Liebherr Cbef 4805 - Виж цената

Ревю на Liebherr Cbef 4805

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Liebherr Cbef 4805 

Искате ли нов хладилник, който да осигурява оптимално добри температурни и хигиенни условия за съхраняването на вашите любими храни? Държите ли на дълготрайното запазване на тяхната свежест и вкусови качества? Ние имаме точният продукт за вас! Хладилник с фризер Liebherr Cbef 4805 с енергиен клас А+++ и допълнителни вградени технологии, гарантирано ще запази вашите хранителни продукти свежи, пресни и изключително висококачествени за по-дълго време!

Liebherr Cbef 4805Виж цената за днес

Liebherr Cbef 4805 Review

Отделение за зеленчуци & плодове – това е отделение, специално предназначено за съхранението на свежи плодове и зеленчуци. Чрез поддържане на оптимални нива на влагата, вие гарантирано ще имате свежи и качествени плодове и зеленчуци с максимално запазени витаминни и хранителни свойства, за много по-дълъг период от време.

Duo Cooling – тази технология осигурява ефективен контрол върху температурата в хладилника и фризера, като по този начин въздухът от хладилника и този от фризера не се смесват.

BioFresh отделение – то е предназначено да поддържа свежестта на зеленчуците и плодовете до 30дни. Регулира вътрешната влажност и въздушния поток, което удължава срока на годност до 3 пъти повече от обикновените хладилници.

Smart Frost – благодарение на тази функция, образуването на лед и скреж както във вашия уред, така и върху вашите хранителни продукти е напълно предотвратено. Това гарантира както запазването на качеството на храните, така и лесното почистване на вашия домашен електроуред. Вграденият въздушен филтър във вътрешността на устройството, насочва понижената температура от вътрешността на фризера, директно към хладилната част на вашия уред.

Виж още: Ревю на LG GBF60NSFZB

Дизайн

Хладилник с фризер Liebherr Cbef 4805 е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист цвят с иноксово покритие против отпечатъци, той би паснал идеално във всеки дом и всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. Сензорният екран, решен в черно и поставен в горната част на вътрешната рамка на хладилника, придава перфектен завършек на неговата стилна и модерна визия.

Размери

Размерите на уреда са 60 х 66.5 х 201см като това го прави идеален за поставяне както в по-големите, така и в по-малките кухни, като гарантирано няма да заема голяма част от наличното ви пространство. С ниските си нива на шум от едва 38dB и общ брутен обем от 391л., той ще осигури ефективна работа при съхранението на вашите любими храни.

Технически характеристики

Вратит са със стандартно дясно отваряне, което позволява пасването на уреда във всяка кухня. С най-висок нергиен клас А+++, уредът е освен много ефективен, така и много енергономичен. Годишният разход на електроенергия от 183kWh, гарантират, че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. Една от най-полезните му функции е възможността му за автономна работа без ток до цели 33ч. По този начин, ниското ниво на температурата във вашия уред се запазва, дори когато електрозахранването е спряло поради повреда. Това гарантира запазването на качеството и свежестта на вашите хранителни продукти. Захранващото напрежение, с което работи вашия нов хладилник с фризер е 220-240 V, а климатичният клас към който спада е SN-T.

Хладилник

Хладилникът е нетен обем от 242л, като разполага с 3 рафта от закалено товароустойчиво стъкло и 2 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Автоматичната система за размразяване ще предотврати образуването на скреж в уреда, като по този начин ще запази свежестта на съхраняваните храни и същевременно ще улесни неговото почистване.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 115л. и разполага с 3 големи отделения за съхранение. Това ви позволява да съхранявате големи количества от вашите любими хранителни продукти. Капацитетът на му на замразяване е 13кг. за 24ч. Това позволява лесното съхранение и замразяване на големи количества хранителни продукти за изключително кратък период от време.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Liebherr Cbef 4805 е нов, високоефективен уред, който гарантирано ще осигури оптимално добри температурни и хигиенни условия, при съхранението на вашите хранителни продукти. Гответе с удоволствие любимите ви ястия, само с най-висококачествени продукти, благодарение на хладилник с фризер Liebherr Cbef 4805!

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password