Ревю на Logitech UE MEGABOOM

Logitech UE MEGABOOM 

Ако обичате да слушате музика във всеки миг от ежедневието си. Ако държите на високото качество на звука на вашите любими парчета, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим преносима тонколона Logitech UE MEGABOOM. С практични размери и изключително високо качество на звука, тя ще възпроизведе любимите ви музикални парчета с ненадминато качество и без смущения при тяхното възпроизвеждане. Подарете си музикална наслада всеки ден с Logitech UE MEGABOOM!

Logitech UE MEGABOOMВиж цената за днес

Logitech UE MEGABOOM Review

Страхотен звук – без значение дали се намирате на открито или в центъра на разгорещен домашен купон, вие можете да озвучите перфектно вашите изживявания благодарение на 360-градусовия обхват на вашата нова Bluetooth колонка.

Изключителна издръжливост – тази колонка е изключително устойчива на удари както и на влага. Водоустойчивостта и я прави перфектен другар, когато искате да се разходите в природата, без да се притеснявате, че може да се намокри.

Създадена за нови преживявания – благодарение на Bluetooth свързването с обхват до 30м и издръжливостта на батерията до 20ч., вие можете да вземете тази колонка навсякъде със себе си.

Контрол с приложение – използвайте специалното приложение на UE Megaboom, за да контролирате вашата колонка, дори от разстояние.

PARTYUP – благодарение на приложението на UE, вие можете да свържете няколко тонколони едновременно – UE BOOM, UE BOOM 2 и UE MEGABOOM – за да се насладите на взривяващо мощен звук.

Виж още: Ревю на JBL GO

Дизайн

Дизайнът на Преносима тонколона UE MEGABOOM е модерен и стилен. Решена в червен цвят с размери от 83 x 83 x 226мм и тегло от едва 877гр., тази колонка е изключително лесно преносима, като гарантирано няма да заема много място в багажа ви.

Характеристики

UE MEGABOOM гарантирано ще ви осигури кристално ясен и чист звук, независимо от съдържанието, което искате да бъде възпроизведено. Честотната лента, с която разполага колонката е От 65 до 20 000 Hz а поддържаната деформация е 90dB. Благодарение на батерията Li Ion, колонката работи непрестанно, без нуждата от допълнително зареждане за цели 20 часа. Водоустойчивостта и (IPX7), гарантира, че няма опасност тя да бъде повредена или да спре своята работа, дори ако се намокри при валежи или случайно попадне в течаща вода. Насладете се на любимите си музикални парчета, незаивисмо дали имате повод, разхождате се в планината или релаксирате у дома.

Нашето мнение за продукта

Нова, модерна и практична – това е преносима колонка Logitech UE MEGABOOM. С изключителната си мощност, опакована в практични размери, тя ще възпроизведе вашите любими песни с ненадминато качество на звука, без смущения при тяхното възпроизвеждане. Озвучете всеки миг от вашия ден с Logitech UE MEGABOOM.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo