Ревю на LG UQ75003LF

LG UQ75003LF

Телевизорът LG UQ75003LF е чудесен избор за всеки, който иска голям екран с отлично качество на картината. Това е един от най-добрите 4K телевизори на пазара, с ярки цветове, дълбоко черно и ясни детайли, благодарение на които любимите ви филми ще изглеждат така, както никога не сте ги виждали преди.

LG UQ75003LF

Виж цената за днес

LG UQ75003LF: Характеристики, функции и технологии

Процесорът A5 Gen 5 AI е мощен процесор, който ви позволява да извлечете максимума от вашия телевизор LG UQ75003LF. Процесорът е проектиран да бъде по-ефективен и по-бърз от предишните поколения, така че можете да очаквате гладко и безпроблемно изживяване, когато използвате този телевизор.

Процесорът A5 Gen 5 AI помага и за обработката на изображенията, което означава, че ще можете да се наслаждавате на всичките си любими филми, предавания и игри, без да се притеснявате за проблеми със забавяне или буфериране.

Този телевизор има вграден изкуствен интелект ThinQ, който ви помага да намерите това, което искате да гледате, без да се налага да пресявате менюта или да го търсите онлайн.

ThinQ AI анализира навиците ви за гледане и научава какво обичате да гледате. След това препоръчва предавания и филми, които отговарят на предпочитанията ви, като по този начин ви улеснява да намерите нещо ново, без да прекарвате часове в прелистване на привидно безкрайния каталог със съдържание на Netflix.

Той идва с HDR10 Pro, което ви позволява да получите възможно най-доброто качество на картината от вашия телевизор. Той има впечатляващ дисплей, който ще накара всеки филм или предаване да изглежда невероятно. Единственият недостатък е, че не разполага с 3D възможности, но ако не се интересувате от 3D, това няма да е проблем за вас.

Функцията airplay 2 ви позволява да се свързвате с вашите устройства на Apple чрез WiFi връзка. Това означава, че можете да предавате видеоклипове от телефона или таблета си на екрана, както и да възпроизвеждате музика от устройството си на вградените в телевизора високоговорители.

Налични са и два различни вида гласови команди. Първият ви позволява да въвеждате команди с помощта на гласа си, докато вторият е по-скоро като Alexa или Siri – можете да задавате въпроси или да давате команди само с помощта на гласа си. Това може да бъде много полезно, ако ви мързи да посегнете към дистанционното управление!

Серията UQ75003LF се предлага в няколко модела: LG 43UQ75003LF, LG 50UQ75003LF, LG 55UQ75003LF и LG 65UQ75003LF.

Виж още: Най-добрите телевизори | | Телевизори на изплащане | Евтини телевизори | Разпродажба на телевизори |

LG UQ75003LF: Мнение за продукта

Сигурни сме, че вече имате собствено мнение за телевизора LG UQ75003LF. В заключение, телевизорът е отличен избор за всеки, който иска да гледа любимите си предавания и филми с висока разделителна способност. Той има всички функции, които бихте очаквали от добър телевизор.

Виж цената за днес

4/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo