Midea HQ-627WENBG - Виж цената

Ревю на Midea HQ-627WENBG

Ревюта Хладилници
9.3

Рейтинг

Midea HQ-627WENBG

Искате нов, високоефективен и практичен хладилник, който да запазва храната ви свежа за дълъг период от време, така че да можете да и се наслаждавате максимално от нейното консумиране винаги когато пожелаете – двукрилен хладилник Side-by-side Midea HQ-627WENBG е точният избор за вас!

Midea HQ-627WENBG

Виж цената за днес

Функции

Супер охлаждане – благодарение на високоскоростното охлаждане/замразяване в хладилника, вашите хранителни продукти ще бъдат бързо, лесно и ефективно охладени/замразени, за да запазят своите качество и свежест.

Total No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Режим “Ваканция” – тази функция е особено полезна, когато отивате на ваканция и няма да бъдете в дома си за дълъг период от време. Температурата ще се настрои автоматично и хладилникът ще се изключи, веднага след като модулът бъде активиран.

Виж още: Ревю на Star-Light FV-182A+

Дизайн, размери и характеристики

Двукрилен хладилник Side-by-side Midea HQ-627WENBG разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в черен цвят със стъклено покритие, той би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият LCD дисплей в предната част на уреда ви позволява лесно и бързо да контролирате температурата и функциите на вашия хладилник.

Размерите на този охладителен уред са 83.3 х 74 х 177.5см. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Хладилникът е с енергиен клас А+, което гарантира неговата ефективна и същевременно икономична работа. С годишно потребление на електроенергия от 398 kWh няма да има нужда да се притеснявате от повишени сметки за електричество. Нивата на шум също са сравнително ниски – 42dB, като това позволява да го поставите в споделени пространства, без да бъдете смущавани от неприятни шумове. Също така, уредаз разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е изключително лесно, без нуждата от предварително размразяване!

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 327л както и с 2 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Също така, хладилника разполага със специално отделение, предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 142л. като разполага с 6 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитетът на замразяване на фризера е 18кг. за 24ч.

В заключение

Голям капацитет за съхранение, множество функции, стилен дизайн и същевременно ергономична работа – всичко това е събрано в новия двукрилен хладилник Side-by-side Midea HQ-627WENBG. Той ще ви позволи да съхранявате любимите си хранителни продукти за дълъг период от време, като ще запази хранителните и вкусовите им свойства до момента на тяхната консумация. Ако търсите бюджетен, но същевременно модерен и функционален уред, то този хладилник е идеалният избор за вашия дом.

Виж цената за днес

9.3

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password