Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O - Виж цената

Ревю на Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32

Климатици Ревюта
8.7

Рейтинг

Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32

Омръзна ли ви от сковаващия студ през зимата и от изтощителните жеги през лятото? Искате ли нов, модерен климатичен уред, който да ви осигури оптимално добри температурни условия във вашия дом, а също да запази въздухът в него кристално чист и свеж? Ние имаме точният продукт за вас! Климатик Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32 с множество иновативни функции, ще осигури перфектната температура във вашите помещения, за да прекарвате времето си у дома в максимален комфорт и пълна релаксация!

Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32Виж цената за днес

Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32 Review

При активиране на функцията Super в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17°C.

Климатиците Midea Blanc са с вградено Wi-Fi управление, което позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.

Eurovent е европейска програма за сертифициране качеството на отоплителна и климатична техника. Сертифицирането на Eurovent гарантира, че показателите за производителността на продуктите отговарят на европейските и международните стандарти и производителските показатели.

Виж още: Ревю на TESLA TA36FFML-1232IA

Дизайн

Дизайнът на този уред е изключително иновативен и модерен. Той е решен в класически бял цвят, а „скритият” му дисплей поствен в предната част на уреда, придава идеален завършек на неговата стилна визия.

Характеристики

Тази иновативна климатична система с модерни технологии има охладителна мощност от 12 000 BTU за охлаждане и 13 000 BTU за отопление, подходящи за помещения с максимална площ до 35 м². Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система е отлична, с клас А++. Номиналния капацитет на охлаждане е 1185 W, а при отопление 1080 W. Охлаждащият елемент, с който разполага устройството е R32. По отношение на сезонната енергийна ефективност(SEER), уредът има коефициент от 6,1 за охлаждане и коефициент на топлинна ефективност (SCOP) 4 за отопление.

Вътрешно устройство

Вътрешното устройство разполага с размери от 805 х 205 х 285 мм (ДxШxВ) и е с тегло от едва 7,9 кг. Това го прави лесен за монтиране както в по-големите, така и в по-малките помещения от вашия дом. С ниските си нива на шум от 22 dB, той със сигурност няма да нарушава вашето спокойствие, дори когато е увеличен до своята максимална мощност. Дебита на въздуха на това устройство е 600 м³/н.

Външно устройство

Външното устройство е с размери от 700 х 270 х 550 мм (ДxШxВ), което го прави подходящо за монтиране на всяка външна стена от вашето жилище. С нивата си на шум от 56 dB, уредът няма да ви смущава с неприятни шумове.

Функции

Функциите, с които разполага този модерен и новативен продукт са: охлаждане, отопление, вентилация както и с функция за премахване на влагата, която ще осигури качеството и свежестта на въздуха във вашия дом. Допълнителните функции Follow me, Super cool, Sweet dreams, Cold Catalyst Filter, IECO Mode и много др. ще осигурят перфектната работа на климатика, независимо от работния режим, в който сте избрали да бъде поставен.

Нашето мнение за продукта

С изключителна мощност и висока ефективност при своята работа, Климатик Midea MA-12NXD0-I/MA-12N8D0-O Blanc R32 ще осигури желаната температура във вашия дом – бързо, лесно и изключително ефективно. Прекарвайте времето си у дома в абсолютен комфорт, с помощта на този нов, модерен климатик.

Виж цената за днес

8.7

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password