Liebherr DN 43X13 - Виж цената

Ревю на Liebherr DN 43X13

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Liebherr DN 43X13 

Искате ли нов хладилник, който да осигурява оптимално добри температурни и хигиенни условия за съхраняването на вашите любими храни? Държите ли на дълготрайното запазване на тяхната свежест и вкусови качества? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Liebherr DN 43X13 с енергиен клас А++ и допълнителни вградени технологии, гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи, пресни и изключително висококачествени за по-дълго време!

Liebherr DN 43X13Виж цената за днес

Liebherr DN 43X13 Review

No frost – тази технология предотвратява образуването на лед във фризера и на скреж в както в хладилника, така и върху вашите хранителни продукти. По този начин качеството и свежестта на храните се запазват максимално дълго, като същевременно почистването на електроуреда е в пъти по-лесно, без нуждата от допълнително размразяване.

Duo Cooling – тази технология осигурява ефективен контрол върху температурата в хладилника и фризера, като по този начин въздухът от хладилника и този от фризера не се смесват.

Open Door Alarm – ако случайно забравите вратата на хладилника отворена, той ще ви предупреди, чрез звуков сигнал. Тази функция е изключително полезна, като предотвратява покачването на температурата във вашия уред и развалянето на хранителните продукти, съхранявани в него.

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Виж още: Хладилник с фризер Hotpoint XH8 T2Z XOJZH

Дизайн

Хладилник с фризер Liebherr Confort DN 43X13 е изключително модерен и стилен. Решен в изцяло бял цвят с гланцирано покритие, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане.

Размери

Размерите на уреда са 60 х 65.7 х 286.1см като това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство. С ниските си нива на шум от едва 41dB и общ брутен обем от 304л., той ще осигури ефективна работа при съхранението на вашите любими храни.

Технически характеристики

Вратит са със стандартно дясно отваряне, което позволява пасването на уреда във всяка кухня. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 232kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 26ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 209л, като разполага с 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 3 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 95л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът на му на замразяване е 9кг. за 24ч. Същевременно, автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед както в уреда, така и върху вашите хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Liebherr DN 43X13 е нов, високоефективен уред, който гарантирано ще осигури оптимално добри температурни и хигиенни условия, при съхранението на вашите хранителни продукти. Гответе с удоволствие любимите ви ястия, само с най-висококачествени продукти, благодарение на този модерен хладилник.

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password