Най-Добрите Електрически Кани за 2024

Използването на електрическа кана за незабавно нагряване на водата е голямо удобство и играе ключова роля във всяко едно домакинство. Електрическите уреди впечатляват с лекотата си на използване и доказаната икономична ефективност. Работата с тях е истинско удоволствие, защото ни предлагат лесно и бързо приготвяне на всякакви топли напитки, като кафе, чай, бульони и още много други. Всичко това прави електрическите кани едни от най-предпочитаните малки уреди, без които е невъзможно да си представим ежедневието.

Пазара на търсене е изключително богат, защото е залят с различни видове модели, които притежават все по-интересни и иновативни функции. Това е страхотно, но и до голяма степен затруднява търсенето ни. Добре е при избора на уред, да се консултирате със специалистите в тази област. Днес ще ви представим една малка част от най-добрите модели на пазара, както и ще ви запознаем с техните специфики, които определят доброто им качество и ефективност при работа.

При избора на най-добър модел взехме предвид много фактори, като: капацитет на уреда, неговата мощност, функциите, които притежава и най-важното: мнението на доволните потребители. Запознайте се добре с 7 от най-добрите електрически кани на пазара у нас.

Най-добрите електрически кани

1. Електрическа кана Star-Light FEG-1822GS

Star-Light FEG-1822GSВиж цената за днес

Това е една чудесна електрическа кана, дизайна на която е изработен в елегантен черно-сребрист цвят. Материалът от който е направена е стъкло и неръждаема стомана – инокс. Каната притежава капацитет от 1.8 литра и има изключително добра мощност от 2200 W. Моделът на Star-Light е снабден с впечатляващо LED осветление, което променя цвета си, спрямо градусите на нагряване. Едно от големите предимства на модела е наличието на филтъра за чай, който позволява бързата направа на ароматен и вкусен чай. Друга важна функция е това, че Star-Light FEG-1822GS е снабден с филтър против варовик, който улавя и премахва твърдите натрупвания по-нея и с това запазва водата в каната по-чиста и безопасна за човешкото здраве.

Благодарение на възможността за електронно управление на температурата на водата в каната, вие можете да задавате температура в една от следните стойности: 60, 70, 80, 90 и 100 градуса. Устройството може да поддържа и постоянна температура в продължение на цели два часа на стойност от 100 градуса. Това е изключително удобно и осигурява лесен контрол над температурата, според нуждите, които имате. Каната е оборудвана с въртяща се основа на 360 градуса за още по-голямо удобство и лекота.

Друга важна функция, която притежава модела е тази за неговото автоматично изключване. По-този начин се гарантира неговата защита от прегряване, както и непокътнатото му запазване. Star-Light FEG-1822GS има звуков индикатор при поставяне, като и индикатор за нивото на водата, когато го пълните. След всичко казано до тук, спокойно можем да обощим, че електрическата кана на Star-Light е едно истинско бижу за всеки един дом. Нейното перфектно съотношение между цена, качество и практичност, показват че модела е най-доброто решение за цялото семейство.

2. Електрическа кана Philips Daily Collection HD9351/91

 

Philips Daily Collection HD9351/91Виж цената за днес

Когато си говорим за различни видове домакински уреди, една от легендите там безспорно е Philips. С всяка изминала година марката има все по-голям кръг от доволни потребители. Отскоро на пазара е електрическата им кана Philips Daily Collection HD9351/91 – мощна, атрактивна и много удобна. Тя е идеалния начин за бързо приготвяне на любимите топли напитки у дома или където и да отидете. Каната притежава капацитет на вместимост от 1.7 литра и добра мощност от 2200 W.

Материалът от който е направена е неръждаема стомана, което гарантира повишена здравина, издръжливост и екологичност. Редом с това, моделът разполага с редица допълнителни функции, които дават гаранция за добро качество и дълъг живот на употреба. Philips Daily Collection HD9351/91 има микромрежест филтър, който улавя и най-малките частици от варовика, също така плосък нагревател за бързо кипване, система за безопастност от нагряване на сухо, контролна LED лампичка, която показва кога уреда е включен, индикатор за отчитане на максималното количество вода, безжична, въртяща се основа на 360 градуса за лесно вдигане и преместване. Капакът на каната се отваря с докосване на бутона, като по-този начин ви предпазва от парата, която излиза. Уредът разполага с голям отвор в горната си част, което позволява лесното му почистване и използване.

Philips Daily Collection HD9351/91 може да бъде поставян върху всяка една повърхност, благодарение на своите неплъзгащи крачета. След изпълнението на своята работа, каната има и функция за автоматично изключване, което я прави надеждна за всекидневна употреба. Моделът на Philips е сред най-предпочитаните на пазара за електрически кани у нас. Лесен за управление със стилен дизайн и безброй функции, уредът няма да остане незабелязан във вашата кухня.

3. Електрическа кана Bosch TWK6A014

 

Bosch TWK6A014Виж цената за днес

Ако искате нещо оригинално с доказано качество ви препоръчваме да изберете електрическата кана Bosch TWK6A014. Високият рейтинг на продуктите на тази компания се дължи на безупречната им здравина, подплатена с перфектни характеристики. Представеният модел със сигурност ще привлече вниманието на потребителите с красивия си червен дизайн и функциите, които притежава. Електрическата кана Bosch TWK6A014 разполага с висока мощност от 2400 W и вместимост от 1.7 литра, което е напълно достатъчно за едно четиричленно семейство.

Материалът от който е направен корпуса е пластмаса, а дъното от неръждаема стомана със скрит нагревател. Устройството има възможност за работа с минимално количество вода, ако само толкова ви е необходима. В допълнение към всички тези характеристики, модела на Bosch разполага с множество функции и защити по-време на работа. Каната ви гарантира тройна защита на безопастност, благодарение на автоматичното си изключване, защитата от прегряване и защитата срещу повдигане. Тя има още филтър срещу котлен камък, индикатор за нивото на водата видим от двете страни, система против хлъзгане, бутон за лесно отваряне на капака, както и за неговото заключване, система за автоматично изключване след завиране на водата и още много други опции.

Електрическата кана Bosch TWK6A014 е много практична и лека за преместване, благодарение на теглото и от 1.2 кг. Тя се почиства изключително бързо и лесно, посредством 90 градусовия отвор, който притежава. Направена толкова прецизно, тази кана достойно заема мястото си, като една от най-добрите и е перфектния вариант за вашата кухня. След закупуването и, вие можете да бъдете напълно сигурни, че тя ще оправдае очакванията и средствата, които сте вложили.

4. Електрическа кана Concept RK2330

Concept RK2330Виж цената за днес

Тази електрическа кана е красива, бяла, компактна и работи много бързо. Корпусът на каната Concept RK2330 е изработен от пластмаса, капацитет на вместимост е до 1.7 литра и има функция за автоматично изключване. Благодарение на нея, вие можете бързо, лесно и безопасно да поднесете горещия чай или кафе на любимите хора. Скоростното нагряване на водата в уреда се дължи на силната мощност, която притежава от 2200 W. Каната е чудесен избор за употреба в домашни условия или за пътуване.

Тя притежава филтър против котлен камък, което гарантира голяма дълготрайност на работната експлоатация на уреда, както и подобрява вкуса на водата. Електрическата кана Concept RK2330 има защита от прегряване, защита срещу работа без вода, притежава безжична, въртяща се основа, индикатор за нивото на водата, както и прозорче от което може да се следи. Продуктът може да бъде поставен върху всяка една повърхност, защото има система против хлъзгане. Concept RK2330 е кана, която е изработена от висококачествена пластмаса, като по-този начин се гарантира, че по-време на работа с нея няма да има никакви миризми.

Дизайнът на продукта е нежен и това позволява безпроблемно сливане с интериора на всяка една кухня. Ергономичната му дръжка го прави лесен и устойчив за преместване навсякъде. Като цяло можем да обобщим, че каната на Concept е много лесна за употреба и е продукт, който се предлага на отлична цена на пазара сега.

5. Електрическа кана Tefal Delfini Plus KO150F

Tefal Delfini Plus KO150FВиж цената за днес

Един от лидерите в класацията ни е моделът на Tefal – Delfini Plus KO150F. Каната изглежда много стилна, изработена в елегантен черен дизайн, който се вписва идеално навсякъде, където е поставена. Материалът от който е сформиран корпуса е пластмаса с елементи от неръждаема стомана. Обемът на течността, която побира в нея е 1.5 литра, а впечатляващата мощност от 2400 W ще загрее бързо достатъчно количество вода в най-кратко време.

Освен перфектната си визия, обем и мощност, устройството е оборудвано с редица стандартни функции, които гарантират за неговото безупречно качество на работа. Благодарение на сменяемия филтър против котлен камък, който притежава каната, можете ефективно да предотвратите котлените отлагания от хлор и други органични съставки и с това да си осигурите чиста и свежа вода за пиене. Tefal Delfini Plus KO150F разполага с въртяща се основа на 360 градуса, която ви осигурява още по-лесното му използване.

Тя има наличен индикатор за отразяване нивото на водата, както и функция за автоматичното му изключване след нагряване на водата. Така винаги ще бъдете спокойни, че дори да не сте в стаята по-време на работата му, няма опастност от кипване и преливане. Всички показатели сочат, че електрическата кана на Tefal е един отличен избор за вашата кухня. Моделът им Delfini Plus KO150F съчетава перфектно съотношението между цена и качество и се радва на голямо търсене сред потребителите.

6. Електрическа кана Star-Light FEG-1722GS

Star-Light FEG-1722GSВиж цената за днес

Търсите ли усъвършенстван модел с възможности за автоматично изключване и защита от прегряване? Ние имаме чудесната опция за Вас! Представяме на вашето внимание електрическата кана Star-Light FEG-1722GS. Един страхотен модел с LED осветление, вътрешен обем от 1.7 литра и отоплителна мощност от 2200 W ви гарантират надеждно използване, съчетано с отлично качество и цена. Тялото на уреда е направено от стъкло и неръждаема стомана – инокс, която има превенция срещу пръстови отпечатъци.

Електрическата кана притежава добра сигурност и много защитни функции, които правят работата с него безопасна. Star-Light FEG-1722GS има функция за автоматично изключване, след кипване на водата в него. Моделът разполага още и с защита от прегряване, индикатор за нивото на вода в него, безжична употреба, въртяща основа, вграден нагревател, защита при работа без вода, система против хлъзгане и филтър против котлен камък, който ви гарантира употреба на чиста, филтрирана вода. Капакът на каната се отваря лесно с едно натискане, като по-този начин се избягват изгаряния с мощната пара. Компактният модел на Star-Light се почиства бързо и много лесно. Отзивите на клиентите показват надеждността на уреда и това, че той е един много бюджетен вариант за семейства, които търсят доказана ефективност и превъзходен дизайн.

7. Електрическа кана за вода Bosch TWK70B03

Bosch TWK70B03Виж цената за днес

Сред каните, изработени от стъкло и неръждаема стомана, моделът Bosch TWK70B03 е признат за един от най-добрите на известната немска марка. Благодарение на функциите и защитите, които има, устройството дава отлични резултати по-време на работата си. Електрическата кана разполага с обем от 1.7 литра и мощност 2400 W, което ще ви осигури максимална скорост на кипене. Дъното на модела е направен от неръждаема стомана със скрит нагревател, което гарантира за дългия експлоатационен период на използване.

Продуктът притежава неръждаваем варовиков филтър, който пречиства замърсената вода и я прави годна за използване. Наред с тези важни характеристики, каната на Bosch разполага с още много други защитни функции, като: бутон за лесно отваряне на капака, заключване на капака, автоматично изключване, когато водата достигне максимална температура, защита от прегряване на устройството, изключване при кипене и повдигане, наличен осветен бутон за вкл./изкл., гумени крачета срещу пързаляне, индикатор за нивото на водата, който е видим отвън, безжична 360-градусова основа за още по-лесна употреба, както и голям отвор за бързото му почистване. В заключение можем да добавим, че ако обмисляте да закупите качествена кана от доказан производител, то не се колебайте – Bosch TWK70B03 е една от най-продаваните и търсени модели на пазара. Неговите интелигентни функции ще играят ключова роля в сърцето на вашата кухня.

Какво трябва да знаете при избора на електрическа кана?

Всеки потребител иска да закупи модел, който да му служи дълги години занапред. Това е възможно, но има някои основни моменти, които са важни при избора на електрическа кана. Те са от голямо значение за работата ви с нея, както и за нейния живот на използване. Каква е тайната на успешната покупка на уред? Какво да търсите при извършване на оглед? Ето ви някои от главните критерий при избора на добра електрическа кана:

Материалът от който е направена – един от важните елементи е от какъв материал е направена каната: стъкло, метал или пластмаса. Това до голяма степен определя нейното време на използване, както и естетичния вид по-който ще изглежда след години на работа. Пластмасовите кани са едни от най-често срещаните на пазара у нас. Те могат да бъдат изработени във всяка една цветова гама, както и да имат най-различен дизайн. Цената при тях е най-достъпна, затова и те намират най-голямо приложение сред потребителите. Металните електрически кани са много по-здрави и по-благоприятстват за екологичната им работа. Те са направени от неръждаема стомана и издържат възможно най-дълго време. Металните кани са наричани „вечните уреди,, за употреба и определено има защо. Стъклените кани са едни от най-красивите, изработени от висококачествено стъкло, което повлиява изключително благоприятно на вкуса на водата в нея.

Обемът на уреда – друг важен компонент е обемът на устройството. При избора на кана, всеки сам определя с какъв капацитет да бъде тя и това зависи главно от броят на хората, които ще я използват. За по-големи семейства с над 3 души се препоръчва кана с обем от 1.7 до 2 литра.

Неговата мощност – основната причина за бързото кипване на водата е мощността на устройството. Колкото по-мощен е един модел, толкова по-светкавично работи той. При добрите кани оптималната стойност от 2000 до 2500 W се счита за напълно достатъчна за бърза работа с вода до 2 литра.

Външния вид – за голяма част сред потребители един от важните критерий е дизайна на устройството. Това е така, защото е от значение как ще се впише и повлияе на външния вид на кухнята. В магазините се продават най-различни видове форми и цветови гами, които да задоволят и най-претенциозните вкусове.

Допълнителните функции – всяка една кана може да бъде опасна по-един или друг начин, ако няма защитни функции. Затова преди експлоатационния си период, всеки уред трябва да мине успешно условията за безопастност. Всяка една модерна кана трябва да притежава основната функция, а именно автоматичното изключване на уреда след кипване на водата. Голяма част от каните са снабдени и с различни видове филтри, които предпазват от най-различни вредни частици. Вече можем да срещнем и модели, които нагряват водата до определена температура, зададена от вас, както и такива със наличен звуков сигнал.

Производителност на каната – сред голяма част от потребителите, които търсят електрическа кана, главна роля играе марката на модела, т.е. тези, които я произвеждат. Различните марки са специализирани в направата на различни видове техника, но има марки с доказано качество през годините, като: Bosch, Tefal, Philips и други.

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo