Ревю на LG UQ81003

LG UQ81003

Телевизорът LG UQ81003 е чудесен избор за всеки, който иска да гледа филми и предавания в хола си. Това е модел от висок клас, който предлага всички функции, които бихте очаквали от марка от висок клас като LG, включително 4K резолюция и HDR възможности.

UQ81003

Виж цената за днес

LG UQ81003: Характеристики, функции и технологии

Ако търсите телевизор с възможно най-добро качество на картината, LG UQ81003 е един от най-добрите избори. Той използва технологията Crystalno Pure 4K, за да осигури ясни изображения и плавно движение с нулево размазване. Телевизорът също така поддържа HDR10+, така че можете да се наслаждавате на всичките си любими филми във висококачествен HDR.

ThinQ AI ви позволява да управлявате много от вашите устройства от едно дистанционно управление и предлага разнообразни полезни функции, като интелигентни препоръки, гласово управление и персонализирани препоръки въз основа на историята на гледането ви.

Този телевизор вече е с по-тънък дизайн и минималистична рамка, която допълва интериора на дома ви.

Телевизорът LG UQ81003 използва процесор α5 Gen 5 AI, за да подобри функциите и да ви осигури завладяващо изживяване. Той е снабден с редица функции, които го правят лесен за използване, включително опростено дистанционно управление и интерфейс на приложението, така че можете да се наслаждавате на любимите си предавания без никакви затруднения.

Благодарение на поддръжката на HDR10 Pro можете да сте сигурни, че ще се насладите на възможно най-живите визуални ефекти.

Функцията Cloud Game ви позволява да играете игри директно от облака, така че не е необходимо първо да ги изтегляте. Панелът за управление и оптимизаторът на игри ще ви помогнат да извлечете максимума от гейминг изживяването си, като регулирате нивата на яркост и задавате честотата на кадрите въз основа на вашите предпочитания. Ако не можете да играете чрез клавиатурата или мишката си, LG е включила и HGiG, за да можете да използвате телефона си като контролер.

Ако сте любител на игрите, телевизорът LG UQ81003 е идеалният избор за вас. Можете да получите разширен достъп до любимите си игри със съвместимост с облачни игри чрез Google Stage и GEFORCE Now.

Телевизорът LG UQ81003 поддържа Airplay 2 с интеграцията на Apple HomeKit. Това означава, че можете да използвате Siri, за да управлявате интелигентните си домашни устройства, като например осветление и термостати, в допълнение към управлението на телевизора с гласови команди. Освен това можете да използвате приложението LG Home Dashboard на вашия iPhone или iPad, за да управлявате интелигентните си домашни устройства чрез телевизора.

Функцията Active HDR 4K UHD е създадена, за да оптимизира съдържанието ви за възможно най-добро качество на картината. Режимът FILMMAKER MODE™ ви позволява да вземете домашните си видеоклипове и да ги превърнете във видеоклипове от професионален клас само с няколко натискания на бутона. И накрая, функцията AI Brightness Control автоматично регулира яркостта в зависимост от това какво гледате.

LG UQ81003 е 4K HDR телевизор, който се предлага с редица функции, които го правят чудесен избор за геймърите. Най-важната от тях е ALLM (автоматичен режим с ниска латентност) HGiG оптимизатор на игри, който автоматично регулира настройките на телевизора в зависимост от това какво играете. Ако играете игра, която се нуждае от по-голямо входно закъснение, оптимизаторът на играта ще намали входното закъснение и ще улесни играта ви. Ако играете игра, която не се нуждае от толкова голямо входно закъснение, той ще увеличи входното закъснение, така че движенията ви да са по-отзивчиви.

С функцията AI Acoustic Tuning можете да регулирате настройките на звука, за да звучат филмите и предаванията ви точно така, както искате. Можете също така да се свържете безжично с други устройства чрез Bluetooth Surround или Sound Share или да споделите екрана си с други хора, като използвате режима TV Sound Mode. Функциите Clear Voice Pro и Tv Sound Mode улесняват ясното чуване на диалозите и разбирането на казаното във всички видове предавания и филми, без значение колко силни са фоновите шумове!

UQ81003 има вградена технология e-ARC, която ви позволява да свържете телевизора си директно към HDMI кабелна кутия или приемник, така че вече не е необходимо да използвате оптичен кабел. Той има и вграден Wi-Fi, така че можете да получите достъп до услуги за стрийминг като Netflix, Hulu, YouTube и др. директно от дистанционното си управление, вместо да се налага първо да изтегляте отделни приложения на телефона или лаптопа си, преди да ги свържете с кабели или жици (което може да е досадно и да отнеме време).

Серията UQ81003 се предлага в няколко модела: LG 50UQ81003LB, LG 55UQ81003LB, LG 60UQ81003LB, LG 65UQ81003LB и LG 75UQ81003LA.

Виж още: Най-добрите телевизори | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG UQ81003: Мнение за продукта

LG UQ81003 е фантастичен телевизор с всички функции, от които се нуждаете за страхотно зрително изживяване. Той има широк набор от портове и входове, така че можете да включите всичките си устройства и все още да имате достатъчно място за другото си оборудване. Качеството на картината е невероятно, а качеството на звука също е чудесно. Този телевизор има всичко, което бихте могли да искате в една система за домашно забавление – това е чудесна инвестиция!

Виж цената за днес

4.6/5 - (7 votes)
Review-bg.com
Logo