Midea HD-468RWEN - Виж цената

Ревю на Midea HD-468RWEN

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Midea HD-468RWEN

Искате ли нов хладилник, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите хранителни продукти? Държите ли той да разполага както с голям обем, така и с допълнителни технологии за максимална ефективност при неговата работа? Имате го! Днес ще ви представим хладилник с фризер Midea HD-468RWEN с енергиен клас А++, Total No frost технология, голям нетен обем и множество допълнителни екстри, той гарантира, че ще запази вашите любими храни свежи, качествени и вкусни за голям период от време!

Midea HD-468RWENВиж цената за днес

Midea HD-468RWEN Review

Total No Frost System – Оборудван с функцията NO FROST, което помага да не размразявате уреда, спестявайки ценно време. Зеленчуковите торбички или различното месо вече няма да имат ледени отлагания, няма да се залепят и ще можете да видите съдържанието на фризера по-лесно

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Той разполага с повече от просторно пространство за съхранение, което е с капацитет от 316 литра и отделения, които предоставят свобода в организирането на храната, благодарение на дизайна, ориентиран към полезността и функционалността, така че лесно можете да съхранявате колкото се може повече продукти.

Виж още: Ревю на Midea HD-572RWEN

Дизайн

Хладилник с фризер Midea HD-468RWEN разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в инокс цвят с иноксово покритие, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня.

Размери

Размерите на този охладителен уред са 59,5 х 63,5 х 201 см. и е с тегло от 68,7 кг. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Хладилник с фризер Midea HD-400RWEN1 разполага с енергиен клас А++, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. Разход на електроенергия от едва 252 kWh годишно, вие гарантирано ще получите максимална ефективност при работата на уреда, на базата на ниски разходи за електроенергия. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Охладителният агент, с който разполага хладилника е R600a, а климатичният клас, към който спада е N – ST – T.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 240 л както и с 3 рафта от стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 76 л. като разполага с 3 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитетът на замразяване на фризера е 4 кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Нов, със стилен дизайн и голям капацитет на обем, хладилник с фризер Midea HD-468RWEN ще ви помогне да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като те ще бъдат достатъчни, за да задоволят хранителните нужди на цялото ви семейство. Множеството допълнителни функции, които са интегрирани в уреда, спомагат за неговата ефективна работа като ще запазят вашите храни свежи, качествени и изключително вкусни за дълъг период от време. Похапвайте с удоволствие вашите любими храни винаги, когато пожелаете, като техния вкус е гарантиран от хладилник с фризер Midea HD-468RWEN !

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password