Liebherr Confort CUEF - Виж цената

Ревю на Liebherr Confort CUEF 3331

Ревюта Хладилници
8.3

Рейтинг

Liebherr Confort CUEF 3331

Искате ли нов хладилен уред, който да осигурява оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти? Държите ли вашите ястия да бъдат приготвяни само с висококачествени продукти? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Liebherr Confort CUEF 3331 с капацитет на обем от 296 л., енергиен клас А++ и множество имплементирани модерни технологии, ще създаде перфектните условия за съхранението на вашите любими храни, като ще запази тяхната свежест, качество и витаминни свойства за максимално дълъг период от време!

Liebherr Confort CUEF 3331Виж цената за днес

Liebherr Confort CUEF 3331 Review

Smart Frost – благодарение на тази функция, образуването на лед и скреж както във вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти е напълно предотвратено. Това гарантира както запазването на качеството на храните, така и лесното почистване на вашия домашен електроуред. Вграденият въздушен филтър във вътрешността на устройството, насочва понижената температура от вътрешността на фризера, директно към хладилната част на вашия уред.

Various Spaces – всички рафтове от вашия хладилник, могат лесно да бъдат премахнати или размествани, като по този начин вие можете да регулирате пространството във вашия уред, така че да съхранявате дори по-големи и по-обемни хранителни продукти.

Виж още: Ревю на Bosch KGV36UW30

Дизайн

Дизайнът на хладилник с фризер Liebherr Confort CUEF 3331 е изключително модерен и стилен. Решен в графитено сив цвят с иноксово покритие, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. Финият надпис с логото на марката производител LIEBHER оцветен в сребристо и поставен в централната горна част на уреда, придава нотка свежест в неговия иначе класически изчистен дизайн.

Размери

Размерите на уреда са 55 х 63 х 181,2 като той тежи 63,8  кг. Това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство.

Технически характеристики

Капацитетът на обем на този охладителен уред е 296 л. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди дори на най-големите лакомници. Вратит са реверсивни, което позволява пасването на уреда във всяка кухня. С енергиен клас А++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 192 kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 39dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които разполагат с кухня и трапезария обединени в едно общо пространство, като гарантирано няма да нарушава домашното ви спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при своята работа.

Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 27 ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти, без опасност те да се развалят или да изгубят свежестта си, докато намерите решение за възникналния проблем. Климатичния клас, към който спада уреда е SN-ST, а системата за охлаждане, с която работи е Smart Frost.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 212 л, като разполага със 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 84 л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти, като възможността за пълното изваждане на кутиите за съхранение, ви осигурява лесен и бърз достъп до вашите замразени хранителни продукти.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Liebherr Confort CUEF 3331 с изключителната си ефективност по време на работа, ще осигури оптимално добри условия за съхранение на вашите любими хранителни продукти. Похапвайте винаги пресни и свежи храни, с максимално запазено качество и вкус, благодарение на вашия нов хладилник с фризер Liebherr Confort CUEF 3331!

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Капацитет - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password