Liebherr Confort DNml 48X13 - Виж цената

Ревю на Liebherr Confort DNml 48X13

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Liebherr Confort DNml 48X13

Искате ли вашите любими ястия и хранителни продукти да бъдат съхранявани при оптимално добри условия? Държите ли на високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Liebherr Confort DNml 48X13 с енергиен клас А++, технология NоFrost и голям капацитет на обем, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Liebherr Confort DNml 48X13Виж цената за днес

Liebherr Confort DNml 48X13 Review

No Frost – тази система, осигурява бързото стабилизаране на температурата във вашия уред, след всяко отваряне на вратата на хладилника, като по този начин упражнява постоянен контрол върху температурата, за да се запази максимално охлаждането.

Duo Cooling – тази технология осигурява ефективен контрол върху температурата в хладилника и фризера, като по този начин въздухът от хладилника и този от фризера не се смесват.

Vario Space – всички рафтове от вашия хладилник, могат лесно да бъдат премахнати или размествани, като по този начин вие можете да регулирате пространството във вашия уред, така че да съхранявате дори по-големи и по-обемни хранителни продукти

Виж още: Ревю на Heinner HC-V336XA+

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всеки дом и кухня, със стилно и модерно обзавеждане.

Размери

Хладилник Liebherr Confort DNml 48X13 е с размери от 60 х 65.7 х 201,1  см. Това позволява лесното му и удобно поставяне както в по-големите, така и в по-малките и практични кухни.

Технически характеристики

С общ обем от 338 л и изключително ниски нива на шум от 41dB, той е изключително подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като няма да смущава спокойствието ви чрез възпроизвеждане на неприятни шумове при неговата работа. Климатичният клас, към който спада уреда е T /SN. Енергийният клас А++ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност. С годишен разход на електроенергия от едва 242kWh, този хладилник заема едно от първите места по енергономичност при своята работа в своя клас електроуреди. Също така, хладилникът разполага с възможност за автономна работа без ток до 26ч. По този начин ниските нива на температурата в уреда се поддържат, за да се запазят продуктите ви свежи, дори когато е възникнал проблем с електрозахранването.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 243 л., като това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 4 рафта от стъкло и 3 допълнителен рафт на вратата, които позволяват лесното съхранение на големи бутилки, буркани или кутии със сок. По този начин вие разполагате с максимално голямо пространство за съхранение във вашия охладителен уред.

Фризер

Фризерът е с обем от 95 л и с 3 отделения за съхранение. Това позволява да съхранявате големи количества от вашите любими замразени храни. С капацитета си на замразяване от 9кг за 24ч., той ще осигури бързото и ефективно охлаждане на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване, предотвратява образуването на големи количества лед, както във вашия уред, така и върху хранителните продукти. По този начин се гарантират, както неговото лесно почистване, така и максималното запазване на качеството на съхраняваните храни.

Нашето мнение за продукта

Хладилникът е нов, модерен охладителен уред, който гарантирано ще осигури максимално добри условия за съхранението на вашите любими хранителни продукти. Похапвайте с удоволствие вкусни, свежи и качествени храни, винаги когато пожелаете. Гответе с удоволствие за вас и цялото ви семейство като използвате само най-висококачествени продутки, благодарение на Liebherr Confort DNml 48X13 !

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password