Ревю на Melitta Solo (E950)

Melitta Solo

Melitta е име, на което можете да се доверите – всъщност, те произвеждат висококачествени кафеавтомати от 1908 г., така че това е повече от един век, който помага на домакините да се наслаждават на любимата си гореща напика, по всяко време на деня. Това е компания, която вярва във функционалността и иновациите и всъщност е изобретила филтъра за кафе. Ако имате нужда от нов кафеавтомат, който да приготвя чаша от любимата ви ароматна кофеинова напитка, то вие сте на правилното място. Днес ще ви представим кафеавтомат Melitta Solo E950 с множество функции и модерни технологии, ще ви позволи да се потопите в едно несравнимо кафе изживяне.

Melitta SoloВиж цената за днес

Функции

Настройка на градусите на мелене – благодарение на възможността за настройката на градуса на мелене на вашето кафе, вие можете да се насладите на слабо или ултрасилно еспресо с наситени вкус и аромат, спрямо вашите лични предпочитания.

Aroma Extraction System – тази система разпределя минимално количество вода върху вече пресованото кафе, за да обогати аромата на кафето, така че и най-обикновеното кафе става с изключително наситен аромат.

LCD екран – на екрана на вашия кафеавтомат можете да избирате между 3 настройки за интензивност на кафето.

Дизайн и размери

Основната функция на кафемашината е да произвежда постоянно вкусно кафе, но това не означава, че външният вид също не е важен. Всичко във вашия дом трябва да допълва цялостната естетика. Ако сте работили усилено, за да създадете красива кухня без бъркотия, тогава със сигурност не искате да разрушите ефекта, с огромна кафе машина, която доминира върху работната повърхност и не се вписва с нищо друго около нея. Това не е проблем, който ще имате, когато закупите Melitta® Solo. Той е възхитително компактен, което означава, че няма да заема място. Макар и малък, той със сигурност не разочарова от външния вид. Той има класически дизайн в черен гланц, което го прави безкрайно шик и наистина ще привлече вниманието на посетителите във вашия дом, без да бъде прекалено натрапчив. С тегло от само 9 кг и размер от 20х32,5х45,5см (ШхДхВ) кафеавтомата е лесен за пренасяне от едно помещение в друго.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Общи и технически характеристики

Кафеавтомат Melitta® Solo е подходяща за кафе на зърна, като разполага с 3 нива на смилане и 3 нива на температура. По този начин кафето ви може да бъде по-слабо или силно, в зависимост от вашите лични предпочитания. С мощност от 1400W, налягане на помпата 15bar можете да бъдете сигурни в ефективната и мощна работа на вашия домашен електроуред. Отделението за кафе е с капацитет 125г., което позволява приготвянето на няколко напитки без нуждата от повторно зареждане. Освен с перфектни технически характеристики, кафеавтомата разполага и с множество функции, като: Противокапкова система, Термостат, Индикатор за нивото на водата, Автоматично почистване, Подвижен съд за мазнина / течности, Програма за декалцифициране, Температурни настройки, Настройка на градусите на мелене, Мелачка, Настройка за нивото на кафе.

В заключение

Кафеавтомат Melitta® Solo E950 предлага страхотни функции, наред със страхотно съотношение цена-качество. Ако никога не сте използвали кафе на зърна, ще се учудите колко лесно е да го използвате и от качеството на напитката, която предлага. Компактният му размер добавя към естетическата му привлекателност, така че наистина ще бъде ценно допълнение към всяко домакинство. Независимо дали харесвате кафето си силно или меко, еспресо или капучино, с този уред ще приготвите напитката, точно такава каквато я обичате.

Виж цената за днес

4.7/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo