суха кожа. Тук принципът на епилиране е чрез нежни въртящи се дискове, които обират всяко едно дребно и фино косъмче. Opti-light технологията за допълнителна осветеност ще Ви помага да виждате по-добре дори миниатюрните израстъци. Уредът може да се почиства и мие под течаща вода.

Комплект епилатор Philips Satinelle BRP529/00 е удобен, практичен и компактен, като можете лесно да го сложите в дамската си чанта, на път за лятната си почивка. Можете да използвате уреда дори по време на пътя, защото освен с мрежово захранване, може да работи и изцяло на батерии.

В комплекта е включено и огледало и светещи пинсети, с които ще можете лесно да подчертаете формите на веждите си или да премахнете нежеланото окосмяване по лицето си.

6. Епилатор Rowenta AquaSoft EP4920F0

Rowenta AquaSoft EP4920F0

Виж цената за днес

Следващото наше предложение, което наистина заслужава да стои в краката на всяка прекрасна жена, заради невероятните си качества е епилатор Rowenta AquaSoft EP4920F0.

Епилаторът е подходящ за грижа за цялото тяло, като може да се използва както върху суха, така и върху влажна кожа, в зависимост от индивидуалните предпочитания. Освен за епилация, можете да използвате уреда и като ексфолиант на грубата и твърда кожа. Така че, в края на процедурата ще получите не само гладка кожа, но и мека!

Ексфолиращата процедура премахва мъртвата кожа и предотвратява образуването на враснали косъмчета. Препоръчително е да приложите процедурата преди същинското епилиране. Към комплекта на уреда има включени топчета за масаж, с които да постигате незаменими ексфолиращи грижи в домашна обстановка.

Уредът е хипоалергенен. Може да се използва дори от хора с чувствителна и предразположена към несъвършенства и петна кожа. Може да се използва както върху суха, така и върху влажна кожа.

Rowenta AquaSoft EP4920F0 работи с две скорости, подходящи за фини и твърди косъмчета. Епилиращата глава е с вградени пинсети, които нежно, но безпощадно издърпват всяко косъмче от неговия корен, в резултат на което ще се радвате на безупречност дълго време, поне няколко седмици.

Мощността на уреда е 4.5W, работещ изцяло чрез зареждане. Литиево-йонната батерия вградена в корпуса на панела ще Ви гарантира дълга употреба само с едно зареждане.

7. Епилатор Panasonic ES-EL3A-N503

 

Panasonic ES-EL3A-N503

Виж цената за днес

Епилатор Panasonic ES-EL3A-N503 е поредното невероятно предложение, с което лесно можете да постигнете ненадминати професионални резултата. Уредът можете да използвате за обезкосмяване на ръце и крака, като можете да го прилагате както върху суха, така и върху влажна кожа, например когато сте под душа.

Принципът на работа на уреда е посредством деликатни пинсети, които обхващат цели 60 точки само с едно докосване на кожата. Епилаторът можете да използвате с 3 различни скорости, според вида и типа на окосмяването. Едно е сигурно – няма как да не получите професионални резултати и съвършено гладка кожа!

В допълнение на всичко това, ще можете да се насладите на работата на уреда, и да подготвите тялото си, без да се съобразявате с неудобни и оплитащи се около Вас кабели. Епилаторът е с акумулаторна батерия, която издържа дълго след зареждането си. Това означава още, че ще можете да ползвате уреда дори навън и на всякъде където пожелаете.
Епилаторът работи с вградени LED светлини, които ще Ви помагат да видите всеки един трудно достъпен детайл и несъвършенство.

В края на процедурата можете да измиете епилиращата глава на уреда, под четяща вода, да го почистите от събраните косъмчета и да го приберете в удобна чантичка, включена в комплекта.
Удобните размери на уреда ще Ви позволят дори да го носите в дамската си чанта: дължина – 6.7см, височина – 16.3см, широчина – 4.7см и тегло от едва 1.7кг.

Виж още: Най-добрите фотоепилатори

Какво е важно да знаете при избор на епилатор?

Колко време след епилирането, кожата остава гладка?

Отговорът на този въпрос е относителен, защото зависи от продължителността на употреба на епилатора. След първите няколко процедури, със сигурност ще се наслаждавате на съвършено гладка кожа минимум две седмици, защото епилаторите издърпват косъмчетата направо с техния корен, а не ги накъсват от там, от където са се подали.

След всяка една следваща процедура обаче, този период от две седмици постепенно ще се удължава, защото корените на косъмчетата ще спрат да се регенерират и ще излизат все по-малко като количество косми и все по-тънки.

Каква е минималната дължина на косъмчетата, която епилаторите могат да премахнат?

Повечето епилатори представят невероятни резултата! Голяма част от тях могат да захванат със своите пинсети, косъмчетата които са дори с 0.5мм дължина, тоест почти незабележими. По този начин няма да Ви се налага да чакате косъмчетата да изникнат и да станат прекалено дълги, за да ги премахнете отново, а ще можете да ги изчистите от кожата си още докато са в зародиш. Така ще се радвате на постоянно гладка и съвършена кожа!

Епилатор на ток или епилатор с батерии е по-добрият вариант?

Чрез епилаторите на ток се ограничавате до дължината на техния кабел и до мястото на което е разположен контактът. Тоест, не можете да използвате уреда навсякъде където пожелаете, а само на определени места, в близост до електрическо захранване. Опасно е да използвате епилаторите на ток в банята, защото съществува риск от инциденти, но пък плюс при тях е, че издържат толкова дълго, колкото Ви е нужно.

Докато епилаторите на батерии трябва предварително да се заредят и обикновено издържат между 40 – 60 минути (в зависимост от модела). Да, можете да ги ползвате навсякъде, дори навън. Да, можете да ги ползвате и в банята, но трябва да се ограничавате във времето. Ако смятате, че един час няма да Ви бъде достатъчен, за да премахнете окосмяването, то по-добре потърсете епилатор, който работи на ток.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo