Midea HC-567WEN - Виж цената

Ревю на Midea HC-567WEN

Ревюта Хладилници
9

Рейтинг

Midea HC-567WEN 

Искате нов, високоефективен и практичен хладилник, който да запазва храната ви свежа за дълъг период от време, така че да можете да и се наслаждавате максимално от нейното консумиране винаги когато пожелаете – ние имаме точният уред за вас. Двукрилен хладилник Side by Side Midea HC-567WEN сега идва при вас, с енергиен клас А+ и множество интегрирани функции, за да имате винаги под ръка свежи храни с перфектен вкус.

Midea HC-567WENВиж цената за днес

Midea HC-567WEN Review

Супер охлаждане – благодарение на високоскоростното охлаждане в хладилника, вашите хранителни продукти ще бъдат бързо, лесно и ефективно охладени, за да запазят своите качество и свежест.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

No Frost System – благодарение на тази функция, вътрешната част на хладилника се поддържа без влага. Това означава, че тя се поддържа чиста и свежа, също като вашата храна.

Виж още: Ревю на Daewoo FRAG53NP7B

Дизайн

Двукрилен хладилник Side by Side Midea HC-567WEN разполага с иновативен и модерен дизайн. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие, този уред би паснал идеално във всяка стилно обзаведена кухня. Вграденият LCD дисплей в предната част на уреда е финалният щрих за перфектния завършек на неговата стилна и класна визия! Той би паснал перфектно във всяка модерна и изискано обзаведена кухня!

Размери

Размерите на този охладителен уред са 71.3 х 73.1 х 192см. и е с тегло от 100кг. Това го прави удобен и практичен за поставяне в по-големите кухни като гарантирано ще пасне перфектно в наличното ви пространство.

Технически характеристики

Двукрилен хладилник Side by Side Midea HC-567WEN разполага с енергиен клас А+, което осигурява неговата мощна и същевременно икономична работа. Разход на електроенергия от едва 0.985 kWh/ дневно, вие гарантирано ще получите максимална ефективност при работата на уреда, на базата на ниски разходи за електроенергия. Също така, този уред разполага с No Frost технология, която предотвратява образуването на големи количества лед във фризера и на скреж в хладилника като по този начин запазва хранителните продукти свежи и качествени за по-дълго време, а почистването му е по-лесно от всякога без нуждата от предварително размразяване! Охладителният агент, с който разполага хладилника е R600a, а климатичният клас, към който спада е T.

Хладилник

Хладилникът разполага с общ нетен обем от 332л както и с 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 6 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от любимите ви хранителни продукти. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване. Също така, хладилника разполага със специално отделение, предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци.

Фризер

Фризерът е с общ нетен обем от 104л. като разполага с 2 големи отделения за съхранение. По този начин вие ще разполагате с голям запас от любимите ви замразени храни. Неговата система за размразяване също е автоматична, като тя ще предотврати образуването на големи количества лед във вашето фризерно отделение. Капацитетът на замразяване на фризера е 12кг. за 24ч.

Нашето мнение за продукта

Просторен, ефективен и много удобен, двукрилен хладилник Side by Side Midea HC-567WEN ви предлага най-високо качество на работа, в съчетание с иновационни технологии, за да запази вашите хранителни продукти вкусни и свежи за дълъг период от време. Гответе с удоволствие за вашето семейство с качетсвени продукти и съхранявайте ястията си при възможно най-добри условия. За едно незабравимо вкусово изживяване за вас и любимите ви хора.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 9
Капацитет - 10
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password