Ревю на Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0

Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0

Когато става въпрос за комфорт и енергийна ефективност в дома или офиса, инверторният климатик Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0 се явява като едно от най-добрите решения на пазара. Изключително популярен сред потребителите, този модел предлага иновативна технология, издръжливост и стилен дизайн. В това кратко ревю ще разгледаме най-важните характеристики и предимства на Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0, за да ви помогнем да определите дали това е подходящият климатик за вашите нужди.

Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0

Виж цената за днес

Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0: Характеристики

Основни характеристики

Инверторният климатик Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0 е стандартен модел, предназначен за домашна употреба, и е идеален за монтиране на стена. Препоръчителната зона на покритие е 18 м², което го прави подходящ за средно големи стаи. Климатикът разполага с основен капацитет на охлаждане от 9000 BTU и капацитет на затопляне от 10000 BTU. Минималната температура при охлаждане е -15°C, докато максималната е +50°C. Минималната температура при отопление е 15°C, а максималната е 24°C.

Филтрация и вентилация

Климатикът е оборудван с HEPA филтър и йонизатор, които осигуряват чист и здравословен въздух в помещението. Разполага с три скорости на вентилатора, което позволява на потребителите да регулират въздушния поток според своите предпочитания.

Инверторна технология и монтаж

Инверторната технология осигурява оптимална работа и енергоспестяване на климатика. В комплекта е включен монтажен комплект, който съдържа дистанционно управление, инсталационен комплект, външен и вътрешен уред.

Енергийна ефективност

Климатикът има енергийна ефективност при охлаждане клас A++ и при отопление клас A+. Сезонният коефицент на охлаждане (SEER) е 7.4, а сезонният коефицент на затопляне (SCOP) е 4.1.

Технически спецификации

Захранващото напрежение на устройството е 240 V, а номиналната консумация при охлаждане е 733 W, а при отопление е 771 W. Климатикът използва хладилен агент R32.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство предлага дебит на въздуха от 330 м³/ч, 460 м³/ч и 520 м³/ч, в зависимост от избраната скорост на вентилатора. Нивото на шум е 37 dB, което гарантира тиха работа. Вътрешното тяло е с бял цвят и размери 726 мм (дължина), 210 мм (ширина) и 291 мм (височина). Теглото на вътрешното устройство е 8 кг.

Външно устройство

Външното устройство има ниво на шум от 55 dB и е също с бял цвят. Размерите му са 720 мм (дължина), 270 мм (ширина) и 495 мм (височ

Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0: Функции

Климатикът разполага с функции за охлаждане, затопляне и вентилация. Той е също така съвместим с технологията Wi-Fi, която позволява на потребителите да контролират климатика дистанционно чрез мобилно приложение или гласови команди.

Таймер – тази функция позволява на потребителите да зададат времето, в което климатикът да включи или изключи автоматично.

Бързо охлаждане – тази функция позволява на климатика да работи с максимална мощност за по-бързо охлаждане на помещението.

Control Wi-Fi – тази функция позволява на потребителите да контролират климатика дистанционно чрез мобилно приложение или гласови команди.

Режим Sleep – тази функция позволява на климатика да работи с по-ниска мощност за по-тиха и релаксираща нощна работа.

Функция “Follow me” – тази функция използва сензор, за да детектира местоположението на потребителя и да насочи въздушния поток към него.

Бързо нагряване – тази функция позволява на климатика да нагрее стаята бързо и ефективно.

Нагряване до 8 градуса – тази функция позволява на климатика да работи при ниски температури до 8 градуса.

С Primeguard – тази функция предоставя по-добра защита на климатика от прах и други замърсявания.

Режим iEco – тази функция позволява на климатика да работи с по-ниска мощност и да спестява енергия.

GearShift – тази функция позволява на климатика да регулира мощността си автоматично, за да поддържа желаната температура.

Двойно филтриране – тази функция използва два филтъра, за да постигне по-добра филтрация на въздуха и по-чиста работа на климатика.

Самопочистване със стерилизация – тази функция позволява на климатика да се почиства и дезинфекцира автоматично, за да се предотвратят замърсявания и размножаване на бактерии.

Интелигентна диагностика – тази функция позволява на климатика да диагностицира и извежда грешки автоматично, за да се улесни ремонтът.

Огнеупорна електрическа кутия – тази функция предоставя по-голяма безопасност и защита на климатика от пожар.

Intelligent Dusting Switch – тази функция позволява на климатика да изключва вентилатора автоматично, когато детектира прекалено много прах във въздуха.

Диамантен корпус – тази функция предоставя по-голяма здравина и устойчивост на климатика, както и по-естетичен външен вид.

Серията Midea Xtreme Save се предлага в няколко варианта: Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0 9000 BTU, Midea Xtreme Save AG1PRO-12NXD0 12000 BTU, Midea Xtreme Save AG1PRO-18NXD0 18000 BTU и Midea Xtreme Save AG1PRO-24NXD0 24000 BTU

Виж още: Най-добрите климатици

Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0: Мнение за продукта

Midea Xtreme Save AG1PRO-09NXD0 е изключително ефективен и надежден инверторен климатик, който предлага множество функции и технологии за удобство и комфорт на потребителите. Със своята енергийна ефективност, филтрация на въздуха и възможности за дистанционно управление, този модел е идеален за домашна употреба. Въпреки че цената може да бъде по-висока в сравнение с други модели на пазара, инвестицията в този климатик се оправдава чрез енергоспестяването и дълготрайната му работа. Рекомендираме този модел на всички, които търсят качествено и надеждно решение за климатични условия в дома или офиса.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo